• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

De mest populære produkter i Matas

I dag løfter kosmetiker Zita sløret for, hvilke produkter der er de mest populære i Matas. De er elsket af en årsag, så se med, når vi viser hvordan du bruger dem. Vi kan også allerede nu afsløre, at vi har sørget for nogle rigtig skarpe priser i dagens anledning. Er du på udkig efter nye favoritter eller et genopfylde gamle? Så se med!

Vi sendte LIVE onsdag d. 13/05

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Se med onsdag d. 13/5 kl. 20:00!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herunder

De mest populære produkter i Matas - sådan bruger du dem I dag løfter Zita sløret for, hvilke produkter der er de mest populære i Matas. De er elsket af en årsag - og vi kan allerede nu afsløre, at vi har sørget for nogle rigtig skarpe priser i dagens anledning Onsdag d. 13.05 kl. 20.00

De mest populære produkter i Matas

Vi sælger rigtig, rigtig mange forskellige produkter i Matas, hvoraf en del er højt elskede hos os og Jer. I dag tager vi et kig på nogle af de mest populære produkter i vores sortiment - både klassikere, der har været på markedet i mange år, og nyere produkter som på kort tid er blevet ekstremt populære.

Clinique High Impact Mascara

En af de mest ikoniske mascaraer på markedet er Clinique High Impact. Det er en fantastisk all-round mascara, der både leverer længde og fylde til vipperne. Produktet er - som alle Cliniques produkter - parfumefrit, og kan således også anvendes, hvis du har sarte øjenomgivelser.

Matas Stiber Øjenmakeupfjerner

Øjenmakeupfjerner kan være svær at få helt rigtig - den skal være mild, men effektiv. Ingen gider svie i øjnene, sløret syn eller et ineffektivt produkt. Matas Striber Øjenmakeupfjerner fås i en række forskellige udgaver og størrelser. Bruger du vandfast makeup? Leder du efter et produkt uden parfume? Eller vil du gerne have en stor øjenmakeupfjerner der kan deles med hele familien? Det finder du hos Striberne. Produkterne er både effektive, milde og rimelige pris - alt sammen noget, der har gjort dem til en bestseller hos Matas.

Jorgobé Black Peel Off Mask

Jorgobé var en af de første på markedet med de populære, sorte peel-off masker. Produktet blev hurtigt kendt for sine suveræne egenskaber inden for bekæmpelse af hudorme, tilstopninger og træt og trist hud. Vi har nok alle set de sært tilfredsstillende videoer af produktets virkning.


Produktet kan med fordel bruges ca. 1 gang ugentligt for at rense ud i porerne - og eventuelt suppleres med daglig pleje, for at holde problemet nede på sigt.


(93)
Jorgobé The Original Black Peel Off Mask 100 ml
99,95
Førpris 199,95
DU OPTJENER 10 Point


(118)
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Highlight & Contour Pro Palette
199,95
DU OPTJENER 20 Point

NYX Highlight & Contour Pro Palette

Contour og highlight er for alvor blevet allemandseje de seneste 5 år - og med god grund. Med strategisk placering af lys og skygge, kan du virkelig skabe store forandringer i ansigtet. Vil du have højere kindben? Fremhæve særlige områder af ansigtet? Undgå at se "udvasket" ud på billeder? Så er contour og highlight din ven.


Paletten fra NYX indeholder alt hvad man har brug for, for at komme i gang og kan bruges af alle hudtoner. Farverne er nemme at arbejde med og toner fint og naturligt ud på huden, for de bedste resultater.

Raunsborg Shampoo & Conditioner

Danske Raunsborg laver skønne og milde produkter til alle. Især er deres shampoo og balsam blevet taget rigtig godt imod. Produkterne kan bruges af alle hårtyper, men er især gode til det fine, skandinaviske hår.


Shampooen renser mildt, men sørger også for at give håret ekstra fylde. Balsammen gør håret blødt og leverer masser af glans.


(78)
Raunsborg Treatment Shampoo 200 ml
69,95
Førpris 129,95
DU OPTJENER 7 Point
(28)
Raunsborg Conditioner 200 ml
69,95
Førpris 129,95
DU OPTJENER 7 Point


(136)
Paco Rabanne 1 Million Deodorant Spray 150 ml
229,95
DU OPTJENER 23 Point
(77)
Paco Rabanne Lady Million Deodorant Spray 150 ml
219,95
DU OPTJENER 22 Point
(29)
Paco Rabanne 1 Million Deodorant Stick 75 g
219,95
DU OPTJENER 22 Point
(44)
Paco Rabanne Olympea Deodorant Spray 150 ml
219,95
DU OPTJENER 22 Point
(29)
Paco Rabanne Invictus Deodorant Spray 150 ml
249,95
DU OPTJENER 25 Point
(11)
Paco Rabanne Pure xs Deodorant Spray 150 ml
259,95
DU OPTJENER 26 Point
(5)
Paco Rabanne Invictus Deodorant Stick 75 ml
224,95
DU OPTJENER 23 Point
Paco Rabanne Pure xs Deodorant Stick 75 g
219,95
DU OPTJENER 22 Point
(15)
Paco Rabanne Pure Xs Femme Deodorant Spray 150 ml
269,95
DU OPTJENER 27 Point

Paco Rabannes ikoniske dufte i deo-form

Paco Rabanne har efterhånden et bredt sortiment af elskede dufte. De er kendt for deres parfume og deodoranter, hvoraf især deo'erne er populære for tiden. Ud over at give beskyttelse mod lugt og sved, dufter de dejligt og kan i mange tilgælde udgøre det for deodorant og parfume i ét.


Prøv den ikoniske 1 Million duft, som leder tankerne hen på maskulinitet og krydret læder eller gå på opdagelse i den nye Olympea til kvinder, som er en lækker, varm blomsterduft.

Maybelline Snapscara Mascara

Et af de nyere skud på stammen, er "Snapscara" Mascara fra Maybelline. Den har på kort tid taget markedet med storm. Ud over den fantastiske pris, leverer den masser af løft og volumen til vipperne, der efterlades buede og fine.


Mascaraen fjernes nemt med varmt vand, så den er helt perfekt til sene nætter eller folk,som holder af en nem renserutine om aftenen.


(84)
Maybelline Snapscara Mascara 001 Pitch Black
89,95
DU OPTJENER 9 Point

Flere LIVES du vil elske

Hvad skal du gøre når din hud pludselig ændrer sig

Matas LIVE

Hvad skal du gøre når din hud pludselig ændrer sig

Af Matas

Selvom vi er født med en bestemt hudtype, oplever vi alligevel, at vores hud ændrer sig hele tiden. Den kan eksempelvis være tør og stram i perioder eller måske døje med bumser. I dag guider kosmetiker Zita dig til de bedste produkter at vælge, når din hud ændrer sig - så du kan komme tilbage til normalen.

Læs Mere
Materialistens Top 5: To danske kult-brands

Matas LIVE

Materialistens Top 5: To danske kult-brands

Af Matas

Beauté Pacifique og Nilens Jord er to af de mest populære brands herhjemme af en god grund: produkterne virker! Har du også haft kig på de to mærker, men ved ikke helt hvor du skal starte? Så se med, når materialisten Maria deler sine top 5 produkter fra hvert brand så du er sikker på at ramme rigtigt første gang.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage