• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Renseklude

Hudpleje Ansigtspleje Renseprodukter Tilbehør til Ansigtsrens
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Hudtype

Alder

Bedømmelser

Aktuelt

5 produkter
5 produkter
Sorter efter: Mest populære
Mathilde
Materialist
Min ekspertise er:
Hudpleje

Renseklude til ansigtet

En renseklud kan bruges sammen med dit yndlings renseprodukt til fjernelse af makeup i ansigtet, til fjernelse af hudplejeprodukter og masker eller til blot at rense sin hud for skidt og snavs. Rensekluden er et miljøbevidst valg til dig, som ønsker et genanvendeligt produktet som kan bruges igen og igen.

6 gode grunde til at rense din hud

  • Gør din hud mere ungdommelig

  • Gør din hudpleje mere effektiv

  • Modvirker hudens fugttab

  • Modvirker forstørret porer

  • Bremser bumser

  • Gør din hud klar til dagen

Sådan passer du på din renseklud

Hver dag når du har haft din renseklud i brug, skyller du den i lunkent vand og lader kluden lufttørre. Rensekluden må efter behov vaskes ved højere temperaturer i enten maskinen eller i hånden, læst altid på vaskeanmærkningen hvordan og ved hvilken temperatur.

Fjern makeup og hudplejeprodutker med renseklud

Hvis du skal fjerne makeup med din renseklud skal du opløse din makeup som du plejer med dit yndlingsrenseprodukt. Herefter fugter du din renseklud med vand og med lette strøg, fjerner du dine makeup. Skyld gerne kluden flere gange, så du er sikker på du får alt produkt af. Nu er huden klar til efterfølgende pleje.

Hvis du skal fjerne hudplejeprodukter med din renseklud skal du fugte den i vand og med lette strøg aftage hudplejeprodukter eller masker. Skyl gerne kluden flere gange, så du er sikker på at du får alt af.

Hos Matas har vi forskellige varianter at renseklude. Nogle er bløde på begge sider, mens andre har en blød og en frotterede side, som er god til dig der også ønsker eksfoliering. Du skal vælge lige netop den, som passer til dig og din hud.

Sådan mestrer du din renserutine

Vi guider

Sådan mestrer du din renserutine

Af Cathrine Park

Hver eneste morgen og hver eneste aften bør du rense din hud. Og vand er ikke nok. Heldigvis tager det kun et par minutter, og her kan du læse, hvorfor den tid er så godt givet ud, og hvilket renseprodukt du bør bruge til netop din hudtype.

Læs Mere
De ideelle renserutiner til dig med normal hud

Nyhed

De ideelle renserutiner til dig med normal hud

Kilden til sund og smuk hud er gode og konsekvente renserutiner morgen og aften. Nogle elsker at bruge lang tid på hudpleje, andre vil have det overstået i en fart. Vi guider til forskellige renserutiner til normal hud, uanset om du er den grundige eller utålmodige type.

Læs Mere
De ideelle renserutiner til dig med tør hud

Vi guider

De ideelle renserutiner til dig med tør hud

Gode og konsekvente renserutiner morgen og aften er alfa omega, hvis huden skal stråle smukt og fremstå sund. Har du tendens til tør hud, er det vigtigt at finde en rutine, der giver optimal fugt og pleje. Følg guiden nedenfor og find en skræddersyet renserutine til netop dit behov.

Læs Mere