Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Singles Day: Carla Mickelborgs Datingbrevkasse

Se med, når coach, iværksætter og influencer Carla Mickelborg besvarer sine følgers dating-dilemmaer, deler sine egne historier og lægger den perfekte makeup til en date-night. Vi tør godt love masser af grin, smukke makeup-looks og tid til seerspørgsmål! Vi fejrer Singles Day på Matas LIVE, men alle beauty tips kan selvfølgelig bruges uanset om du er i et forhold eller ej.
Makeup
Vi sendte LIVE mandag d. 09/11

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vi sendte LIVE mandag d. 9/11 - men du kan altid se videoen her:

Vi sendte LIVE mandag d. 09/11

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

KUN på Matas.dk: Ole Henriksen går LIVE Ole Henriksen gæster Matas LIVE til et eksklusivt interview, hvor du kan stille ham spørgsmål undervejs! Tirsdag d. 07.07 kl. 09.30
Singles Day: Carla Mickelborgs Datingbrevkasse Se med, når coach, iværksætter og influencer Carla Mickelborg besvarer sine følgeres dating-dilemmaer, deler sine egne historier og lægger den perfekte makeup til en date-night. Mandag d. 09.11 kl. 20.00

Se med mandag d. 9/11 kl. 20:00
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Gør dig klar til date med Carla Mickelborg

Det er altid sjovt at skulle ud på date. Sommerfuglene i maven, amorinerne i luften og det spændende ved at lære en ny person at kende kan ikke give andet end et smil på læberne! Om det er første, anden eller tredje date, så ønsker man altid at se så godt ud som muligt, og derfor guider vi dig i dagen Matas LIVE til, hvordan du lægger den bedste date-night makeup.  


I forbindelse med Singles Days hos Matas, har vi haft besøg af Carla Mickelborg, der har delt sine sjoveste dating-historier. Carla har aldrig været nervøs for at tage på date med en fyr, men hun har også oplevet nogle lidt bizarre scenarier! Udover at dele sine egne oplevelser, så besvarer Carla også nogle af jeres dating-dilemmaer. Så læn dig tilbage og få dig et godt grin, når vi deler nogle af jeres sjove historier samt en masse en masse inspiration til fantastiske produkter som du kan bruge inden din date.

Blød babyhud

Det er aldrig flatterende at have en tør hud – specielt ikke, hvis du har iført dig en top eller kjole, hvor huden vises. For at undgå en tør hud der bruger Carla Life Plankton Body Milk fra Biotherm.


Denne creme er beriget med Life Plankton, som beroliger og gør huden mere modstandsdygtig. Cremen har en fyldig og behagelig tekstur, der hurtigt trænger ind i huden og giver fugt i op til 48 timer!

3 FOR 2
400 ml
BiothermLife Plankton Body Milk
209,95 kr.
(192)

En naturlig men fejlfri hud

Når Carla er på date, ønsker hun et forholdsvist naturligt udtryk, der fremhæver de smukkeste ting ved hendes ansigt. For at opnå en naturlig hud, der bruger Carla IT Cosmetics Your Skin But Better CC+, som er en fuldt dækkende foundation der lægger sig naturligt på huden. Den korrigerer hudtonen og mindsker synligheden af fine linjer, samtidig med, at den hydrerer huden.


Under øjnene bruger Carla Touche Éclat fra YSL, som er en concealer der øjeblikkeligt lysner huden. Den indeholder pigmenter af lys, som nemt blendes ud og giver et udtryk af et vågent øje. Det er et sandt vidunderprodukt, især hvis du føler, at du ser en smule træt ud – og det er der ingen som vil på en date!


Derefter benytter Carla Priming & Setting Powder Compact fra Nilens Jord, så hendes foundation og concealer ikke skøjter rundt på huden. Hvis man ikke sætter sin makeup med en pudder, kan man risikere at den ser meget makeuppet og olieret ud efter blot få timer, og dette ønsker Carla bestemt ikke. Denne pudder fra Nilens Jord er en fin, transparent mineralbaseret pudder, der passer til alle hudtoner. Pudderen er et 2-i-1 produkt, som primer huden og minimerer synlige porer.

