• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

BOTANICALS FRESHCARE  
Find dit hårs bedre natur

Botanicals Fresh Care-hårplejeprodukterne er inspireret af naturlige ingredienser og er uden silikoner, parabener og farvestoffer. Endvidere er vi engageret i bestræbelserne på at opnå mere bæredygtige løsninger, samarbejde og fællesskab. Vores fælles søgen efter finere ingredienser, mere bæredygtige processer og bedre konsistenser har ført os til en ny måde at gøre dit hår smukt på. Og vi fortsætter vores søgen, for vi tror på, at vi alle, på hvert trin i livets rejse, har mulighed for at finde vores bedre natur.Til tørt hår - SAFLOWER RICH INFUSION

Saflor er en ildrød blomst, hvis olie er rig på lipider. Inspireret af de gamle egyptere, der brugte den næringsrige saflorolie i helende salver, har vi beriget vores cremede konsistenser med denne biologisk nedbrydelige olie. Tørt hår er et af de mest udbredte problemer blandt danske kvinder, og derfor er Rich Infusion serien udviklet med særligt fokus på intensiv næring. Denne serie er beriget med safflorolie, og sikrer både virksom pleje af udtørret hår og genopbyggelse af hårfibrenes naturlige fedt.

Til skrøbeligt hår - CORIANDER STRENGTH CURE​

Koriander er en oldgammel dyrket plante, hvis planteekstrakt har været anvendt i århundreder takket været dets vitaliserende kræfter. Koriander er 100 % biologisk nedbrydeligt og meget rig på omega-6. Strength Cure fra Botanicals er tilsat korianderfrøolie, og serien kan ikke bare revitalisere skrøbeligt hår men også modvirke at hårstråene knækker.

Til glansløst eller farvet hår - GERANIUM RADIANCE REMEDY

Vores søgen efter verdens fineste planteekstrakter førte os til geranium, som er en farvestrålende blomst. Hvis håret har mistet glansen eller hvis farvningen fremstår en anelse mat, så er der hjælp at hente i Radiance Remedy serien. Med raffineret assistance fra Geranium blomstens antioxidanter, puster den ny livsglæde ind i trætte totter.

Til uregerligt hår - CAMELINA SMOOTH RITUAL

​​​​​​​Kamelina er en urt, som har sin oprindelse i den franske region Vendée, og som kun høstes en gang om året. Den biologisk nedbrydelige olie udvindes fra frøene og er meget rig på omega-6 og -9. Uregerligt hår vil elske den blide men håndfaste virkning af Smooth Ritual serien. Viltert hår bliver beroliget af en unik formulering, der blandt andet udnytter olien fra Kamelina blomstens udglattende og plejende egenskaber.

INSTAGRAM #BOTANICALSFRESHCARE