• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Ny Beauty Trend Box: Sensommerdrømme

Så er det blevet tid til det igen: sensommerens überskønne Beauty Trend Box er endelig her, og det er ingen overdrivelse at sige, at den er fyldt med præcis ligeså lækre produkter som altid. Se med live, når vi unboxer den helt nye box, som indeholder produkter, der får dig godt gennem sensommeren – og giver dig en lækker glød at starte efteråret på. Husk, at vi har et begrænset antal til salg, så se med, hvis du vil være sikker på at få fingrene i den.

Vi sendte LIVE mandag d. 23/08

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Sensommersmuk

Sensommeren bringer skønne fester med sig, solnedgange og godt selskab, hvis blot du tillader dig selv at nyde sommerens sidste, men solrige måned. Tag tilbage til hverdagens studie eller arbejde med fornyet energi, både i krop og sind.


Denne Beauty Trend Box indeholder produkter, der hjælper dig med at bevare den skønne glød, du har bygget op sommeren over. Du finder også produkter, der reparerer og nærer både hår og hud efter de mange forfriskende dukkerter i bølgerne blå eller dovne timer under solen. Alt sammen, så du kan gå en velplejet hverdag i møde.


Dyk ned og udforsk de 16 skønne produkter, der samlet har en værdi på over 1.500,-

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Læg makeup der giver selvtillid - You're worth it

Matas LIVE

Læg makeup der giver selvtillid - You're worth it

Af Matas

L'Oréals ikoniske slogan 'Because you're worth it' fylder 50 år i år, og det er alletiders anledning til at snakke om ligestilling, female empowerment og om, hvordan et smukt makeup-look kan give selvtillid og viljestyrke. Influencer Karoline Dall og makeupartist Sine Ginsborg gæster studiet til en snak om femininitet, karriere – og selvfølgelig deres forhold til makeup. Liven er spækket med gode tips og tricks til et flawless makeup-look, som du kan lade dig inspirere af.

Læs Mere
Eksperten guider: Vigtige vitaminer til kvinder

Matas LIVE

Eksperten guider: Vigtige vitaminer til kvinder

Af Matas

Hverdagen er så småt ved at indfinde sig ovenpå sommerferiens udskejelser, og det betyder selvfølgelig, at det er tid til at kickstarte de sunde vaner igen! Se med i denne live, hvor materialist Randi Kinnerup guider os gennem den bedste kosttilskuds-rutine til kvinder og grundigt gennemgår de vitaminer og mineraler, der er vigtige for dig som kvinde. Det er vigtigt at værne om sundheden – og heldigvis er det nemmere, end du tror.

Læs Mere