3 FOR 2
KUN I MATAS
IT CosmeticsCC+ Foundation SPF 50
349,95 kr.
(688)
3 FOR 2
Yves Saint LaurentTouche Éclat Illuminating Pen
309,95 kr.
(93)
SPAR 20%ABONNÉR
254 Transparent
Nilens JordPriming & Setting Powder Compact
219,95 kr.
(45)

Glød, glød, glød

Alle elsker en glødende hud, men på denne tid af året kan det godt være en smule svært at have dette naturligt, da temperaturen er kold og udtørrende og vi ikke udsættes for særlig meget sollys.


For at skabe illusionen af en solkysset og glødende hud, der bruger Carla Mineral Bronzer fra Nilens Jord, som har et højt indhold af naturlige mineraler, der let arbejdes ind i huden og ser naturlig ud. Desuden indeholder solpudderen gyldne toner af en diskret glimmer, der giver en meget smuk glød.


Til sidst sætter Carla hele ansigtet med Dewy Set Setting Spray fra Anastasia Beverly Hills for at sikre, at makeuppen holder gennem hele daten. Denne setting spray efterlader desuden huden med en smuk, naturlig glød, der fjerner et evt. pudret udtryk.

SPAR 20%ABONNÉR
Flere varianter
Nilens JordMineral Bronzer
294,95 kr.
(299)
Anastasia Beverly HillsDewy Set Setting Spray
269,95 kr.
(10)

Store og forførende øjne

Carla elsker øjenskygge og det er noget hun bruger næsten hver dag. Når hun skal på date ønsker hun dog ikke et alt for intenst øjenmakeup-look, men ønsker i stedet at skabe illusionen er store øjne.


For at skabe illusionen af et større øje, starter Carla med at bruge en lys øjenskygge over hele øjet fra DIOR. Den gyldne farve skaber en smuk kontrast til øjet og løfter øjenlåget en smule.


Herefter benytter Carla en nude eyeliner fra GOSH på den nederste kant af øjet, der ligeledes skaber udtrykket af et større og mere vågent øje. Derudover bruger Carla en sort, flydende eyeliner fra DIOR på øjenlåget, hvor hun laver en winged liner. Carla kan godt lide denne effekt, da hun føler det løfter hendes ansigt.


Til sidst påfører Carla en volumengivende mascara fra Nilens Jord, og få at give øjet en ekstra wow-effekt, påfører Carla individuelle kunstige vipper med et naturligt look fra Depend med hendes favorit vippelim fra DUO.

Gosh CopenhagenKohl Eye Liner
69,95 kr.
(157)
SPAR 20%ABONNÉR
788 Black
Nilens JordVolume Mascara
179,95 kr.
(620)
Klar
DUODUO Quick-Set Vippe lim
84,95 kr.
(88)

Glossy og fyldige læber

For Carla er store og fyldige læber et must når hun skal på date, da hun selv mener at læberne er en vigtigt del af ansigtet at fremhæve. For at intensivere hendes egne læber, bruger Carla Instant Lip Perfector fra Clarins, som får læberne til at se mere fyldige ud og giver en naturlig glans.  

ClarinsNatural Lip Perfector
179,95 kr.
(738)

En subtil men lækker duft

Carla elsker at dufte godt, og hun har i mange år haft en signaturduft – Molecule 02 fra Escentric Molecules. Den indeholder den rene essens fra ét enkelt aroma-molekyle, og har en frisk, næsten mineralsk lethed, som fint udvikler sig individuelt på den der bærer duften.  


Nogle gange skifter Carla dog sin signaturduft ud med Cloud No. 2 fra ZARKOPERFUME, som er inspireret af havet. Duften skal imitere den friske overflade vand har, men jo dybere man kommer ned, des mere kompleks bliver den også.

KUN ONLINE
100 ml
ZARKOPERFUMECloud Collection 2 Eau de Parfum
1.699 kr.

Andet step: Fugt

Når Maria har renset sin hud godt og grundigt er det tid til at fugte den. Her bruger hun to produkter både morgen og aften.


