• Afsendelse 1-3 hverdage
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 260 butikker
 • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
 • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

HH SIMONSEN

Gør den daglige hårrutine til en daglig fornøjelse. Med alt fra krølle- og glattejern, til fantastiske hårbørster, kan 100% danskejede HH Simonsen altid tilbyde dig lige, hvad du og dit hår har brug for. Siden 2003 har HH Simonsen lavet produkter til håret uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samtidig er priserne aldeles overkommelige. Med styling tools fra HH Simonsen får du følelsen af at være kommet lige fra frisøren hver dag. Som stifterne af brandet siger: "Håret er afgørende for, hvordan vi har det, når vi se os i spejlet." Det må vi give dem ret i.

Mærker
Mest populære

Kategorier

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

31 produkter
31 produkter
Sorter efter: Mest populære
Maj
Frisør
Maj er uddannet frisør og har arbejdet som dette i over 15 år. Derefter valgte hun at springe ud som selvstændig i seks år med egen frisørsalon, hvor hun både klippede, solgte og rådgav i hårplejeprodukter. Maj har altid kørt i et højt tempo med masser af bolde i luften på samme tid. Hun elsker at rådgive og hjælpe fol...
Min ekspertise er:
Hårpleje

SHOW THEM!

HH Simonsen har eksisteret siden 2003, hvor tre frisører gik sammen og startede firmaet, som har en fælles mission om at gøre professionel styling tilgængelig for alle.

HH Simonsen står for navnene på de tre medstiftere. Hans og Henning udgør de to H'er, og Lisbeth Simonsen lægger efternavn til brandet.

Alle tre har de en kæmpe passion for frisørfaget, og derfor er de stadig udøvende frisører udover at passe firmaet og undervise både i Danmark og på internationalt plan.

HH Simonsen sælger professionelle føntørrere, glattejern, krøllejern og børster. Vi har et bredt udvalg her på Matas.dk og i vores Matas-butikker.

Børster

Hos HH Simonsen er en børste ikke bare en børste, og derfor har de udviklet deres egne unikke hårbørster. Hver en børste er designet til bestemte hårtyper og formål.

 • Detangling børster
  Disse er produceret med det eksklusive IntelliFlex børstehår, som bøjer sig med håret og glider nemt og blødt igennem sammenfiltringer. Det betyder, at den reducerer skader på håret, og samtidigt undgår du smerten ved at redde i vådt eller tørt hår.


 • Styling børster
  Disse er geniale til at style håret med, og du undgår 100% kruset hår ved at bruge dem. De er lækre og behagelige at holde på og nemme at kontrollere.


 • Maintaining børster
  Børsterne her er ideelle til touch-ups på farten. Og så er de et effektivt redskab til at holde håret sundt og blankt.

Alle børster er produceret i certificeret træ eller ABS-plastik, og så er emballagen i miljøvenligt PET-plastik.

Styling Tools

HH Simonsen har også et lækkert sortiment af professionelle el-artikler. Hvad enten det gælder stylere, hårtørrer eller klippemaskiner, så har HH Simonsen, hvad du har brug for. Brandet benytter den nyeste teknologi, der ikke bare beskytter håret og plejer det, men også sætter dine kreative evner fri. Alle styling tools har lavt energiforbrug, hvilket både hjælper miljøet og din elregning.

 • Glattejern
  Til dig, som elsker luksus og kun vil have det allerbedste. Pladerne er enten titanium-coatede eller teflon-coatede med olier og turmalin, som sikrer dig et perfekt resultat og efterlader håret silkeblødt og skinnende. De har hurtig opvarmning og er alle udstyret med en automatisk sleep mode-funktion, som sikrer dig og dine omgivelser.


 • Krøllejern
  Alle krøllejern er designet i samarbejde med en række førende stylister med speciale i langthårsopsætninger. Krøllejernene er således perfekte til at style alt fra Marilyn Monroe-krøller til edgy, rå krøller, der holder hele dagen - og aftenen med. Krøllejernene er udstyret med et dobbelt lag titanium + teflon med olier og turmalin, som holder temperaturen konstant, men også forsegler hårets yderste lag og genopretter fugtbalancen.


 • Hårtørrer
  Kraftfulde og lydsvage føntørrer, der giver dig en super hurtig og effektiv føntørring. De er udstyret med den nyeste ion-teknologi, så du opnår et blødt og glansfuldt resultat uden krus og statisk elektricitet. Alle hårtørrer er udviklet i letvægtsmaterialer, der gør den dejlig nem at arbejde med.