Kevin Murphy

Mest populære
Vælg filtre

Serier

Kendt fra frisøren

Indhold

Certificeringer

Hårtype

Egenskaber

Hårlængde

Hold

Form

Bedømmelser

6 produkter
6 produkter
Sorter efter: Mest populære
Min ekspertise er:
Hårpleje

Kevin.Murphy Hårvoks

Kevin Murphy er den prisvindende frisør og stylist fra Australien.

Kevin Murphys store passion for hår har gjort ham til en af ​​de største stylingstjerner i frisørbranchen.

Kevin Murphy har stylet mange hotte stjerner og modeller til store shows i hele verden. Derfor var det naturligt med alt hans brede viden, inden for styling af hår, at han lancerede sin helt egen serie af hårvoks, som hverken er skadelig for mennesker eller miljøet.

Kevin Murphys hårvoks serie er økologiske, uden parabener og sulfater.

Kevin.Murphy Hårvoks Serie

Kevin Murphys hårvoks-serie består af en række forskellige produkter, der hver har unikke kvaliteter.

Night.Rider

Har du kort hår eller den mere pjuskede frisurer, og ønsker du tekstur og separation giver Night.Rider en mat finish med et kraftigt hold. Den hjælper med at forsegle fugten i håret, for at forhindre brud og får det til at se sundt ud.

Night.Rider voks passer til alle hårtyper.

Super.Goo

Denne voks er en blanding mellem af gel og pasta, som giver dig et stærkt hold, samt en naturlig finish med medium glans. Den er nem at forme i dit hår, da den er fleksibel.

Den unikke tekstur gør det muligt at style dit hår glat eller til et hår der kræver ekstra styling. Her får du både volume og hold.

Den er vandopløselig og vil ikke flage eller tørre ud.

Rough.Rider

Dette er en lervoks som har et kraftigt hold med mat finish. Den indeholder ingredienser, som ekstrakt fra Soya Bønner og Gylden Bambus, der forsegler dine spidserne og giver hold.

Rough.Rider tilfører håret fugt og styrker dit hår, samtidig med at den giver din styling et kraftigt hold, med et mat og defineret look.

Fri. Hold

Denne voks indeholder Lanolinvoks som tilfører fedt til håret og hovedbunden, så dit hår både føles glat og ser glat ud. Den er let smeltende og giver en blank finish.

Dit hår vil bevæge sig naturligt og samtidig beskytte håret for at blive vindblæst.

Free.Hold kan både anvendes i både vådt eller tørt hår.

Touchalbe Spraywax

Kevins sprayvoks er en vægtløs finishing voksspray, den bevarer tekstur og giver hold.

Den giver et fleksibelt slutresultat og passer derfor perfekt til det mere rodet look, uden den klæber som en traditionel voksspray. Den giver glans og tilfører fugt til dit hår.

Perfekt til alle hårtyper. Ryst den godt og spray den på tørt hår efter din styling.

Redaktionen tester: Kevin Murphy StyleBox By Matas

Hairstudio

Redaktionen tester: Kevin Murphy StyleBox By Matas

Af Amalie Schiller

Jeg har fået et nyt favorit hårpleje brand! Nemlig Kevin Murphy, som er en af de største hårplejehelte. Nu har det australske vidunderbrand fundet hele vejen til matas.dk, og jeg har inviteret en helt særlig serie med ind på mit badeværelse. Den kommer du til at høre mere om i indslaget her, hvor jeg også introducerer dig til nogle af de andre serier fra Kevin Murphy, så du kan finde den serie, der passer nøjagtig til dit hår.

Læs Mere
Hårvoksguide: Find den bedste hårvoks til dig

Vi guider

Hårvoksguide: Find den bedste hårvoks til dig

Af Nanna Skousbøll

Sidder dit hår aldrig helt i skabet? Så kan forklaringen meget vel være, at du bruger den forkerte hårvoks. Hårvoks er nemlig ikke bare hårvoks, og skal du have det optimale ud af din klipning og en frisure, der holder, så er der helt bestemte ting, du skal overveje, inden du køber din næste hårvoks. Læs med her og bliv (forhåbentlig) lidt klogere.

Læs Mere
Sådan laver du nemt et lækkert strandhår

Hairstudio

Sådan laver du nemt et lækkert strandhår

Af Cathrine Park

Sommerens lækreste hår er et råt og vindstylet look, du får efter en lang dag på stranden og en tur i bølgen blå. Heldigvis kræver et fedt strandhår slet ikke en strandtur og skønt vejr. Du kan sagtens tage hul på sommeren og lave et smukt strandlook derhjemme med en god saltvandsspray, et par stylingprodukter og nogle nemme stylingfif.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.