Om aftenen bruger Maria Confidence In Your Beauty Sleep Night Cream, som er en fugtighedscreme, der virker i løbet af natten, hvor hudcelleomsætningen arbejder på at forbedre overfladecellefornyelsen vha. eksfoliering. Derudover indeholder cremen også anti-age ingredienser, der effektivt forebygger ældning af huden.


Om morgenen benytter Maria sig af Confidence In A Cream, som er en blødgørende og superabsorberende fugtighedscreme med anti-age effekt, der egner sig til alle hudtyper. Cremen hjælper dig med at få huden til at fremstå fastere, samtidig med, at den reducerer synligheden af porer og misfarvninger. Derudover fungerer den som en sand fugtbombe, der får din hud til at føles fløjlsblød, glat og med en glødende udstråling.


Både morgen og aften bruger Maria Confidence In An Eye Cream, som er en ultra-fugtgivende øjencreme med et strejf af abrikosfarve, der er med til at farvekorrigere og lysne huden omkring øjet, så du opnår et friskt udtryk.

3 FOR 2
KUN I MATAS
60 ml
IT CosmeticsConfidence In Your Beauty Sleep Cream
434,95 kr.
(16)

Tredje step: En god base

Nu er det blevet tid for Maria til en lækker en dejlig let og smuk makeup. For Maria er det vigtigt at makeuppen er hurtig og nem, men samtidig giver et resultat der får hende til at føle sig smuk og præsentable.


Først så lægger Maria en base med Your Skin But Better CC+ SPF 50+, som er en fuldt dækkende foundation, der korrigerer hudtonen og mindsker synligheden af fine linjer. Herefter bruger hun Bye Bye Under Eye Concealer, der er en fuldt dækkende concealer, som holder hele dagen uden at lave striber eller sætte sig i de fine linjer i huden.

3 FOR 2
KUN I MATAS
IT CosmeticsCC+ Foundation SPF 50
349,95 kr.
(688)
3 FOR 2
KUN I MATAS
IT CosmeticsBye Bye Under Eye Concealer
229,95 kr.
(42)

Fjerde step: Hold makeuppen på plads

Efter, at Maria har lagt sin foundation og concealer, så sætter hun makeuppen med Bye Bye Pores Pressed i ansigtet. Pudderen reducerer synligheden af porer og ujævnheder samtidig med, at den holder makeuppen på plads hele dagen.


Under øjnene bruger Maria Bye Bye Pores, som er en løs pudder der ligeledes hjælper med at reducere synligheden af porer og ujævnheder i huden. Den sikrer desuden, at concealeren holdes på plads hele dagen og at mascaraen på undervipperne ikke smudger på huden

3 FOR 2
KUN I MATAS
Translucent
IT CosmeticsBye Bye Pores Pressed
269,95 kr.
(60)
3 FOR 2
KUN I MATAS
6,8 g
IT CosmeticsBye Bye Pores - Translucent
269,95 kr.
(71)

Femte step: Tid til at bringe farven tilbage

Nu er det blevet tid for Maria til at bringe farve og korrektur tilbage til ansigtet. Her bruger hun Your Most Beautiful You, som er en ansigtspalette, der indeholder blush, highlighter og bronzer.


Den matte bronzer giver varme til din hud, mens den lysreflekterende highlighter skaber en naturlig glød, og blushen giver dig en frisk farve til kinderne.

Sjette step: Brows on fleek

Bryn er vigtige for Maria, men ligesom alt andet makeup, så ønsker hun ikke at bruge alverdens tid på det. Derfor benytter hun sig af Brow Power Universal Eyebrow Pencil, som er en smart, let anvendelig øjenbrynsblyant, der hjælper dig med at skabe veldefinerede, voluminøse bryn på et split-sekund.

3 FOR 2
KUN I MATAS
Universal Taupe
IT CosmeticsBrow Power Universal Eyebrow Pencil
219,95 kr.
(22)

Syvende step: Forførende vipper

Efter, at Maria har tegnet sine bryn op, så bruger hun Superhero Mascara til at definere sine vipper med.


Mascaraen indeholder plejende ingredienser og supersorte pigmenter, der adskiller, løfter og gør øjenvipperne voluminøse. Mascaraen er opbyggelig, så du til hverdag kan have et naturligt look og til fest bygge den op til en sand wow-effekt!

