• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Boost dit immunforsvar: Hvad virker rent faktisk?

Immunforsvaret er komplekst og enormt vigtigt for vores sundhed. Der florerer mange myter derude om, hvad man kan gøre for at booste det og hvilken effekt det kan have. I dag dykker vi ned i, hvad der rent faktisk har indflydelse på immunsystemet - og hvordan du kan vedligeholde dit eget.

Vi sendte LIVE torsdag d. 14/01

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Se og shop alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN

Immunforsvaret er en kompleks størrelse, og der florerer mange myter om, hvad man kan gøre for at optimere det.


I dagens Matas LIVE afliver vi en række af disse myter, og giver dig hjælpsomme tips til, hvad du selv kan gøre for at vedligeholde et normalt immunforsvar. Randi Kinnerup, vores sundhedsrådgiver med mange års erfaring, vil ligeledes deles nogle af sine favoritprodukter.


Nedenfor kan du shoppe alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN. Du kan også shoppe direkte fra LIVEN og få styr på, hvad der egentlig er sandt eller falsk, når det kommer til vores immunsystem, samt vores tips til, hvordan du vedligeholder dit eget.


Vil du se flere LIVES? Kig med her

Skab de bedste betingelser for sport

Matas LIVE

Skab de bedste betingelser for sport

Af Matas

Løb er en populær og effektiv motionsform, som kan virke helt terapeutisk - især, hvis man løber i smukke omgivelser. Desværre er det også en sport, mange får skader af. I dag giver Janni - der selv er dygtig løber - sine bedste tips til at undgå fremtidige skader og mildne eksisterende.

Læs mere
Sådan slipper du af med vintertør hud

Matas LIVE

Sådan slipper du af med vintertør hud

Af Matas

En hård, dansk vinter og tør hud går hånd i hånd - så hvem bedre til at komme dette problem til livs end et dansk hudplejebrand? Tør hud kan være enormt generende, og i dag dykker vi ned i, hvorfor tørhed især opstår om vinteren og hvordan du kan behandle den.

Læs mere