• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Byg din hudplejerutine med Mette Helena

Mette Helena - indretningsekspert, iværksætter og TV-dommer - gæster i dag Matas LIVE, og deler sin helt personlige hudplejerutine. Hun vil give sine bedste produktanbefalinger fra Clinique med udgangspunkt i sin egne behov. Som altid kan du stille spørgsmål undervejs! Mette Helena har en stærk æstetisk sans, og den vil hun også få brug for i dagens program...

Vi sendte LIVE mandag d. 01/02

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Se og shop alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN

I dagens Matas LIVE har vi besøg af indretningseksperten Mette Helena til en snak om, hvordan man bygger en god hudplejerutine. Mette Helena er ambassadør for Clinique, som er et brand hun har værdsat siden sine unge år - både for de fantastiske resultater de giver hendes hud, men også fordi produkterne er smukke nok til at stå fremme, på de ellers kritiske indretningseksperts hylder.  


Nedenfor kan du shoppe alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN. Du kan også shoppe direkte fra LIVEN, og lære Mette Helena bedre at kende samt få hendes produktanbefalinger fra Clinique.


Mette Helenas favorit rens og toner

Serums, der gør underværker for Mette Helena

Mette Helenas fugt-favoritter

Hvad gør Mette Helena, når hun vil have en glødende hud?

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Har din hud ikke den glød alle taler om? Se med!

Matas LIVE

Har din hud ikke den glød alle taler om? Se med!

Af Matas

Ser din hud ofte mat, trist og kedelig ud? Det kan være tegn på alt fra tørhed til at du bruger de forkerte produkter. I dag guider vi dig til med få, nemme trin at opnå en frisk, strålende og glødende hud. Vi har besøg af en hudplejeekspert som også vil dele nogle overraskende teknikker du kan tage i brug derhjemme for at booste huden.

Læs Mere
Cillemouse: Favoritter, filtre, falsk virkelighed

Matas LIVE

Cillemouse: Favoritter, filtre, falsk virkelighed

Af Matas

Cecilie Haugaard – også kendt som ”Cillemouse” på Instagram – har et imponerende CV indeholdende både TV-værtsroller, et TV-program, utallige modelkampagner og meget mere. Se med, når hun gæster Matas LIVE til en snak om sine favoritprodukter fra Lancôme – det fabelagtige, franske mærke hun i øvrigt er ambassadør for – samt inviterer ind bag den falske virkelighed Instagram ofte er.

Læs Mere