3 FOR 2
KUN I MATAS
Sort
IT CosmeticsSuperhero Mascara
219,95 kr.
(54)

Ottende step: Smukke læber

Det sidste step i Maria Lucias morgenrutine er læbestift. Dette er noget Maria bruger hver dag, og det får hende til at føle sig ekstra feminin.


Maria bruger Pillow Lips Lipstick, som er en kollagenberiget læbestift, der både fås i en mat og cremet finish. Læbestiften er specielt udviklet til at komplementere forskellige hudtoner og læbetyper, og den er beriget med kollagen, der effektivt mindsker synligheden af læbelinjer og bidrager til et mere fyldigt udseende.  

Look 1: Birgitte Bardot

Den franske skuespillerinde Birgitte Bardot var kendt for sit ikoniske mørke look. Her er mat hud essentielt, men det skal ikke være for tung en ansigtsmakeup. Man kommer langt med blot en let solkysset kulør. Til gengæld skal der være fuld fokus og knald på øjnene. Definér globelinjen og tegn en blød eyeliner rundt om hele øjet. Sørg for en god mængde mascara, så du får voluminøse vipper. Læberne skal holdes i en neutral farve såsom nude eller ferskenfarvet.

Birgitte Bardot look

SisleyPhyto-Khol Star Waterproof
389,95 kr.
(87)
3 FOR 2
Black
LancômeHypnôse Volume-À-Porter Clean Volume
289,95 kr.
(185)
3 FOR 2
LancômeHypnose Palette 5 Farver
449,95 kr.
(56)
SisleyPhyto-Sourcils Design
459,95 kr.
(13)
L'Oréal ParisLe Khöl Naturel by Paradise
69,95 kr.
(113)
SPAR 20%ABONNÉR
SisleyTinted Moisturizer SPF 15
824,95 kr.
(39)

Look 2: No makeup-makeup

Et no makeup-makeup look ses også tit blandt Parisiske kvinder. Her skal de naturlige, smukke træk i ansigtet fremhæves. Påfør en farvet dagcreme, da det giver let farve til huden. Brug kun pudder i T-zonen og dup blotting papers på huden i løbet af dagen for at fjerne fedtet i huden. Tæm brynene med en god browgel. Den kan evt. indeholde en smule farve, og ellers kan den være helt transparent. Definér dit ansigt med contour og highlighter og tilføj en smule mascara, hvis dine vipper er lyse. Slut af med en lip balm med plumping effekt. TIP: Ønsker du en smule mere farve til ansigtet, kan du med fordel have røde læber. Den røde farve går rigtig godt med en neutral ansigtsmakeup.

No makeup-makeup look

L'Oréal ParisVolume Million Lashes Mascara
159,95 kr.
(593)
SisleyBlur Expert
694,95 kr.
(19)
SPAR 20%ABONNÉR
SisleyTinted Moisturizer SPF 15
824,95 kr.
(39)
SisleyLe Phyto-Rouge
409,95 kr.
(63)

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Ole Henriksen: A very glowy Christmas

Matas LIVE

Ole Henriksen: A very glowy Christmas

Af Matas

Ole Henriksen er tilbage! Se med, når han eksklusivt gæster Matas LIVE til en snak om egne juletraditioner, de bedste gaveidéer, fantastiske hudplejeråd og selvfølgelig masser af godt humør, sjov og spas. Du kan stille ham spørgsmål direkte i videoen, og vi vil besvare så mange vi kan nå! Vi kan også allerede nu afsløre, at vi har sikret dig en skøn, tidlig julegave når du shopper på dagen…

Læs Mere
MIILD: De ultimative produkter til sensitiv hud

Matas LIVE

MIILD: De ultimative produkter til sensitiv hud

Af Matas

MIILD er en sand succeshistorie: Grundlæggerne, Tine og Tanja var frustrerede over, at de ikke kunne finde makeupprodukter på markedet, som var sikre for dem at bruge, da de begge led af allergi. Frustrationen voksede, og i sidste ende besluttede de at tage sagen i egen hånd - MIILD blev født. Se med, når grundlægger Tine besøger Matas LIVE og guider til de ultimative produkter til en sensitiv hud.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek