Matas LIVE

KUN på Matas.dk: Ole Henriksen går LIVE

Vi sendte LIVE tirsdag d. 07/07

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vi sendte LIVE tirsdag d. 7/7 - men du kan altid se videoen her:

KUN på Matas.dk: Ole Henriksen går LIVE Ole Henriksen gæster Matas LIVE til et eksklusivt interview, hvor du kan stille ham spørgsmål undervejs! Tirsdag d. 07.07 kl. 09.30

Se med tirsdag d. 7/7 kl. 9:30
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herunder

KUN på Matas.dk: Ole Henriksen går LIVE Ole Henriksen gæster Matas LIVE til et eksklusivt interview, hvor du kan stille ham spørgsmål undervejs! Tirsdag d. 07.07 kl. 09.30

The Ole Glow

Den altid skønne og livsglade Ole Henriksen har i 40 år inspireret og guidet mænd og kvinder til en sundere livsstil og balanceret hud. Ole rejste i en ung alder ud for at opleve verden og slog sig ned i Indonesien. Her fik han voldsomme udbrud af akne men med hjælp fra sin veninde, Lagita, lærte han, hvordan han kunne behandle sin hud med kombinationer af urter samt en sundere livsstil. Det blev startskuddet på Ole Henriksens hudplejeeventyr. Med sine effektive produkter og unikke tilgang til skønhed har han opbygget et skønhedsimperium og er Hollywoods hudplejeekspert. Hans positive humør og udstråling – the Ole Glow – har smittet af på os alle sammen.


Ole inspirerer hele verden med sin minimalistiske og Skandinaviske tilgang til livet kombinereret med sin viden om naturens helende kræfter i hudpleje. Han arbejder ud fra en filosofi om at skønhed og udstråling kommer indefra. Med sine plejende produkter ønsker han at gøre det nemt for alle at stråle indefra og ud og få the Ole Glow. For at opnå glød i huden skal ens hudplejerutine, ifølge Ole, være simpel og effektiv, men det handler ikke kun om hvilke produkter man bruger. Det handler i høj grad om ens livsstil og tilgang til livet som er med til at give glød og udstråling.


​​​​​​​Se med for at mærke Oles fantastiske energi og blive klogere på hans hudplejefilosofi og hudplejeserier.

Ole Henriksens hudplejefilosofi

Ifølge Ole kommer ens naturlige udstråling indefra. Ens hudplejeprodukter kan være med til at hjælpe med at stråle indefra og ud, men det handler i ligeså høj grad om at have og vedligeholde en sund livsstil og positivt mindset. Alle kan opnå the Ole Glow med den rette, simple hudplejerutine og en balanceret livsstil.

Den rette og simple rutine

Oles produkter tager udgangspunkt i tre essentielle step: eksfoliering, behandling og lindring. Hvert produkt kombinerer effektive aktive stoffer, naturlige botaniske urter og essentielle fedtsyrer for at imødekomme den individuelles hudproblemer. En af kerneingredienserne er Vitamin C, som er med til at give glød og opstramme huden. AHA og BHA er også nogle af de vigtige ingredienser til at eksfoliere huden og give glat og fornyet hud.

Løs de store hudproblemer

Ole har skabt hudplejeserier som har hvert sit fokusområde. Det betyder dog ikke, at du kun skal holde dig til en enkelt serie. Du har fordel af at kombinere produkter på tværs af serierne for at tilpasse den rette hudplejerutine til netop dig.


Den grønne Balance-serie er med til at bringe din hud i balance. Den er til dig som ønsker at reducere olieret hud og porer. Serien indeholder Green Fusion Complex™ som er en blanding af potente aktive urter, blandt andet grøn te og eukalyptus. Serien hjælper med at stabilisere huden uden at efterlade huden tør, men i stedet bevare dens naturlige fugt. Du finder serien her.


Truth-serien kan genkendes på sin orange farve og er til dig, som ønsker mere fugt og glød samt en fast hud. Her er Vitamin C den vigtigste ingrediens som er med til at lysne huden, udglatte linjer og give en fastere hud. Serien er fyldt med antioxidanter, der virker mod udefrakommende forurening samt fugtbindende ingredienser. Banana Bright produkterne indeholder lysnende pigmenter, der giver hele ansigtet den smukkeste glød. Du finder serien lige her.


