Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Cillemouse: Favoritter, filtre, falsk virkelighed

Cecilie Haugaard – også kendt som ”Cillemouse” på Instagram – har et imponerende CV indeholdende både TV-værtsroller, et TV-program, utallige modelkampagner og meget mere. Se med, når hun gæster Matas LIVE til en snak om sine favoritprodukter fra Lancôme – det fabelagtige, franske mærke hun i øvrigt er ambassadør for – samt inviterer ind bag den falske virkelighed Instagram ofte er.

Vi sendte LIVE torsdag d. 22/10

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vi sendte LIVE torsdag d. 22/10 - men du kan altid se videoen her:

KUN på Matas.dk: Ole Henriksen går LIVE Ole Henriksen gæster Matas LIVE til et eksklusivt interview, hvor du kan stille ham spørgsmål undervejs! Tirsdag d. 07.07 kl. 09.30
Cecilie Haugaard: Favoritter, filtre og falsk virkelighed Se med når Cecilie "Cillemouse" Haugaard gæster Matas LIVE til en snak om sine favoritprodukter fra Lancôme og falsk virkelighed på de sociale medier. Du kan stille hende spørgsmål undervejs! Torsdag d. 22.10 kl. 20.00

Se med torsdag d. 22/10 kl. 20:00
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Alt er ikke hvad det ser ud til...

Det kan være svært at skelne mellem, hvad der er sandt og falsk på de sociale medier – især i en tid, hvor vi bruger en stor del af vores hverdag på disse platforme. Billeder, videoer, tekster – alt kan redigeres så det ser perfekt ud, men hvor går grænsen egentlig?


I dagens Matas LIVE får vi besøg af TV-personlighed og model Cecilie Haugaard, til en snak om filtre, falsk virkelighed og hendes favoritter fra det fantastiske mærke Lancôme. Hun vil undervejs besvare jeres spørgsmål og blive udsat for en række dilemmaer om, hvor grænsen går, når det kommer til iscenesættelse på de sociale medier.

Simpelt men effektivt:

Cecilie passer godt på sin hud, og for hende er det vigtigt at rense den både morgen og aften, da hun ikke kan udstå snavs og makeuprester i ansigtet. Men Cecilie ønsker ikke en lang og indviklet rutine, og bruger derfor kun to simple, men effektive produkter til at rense ansigtet med.  


Først benytter Cecilie Bi-Facil Lotion, som er en mild og effektiv makeupfjerner, der nemt fjerne øjenmakeup uden, at der skal gnuppes hårdt. Øjenmakeupfjerneren fjerner både almindelig og vandfast øjenmakeup, og efterlader ikke en film på øjenlåget.


Derefter bruger Cecilie Eau Micellaire Douceur 3-in-1, som er en 3-i-1 makeupfjerner, der blidt fjerner makeup og urenheder fra ansigt og læber. Denne fantastiske micellar water renser huden samtidig med, at den indeholder en indbygget skintonic, som trækker porerne sammen og forbereder huden på fugt.  

Dybdevirkende pleje og fugt

Efter Cecilie har renset sin hud fri for urenheder og makeup, der bruger hun et dybdevirkende serum og fugtgivende creme.


Cecilie bruger Genifique Serum både morgen og aften inden hendes fugtighedscreme. Serummet styrker hudens ungdommelige udseende, hvorved både hudens tekstur og udstråling synes blødere og mere glødende.


Om morgenen benytter Cecilie Rénergie Multi Lift Ultra Cream, som er en moderne anti-age creme med pro-løftende hørfrøekstrakt. Cremen har en dejlig mild tekstur, der hurtigt trænger ind i huden og efterlader den velfugtet og glødende.


Om aftenen bruger Cecilie Rénergie Multi Lift Night, som ligeledes indeholder anti-age ingredienser. Den rige natcreme har en opstrammende/udglattende effekt, der får ansigtets konturer til at synes mere ungdommelige.

Roden til de smukke og fyldige vipper

Cecilie har fantastiske vipper, der både er mørke, fyldige og lange. Hun har dog en lille hemmelighed, og det er et vippeserum.  


Cecilie har i lang tid brugt Cils Booster Lash Revitalizing Serum, som indeholder fire aminosyrer, der tilsammen danner et kraftfuldt Kerasolution Complex, som nærer vipperne fra rod til spids. Serummet er en banebrydende løsning for fyldigere og længere øjenvipper.

En fejlfri hud

Cecilie bryder sig ikke om følelsen af for meget makeup på huden, og grundet hendes arbejde som model, hvor hun ofte skal have rigtig meget makeup på, prøver Cecilie at have en naturlig rutine til hverdag.


På huden benytter Cecilie Teint Idole Ultra Wear Foundation, som er en langtidsholdbar foundation med en ultralet formel. Den giver en fløjlsblød, mat finish uden at virke pudret på huden. Foundationen giver en god dækkeevne, men kager ikke gennem dagen, så huden ser dejlig frisk og naturlig ud.


Derefter påfører Cecilie Belle De Teint Glow Powder, som giver en naturlig sund og frisk glød til huden. Det er vigtigt for Cecilie, at huden ikke ser pudret, da hun forbinder en naturlig hud som glødende. Denne pudder sikrer, at foundationen sidder perfekt dagen lang og, at huden ikke olierer, og samtidig ikke føles eller ser pudret ud. Et sandt vidunderprodukt!


Det sidste step i Cecilies makeuprutine på huden er at varme huden lidt op. Ansigtet ser hurtigt fladt ud, hvis man ikke påfører solpudder, da foundation og pudder giver en ensartet hudtone og -farve. Cecilie benytter igen Belle De Teint Glow Powder – blot i en mørkere farve. Den påfører hun alle de steder, hvor solen naturligt ville ramme ansigtet – øverste del af panden, kindbenene, kinderne og en smule over næsen.

