JOHN FRIEDA

For tre årtier siden blev hårproduktet John Frieda til i forbindelse med åbningen af en salon på New Cavendish Street, London. Produktet er startet af frisøren af samme navn, John Frieda, og de første produkter blev langet over disken i 1988.
​​​​​​​John Frieda var med sit produkt "Sheer Blonde" den første, der udviklede et farve-specifikt hårprodukt, der kom ind på det amerikanske marked. Det er lige præcis, hvad der gør John Friedas produkter helt specielle. De tager udgangspunkt i viden om, hvad der gør hver enkelt hårtype unik og tilpasser produkterne derefter. Find hans lækre hårprodukter her.

For tre årtier siden blev hårproduktet John Frieda til i forbindelse med åbningen af en salon på New Cavendish Street, London. Produktet er startet af frisøren af samme navn, John Frieda, og de første produkter blev langet over disken i 1988. John Frieda var med sit produkt "Sheer Blonde" den første, der udviklede et farve-specifikt hårprodukt, der kom ind på det amerikanske marked. Det er lige præcis, hvad der gør John Friedas produkter helt specielle. De tager udgangspunkt i viden om, hvad der gør hver enkelt hårtype unik og tilpasser produkterne derefter. Find hans lækre hårprodukter her.

Mærker
Mest populære

Kategorier

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

52 produkter
52 produkter
Sorter efter: Mest populære
Nyhed
John Frieda Shampoo 75 ml
29,95 kr.
John Frieda Shampoo 250 ml
94,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Min ekspertise er:
Hårpleje

Hugo Boss: En unik duftoplevelse

Hugo Boss er et tysk luksus brand, der har været en toneangivende aktør på markedet for højkvalitetsprodukter siden 1924. Hugo Boss er kendt for deres stilrene og moderne designs, der tiltrækker kunder fra hele verden. En af de produkter, der har bidraget til Hugo Boss' succes, er deres parfumer.

Historien bag Hugo Boss

Hugo Boss blev grundlagt i 1924 i den tyske by Metzingen og startede oprindeligt med at producere arbejdstøj. Det var først efter Anden Verdenskrig, at Hugo Boss begyndte at producere tøj til mænd og senere også til kvinder. I dag er Hugo Boss kendt for deres stilrene designs og højkvalitetsprodukter indenfor alt fra tøj og sko til ure, tasker og smykker.

Unikke egenskaber ved Hugo Boss parfumer

Hugo Boss parfumer er kendt for deres moderne, stilrene og personlige duftnoter. Deres parfumer er skabt til at tilfredsstille selv den mest krævende parfume entusiast og tilbyder en unik duftoplevelse, der er udviklet til at tiltrække og fascinere både mænd og kvinder.

Bredt udvalg af parfumer fra Hugo Boss

Hugo Boss tilbyder et bredt udvalg af populære parfume serier til både mænd og kvinder. Blandt de mest populære serier finder man:

Boss Bottled

Boss Bottled er en serie af dufte til mænd, der er kendt for deres dynamiske og friske noter. Boss Bottled er skabt til den ambitiøse og konkurrencemindede mand, der er forudbestemt til succes.

Hugo Man

Hugo Man er en ikonisk duftserie til mænd, der tager hvad de vil have og er konstant på jagt efter nye udfordringer. Hugo Man er kendt for sine sprøde grønne æbler, aromatiske urte-agtige noter og røgede, jordede dufte fra den vilde skov.

Boss The Scent

Boss The Scent er en forførende og uimodståelig duftserie til mænd og kvinder. Boss The Scent er beriget med eksklusive ingredienser fra hele verden og er udviklet til at invadere sindet og efterlade et holdbart spor.

Boss Ma Vie

Boss Ma Vie er en serie af dufte til kvinder, der er inspireret af en kvindes uafhængige ånd og evne til at stoppe op og nyde livets enkle øjeblikke. Boss Ma Vie er skabt omkring kaktusblomsten med det mål at genopfinde og modernisere blomstrede, grønne noter med et delikat, pink twist.

Boss Alive

Alive er en nyere duft serie til kvinder. Boss Alive inviterer dig til at leve livet til fulde og finde din egen vej. Duften er moderne og opløftende, som efterlader et spor af positive energi.

5 af de mest populære dufte fra Hugo Boss

Vi guider

5 af de mest populære dufte fra Hugo Boss

Af Amalie Schiller

Jeg er ret overbevist om, at du på det ene eller anden tidspunkt i livet er stødt på det top populære brand, Hugo Boss, som har været – og stadig er - flere mænds såvel som kvinders go-to brand, når det kommer til tøj, sko, tasker, smykker og naturligvis dufte. I indslaget her skal det handle om 5 af de absolut mest populære dufte fra selv samme brand. Måske kan du finde dit nye Hugo Boss match iblandt?

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.