De pink produkter er en del af Nurture-serien, som er en fugtgivende serie til dig med tør hud, sensitiv hud eller tendens til rødme. Serien har blødgørende egenskaber med milde ingredienser som er god til den følsomme hud. Alle Nurture produkter findes her.


Den blå Transform-serie har fokus på den modne hud og hjælper med at udjævne pigmentering, mindske alderstegn og give masser af næring og ny struktur til huden, mens fine linjer udglattes. Vil du udforske produkterne, finder du dem her.

Det spurgte I om

Ole besvarede nogle af jeres spørgsmål i LIVEN, og vi viderebringer her nogle hans gode svar og råd.


Ole bruger kollagen i sine produkter. Spiser Ole også kollagen som kostilskud?
Vitamin C er det antioxidant, der forstærker kollagenet mere end noget andet. Ole spiser masser af Vitamin C gennem blandt andet bær og frugter.


Hvornår skal man starte med anti-age?
Man kan aldrig starte for tidligt. Det gode ved at forebygge ældringstegn er, at du kan vedligeholde en flot struktur og glød i huden. Du overbehandler nemlig ikke din hud med produkterne. Ole anbefaler at starte med Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Creme som 18-årig.


Hvad er den største misforståelse om uren hud?
Den største misforståelse er at bruge en masse produkter og udtørre huden. Man skal hellere skabe en balance i huden. Brug færre produkter og gør det flittigt. Balance-serien er her helt perfekt til dig. Balancing Force Oil Control Toner er fantastisk. Brug den på vatrondeller og placer dem rundt omkring i ansigtet i 1 minuts tid. Brug Balance Cold Plunge Pore Mask for dybderensning. Man kan også massere den direkte ind på bumsen.


Hvad kan man gøre med en trist hud?
Eksfoliering. Huden forandrer sig konstant og huden kan blive træt og kedelig at se på. The Ole Glow handler om den indre og ydre glød i huden. Om natten er kombinationen af Glow2OH Dark Spot Toner og Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Creme fantastisk. Tranform Plus Phat Glow Facial giver fugt og eksfolierer. Påfør den og massér ind til den skifter farve fra pink til hvid. Truth Cleanser med Vitamin C er også fantastisk og effektiv. Den aktiverer og stimulerer huden. Gør det flittigt, men enkelt.


Hvor skal man starte med anti-age produkter?
Ole anbefaler Night Transformation Gel som fornyer hudens overflade. Den hjælper med pigmentfejl, rynker og porer. Den har en lækker, let gelé konsistens. Påfør om natten og afslut med Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Creme. De to produkter giver er til sammen et powerhouse.


Hvad kan man gøre ved rynker på halsen?
Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Creme i kombination med Glow Cycle Retin-ALT Power serum. Huden på halsen er lidt mere sart, men fungerer på samme måde som ansigtet. Transform Plus Phat Glow Facial er også fantastisk effektiv. Ole anbefaler desuden at lave halsøvelser for at arbejde med muskulaturen i halsen efter din aften hudplejerutine.


Hvad gør man med hud på vej mod overgangsalderen?
Brug Truth Banana Bright Vitamin C Serum om morgenen som er med til at fornye hudens overflade. Den indeholder små mineralpigmenter, som giver glans og glød på huden. Påfør Truth C-Rush Brighting Gel Creme som din ansigtscreme for masser af glød. Banana Bright Eye Creme indeholder også mineralpigmenter, som lysner huden omkring øjnene. Produkterne opstrammer kollagenet i huden og er med til at reducere pigmentfejl.


Kan man bruge Oles produkter når man er gravid eller ammer?
Oles produkter er baseret på aktive ingredienser, der er 100% naturlige. Alle produkter kan bruges af alle.


Vil du se flere LIVES? Kig med her

Opgrader din makeup til sommeren

Matas LIVE

Opgrader din makeup til sommeren

Af Matas

Temperaturerne stiger, og med sæsonernes skiften kommer lysten til at forny sit look snigende. I dag viser Maria, hvordan hun nemt og hurtigt opgraderer sin makeup til sommeren - og hun giver dig en masse teknikker, til at opnå et friskt og lækkert look.

Læs Mere
Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Slut med striber, ujævn påføring og mærkelig lugt. Se med, når materialisten Janni guider dig igennem selvbruner-junglen. Janni deler alle sine bedste tips til at få et smukt og naturligt resultat, og svarer selvfølgelig på spørgsmål undervejs.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.