Forførende vipper og læber

Selvom Cecilie langt fra bruger mascara hver dag, så kan hun godt lide engang imellem at skabe de super lange og forførende vipper. Her benytter hun den ikoniske Hypnôse Mascara, som er ideel til at skabe vipper med masser af volumen. Mascaraen lægger sig ensartet og let på hvert vippehår, og kan påføres igen og igen, for at opbygge volumen, uden at den klumper, klistrer eller drysser.


Selvom læbestift for nogen betyder fest og farver, så er det en hverdagsting for Cecilie. Grundet hendes mørkere farver, så føler hun, at læbestiften L’absolu Rouge i farven 11 Rose Nature virkelig fremhæver hendes øjne og mørke træk. Læbestiften byder på en cremet og silkeblød formel, der sikrer læberne intensiv fugt i form af hyaluronsyre og næringsrige proteiner.

Prikken over i'et

Den sidste – og måske vigtigste – Lancôme-favorit for Cecilie er parfumen Idôle Eau de Parfum. Idôle indeholder en unik kombination af rose, jasmin og chypre, der munder ud i en strålende duft, som både er moderne, feminin og ren i udtrykket. Cecilie betegner denne parfume som sin signaturduft, og man kan ikke bebrejde hende – den er helt vidunderlig!           

Femte step: Tid til at bringe farven tilbage

Nu er det blevet tid for Maria til at bringe farve og korrektur tilbage til ansigtet. Her bruger hun Your Most Beautiful You, som er en ansigtspalette, der indeholder blush, highlighter og bronzer.


Den matte bronzer giver varme til din hud, mens den lysreflekterende highlighter skaber en naturlig glød, og blushen giver dig en frisk farve til kinderne.

Sjette step: Brows on fleek

Bryn er vigtige for Maria, men ligesom alt andet makeup, så ønsker hun ikke at bruge alverdens tid på det. Derfor benytter hun sig af Brow Power Universal Eyebrow Pencil, som er en smart, let anvendelig øjenbrynsblyant, der hjælper dig med at skabe veldefinerede, voluminøse bryn på et split-sekund.

Syvende step: Forførende vipper

Efter, at Maria har tegnet sine bryn op, så bruger hun Superhero Mascara til at definere sine vipper med.


Mascaraen indeholder plejende ingredienser og supersorte pigmenter, der adskiller, løfter og gør øjenvipperne voluminøse. Mascaraen er opbyggelig, så du til hverdag kan have et naturligt look og til fest bygge den op til en sand wow-effekt!

Ottende step: Smukke læber

Det sidste step i Maria Lucias morgenrutine er læbestift. Dette er noget Maria bruger hver dag, og det får hende til at føle sig ekstra feminin.


Maria bruger Pillow Lips Lipstick, som er en kollagenberiget læbestift, der både fås i en mat og cremet finish. Læbestiften er specielt udviklet til at komplementere forskellige hudtoner og læbetyper, og den er beriget med kollagen, der effektivt mindsker synligheden af læbelinjer og bidrager til et mere fyldigt udseende.  

Look 1: Birgitte Bardot

Den franske skuespillerinde Birgitte Bardot var kendt for sit ikoniske mørke look. Her er mat hud essentielt, men det skal ikke være for tung en ansigtsmakeup. Man kommer langt med blot en let solkysset kulør. Til gengæld skal der være fuld fokus og knald på øjnene. Definér globelinjen og tegn en blød eyeliner rundt om hele øjet. Sørg for en god mængde mascara, så du får voluminøse vipper. Læberne skal holdes i en neutral farve såsom nude eller ferskenfarvet.

Look 2: No makeup-makeup

Et no makeup-makeup look ses også tit blandt Parisiske kvinder. Her skal de naturlige, smukke træk i ansigtet fremhæves. Påfør en farvet dagcreme, da det giver let farve til huden. Brug kun pudder i T-zonen og dup blotting papers på huden i løbet af dagen for at fjerne fedtet i huden. Tæm brynene med en god browgel. Den kan evt. indeholde en smule farve, og ellers kan den være helt transparent. Definér dit ansigt med contour og highlighter og tilføj en smule mascara, hvis dine vipper er lyse. Slut af med en lip balm med plumping effekt. TIP: Ønsker du en smule mere farve til ansigtet, kan du med fordel have røde læber. Den røde farve går rigtig godt med en neutral ansigtsmakeup.

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Hemmeligheden bag Tina Marias Instagram-succes

Matas LIVE

Hemmeligheden bag Tina Marias Instagram-succes

Af Matas

Tina Maria er en af Danmarks mest succesfulde influencere og hun er bestemt ikke kommet sovende til den succes. I dag gæster hun Matas LIVE til en snak om, hvad hun har gjort for at bygge et succesfuldt univers op. Som ambassadør for YSL Beauty betyder æstetik og kvalitet meget for Tina Maria, og hun vil også dele sine daglige must-have produkter med os, samt løfte sløret for noget spændende hun arbejder på...

Læs Mere
Den gode hudpleje til efteråret

Matas LIVE

Den gode hudpleje til efteråret

Af Matas

Winter is coming! I takt med sæsonerne skifter gør hudens behov også. Det koldere vejr og den lavere luftfugtighed virker særligt udtørrende på huden, og kan give anledning til dehydrering, hudirritation og endda en hud der "drysser". I dag giver vores ekspert Janni dig de bedste tips til, hvordan du allerede i efteråret kan sætte ind for at undgå problematisk vinterhud.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.