Rensebørster

15 produkter
Hvid
UNIQ4-i-1 Elektrisk Ansigtsbørste
229,95 kr.
KUN ONLINE
Silk'nSonic Clean Pure - Ansigtsrensebørste
449,95 kr.
(12)
KUN ONLINE
FC45
BeurerRensende ansigtsbørste
299,95 kr.
(23)
1 stk
SisleyGentle Face Brush
304,95 kr.
KUN ONLINE
Silk'nBright Silicone Facial Brush
399,95 kr.
(6)
KUN ONLINE
Sensitiv Hud
BeurerBørstehoved til Ansigtsbørste FC45
79,95 kr.
(6)
KUN ONLINE
Normal Hud
BeurerBørstehoved til Ansigtsbørste FC45
79,95 kr.
(3)
GESKEFacial Brush 4 in 1
119,95 kr.
GESKESonic Facial Brush 5 in 1
339,95 kr.
GESKESonic Thermo Facial Brush & Face-Lifter 8 in 1
679,95 kr.
GESKESonic Thermo Facial Brush 6 in 1
599,95 kr.
KUN ONLINE
Blå
Silk'n4-in-1 Facial Brush
699,95 kr.
KUN ONLINE
Silk'nBright Silicone Facial Brush
399,95 kr.
(6)
KUN ONLINE
Silk'nBright Silicone Facial Brush
399,95 kr.
(6)
1 stk
MikakaSkincare Face Brush
284,95 kr.
Zita
Kosmetiker
Min ekspertise er:
Hudpleje

Rensebørste til alle behov

En rensebørste er et beauty tool, der hjælper til at optimerer den daglige renserutine. Der findes et utal af forskellige rensebørster, til forskellige behov og hudtyper.

Du kan både få en rensebørste der er elektrisk, håndholdt, med nylon hår eller i silikone. Fælles for dem alle er at de hjælper til at rense huden mere i dybden, samtidig med at den sætter gang i blodcirkulationen. Du vil opleve at din hud føles mere ren og med en fornyet glød.

En rensebørste kan i princippet bruges af alle hudtyper, men det er vigtigt at du vælger en der passer til din hud. Har du f.eks en mere sart hud, vil en børste med meget bløde hår være det du skal vælge. Er din hud dog meget sart og sensitiv, vil man ikke anbefale at bruge en rensebørste.

Har du en mere kombineret eller grov hud, vil din hud elske en rensebørste. Den hjælper til at få renset ned i porerne og opfange skidt og snavs.

Derfor skal du rense dit ansigt

Et af de vigtigste step i en hudpleje rutine er at få renset huden. Ligegyldigt hvilken hudtype du har, er en daglig rens super vigtig for hudens sundhed.

vi har naturligt på huden fedstof, bakterier og døde hudceller. Disse ting skal være der, men er det noget som ophober sig på huden, og huden ikke bliver renset, kan disse faktorer sammen skidt, snavs, makeup, forurening osv. ligge sig som en hinde på huden og tilstoppe porerne. Det kan udvikle sig til hudorme og bumser.

Også mens vi sover kan huden blive tilstoppet. Når vi sover udskiller vi affaldsstoffer, og fedtstof, som også kan tilstoppe huden. Så det anbefalede for en sund hud i balance, er at rense huden morgen og aften.

Brug med fordel din rensebørste inden sengetid og oplev en mere strålende hud når du vågner.

Hvordan bruger jeg en rensebørste?

Rensebørster er heldigvis meget simple! Først påfører du din daglige ansigtsrens - renseskum, mousse, gele, rensecreme eller andre renseprodukter, derefter placerer du den på ansigtet og roterer børstehårende i cirkler. Din hud bliver renset i dybden med de små finde børstehår på børsten. Skyld herefter dit ansigt grundigt med vand og påfør din daglige hudplejeroutine.  Der er vigtigt, at du husker at rengøre din rensebørste, så bakterier og skidt ikke samler sig på den. Skyld derfor grundigt med varmt vand og sæbe efter hvert brug.

Elektriske ansigtsbørster

Det er super nemt for dig at bruge en elektrisk rensebørste. Placér en lille del af din daglige rens på ansigtsbørsten og tænd børsten. Placér børsten mod huden og lad den gøre sit arbejde og rens din hud i bund. Husk at skylle dit ansigt grundigt med vand, så du får alle sæberester og snavs af ansigtet. Fordelen ved en elektrisk rensebørste er, at du får en grundig og dybderensende rens, imens du får åbnet dine porer og renset dem i bund.

Sådan mestrer du din renserutine

Vi guider

Sådan mestrer du din renserutine

Af Cathrine Park

Hver eneste morgen og hver eneste aften bør du rense din hud. Og vand er ikke nok. Heldigvis tager det kun et par minutter, og her kan du læse, hvorfor den tid er så godt givet ud, og hvilket renseprodukt du bør bruge til netop din hudtype.

Læs Mere
De ideelle renserutiner til dig med tør hud

Vi guider

De ideelle renserutiner til dig med tør hud

Gode og konsekvente renserutiner morgen og aften er alfa omega, hvis huden skal stråle smukt og fremstå sund. Har du tendens til tør hud, er det vigtigt at finde en rutine, der giver optimal fugt og pleje. Følg guiden nedenfor og find en skræddersyet renserutine til netop dit behov.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek