• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Beauty News: Forårets nyeste lanceringer

I er mange, der har savnet vores nyhedsprogram om alle de produkter, der lige er kommet på hylderne – og vi har hørt jeres bønner! Vi er nemlig tilbage med en helt frisk omgang Beauty News, der er din introduktion til alle de lækre beautynyheder, du kan forvente at se på matas.dk og i din lokale Matas. Vi glæder os til at se en masse beautyelskere i kommentarsporet – så tag alle dine spørgsmål med dig og vær klar til at klikke i kurv; for der er en masse lækkerier i vente!

Vi sendte LIVE torsdag d. 05/05

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Shop forårets nyheder

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Dufte og stjernetegn: Eksperten guider

Matas LIVE

Dufte og stjernetegn: Eksperten guider

Af Amalie Brohus

I denne LIVE skal vi på en sanselig og yderst velduftende tur til stjernerne, når vi får besøg i studiet af astrolog Amalie Brohus. I astrologiens verden har planeternes færden ude i universet indflydelse på vores færden her på jorden, og med udgangspunkt i de 12 stjernetegn skal vi forsøge at finde den helt perfekte duft til din energi baseret på dit stjernetegn. Kom med på denne overjordiske duftrejse – og bliv klogere på astrologiens univers.

Læs mere
Hudplejerutine til dig med kombineret hud

Matas LIVE

Hudplejerutine til dig med kombineret hud

Af Matas

En kombineret hud kan være udfordrende, fordi den har flere behov – men frygt ej! Har du tendens til at fedte i T-zonen og have tørhed i kinderne, er det her liven for dig. Vi guider dig gennem de helt rigtige produkter til den kombinerede hud sammen med vores hudplejeekspert Zita Gaston, som er materialist og uddannet kosmetiker. Se med, og få inspiration til din nye hudplejerutine!

Læs mere