• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Hvad skal du gøre når din hud pludselig ændrer sig

Selvom vi er født med en bestemt hudtype, oplever vi alligevel, at vores hud ændrer sig hele tiden. Den kan eksempelvis være tør og stram i perioder eller måske døje med bumser. I dag guider kosmetiker Zita dig til de bedste produkter at vælge, når din hud ændrer sig - så du kan komme tilbage til normalen.

Vi sendte LIVE torsdag d. 23/04

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Se med torsdag d. 23/4  kl. 20:00!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herunder

Hvad skal du gøre når din hud pludselig ændrer sig? I dag guider kosmetiker Zita dig til, hvordan du kan behandle pludselige ændringer i din huds tilstand såsom dehydrering, irritation eller bumseudbrud. Torsdag d. 23.04 kl. 20.00

Hvorfor ændrer huden sig?

Vi er alle født med en særlig hudtype som følger os gennem livet - men det betyder ikke, at vores hud ikke ændrer sig. Alder, miljø, produkter og livsstil spiller store roller i hudens tilstand, og det er derfor vigtigt at skelne mellem din hudtype og din huds tilstand.


Hudtypen kan ikke behandles men holdes i balance. Hudens tilstand kan til gengæld behandles, og det er lige præcis, hvad kosmetiker Zita guider dig til i dag. Der findes overordnet 4 forskellige hudtilstande som kan forekomme hos alle hudtyper. Disse er:


Dehydrering
Du kan kende en dehydreret hud på, at den føles tør i overfladen og suger produkter til sig meget hurtigt. En dehydreret hud mangler fugt i form af vand, så her kan du med fordel kigge efter lette gel-cremer, skønne ansigtsmists eller serummer med hyaluronsyre i.


Irritation
Irriteret hud kan komme til udtryk på mange måder; du vil måske opleve rødme, tørhed, kløe, varme eller lignende reaktioner. Hudirritation kan opstå af mange årsager - ændringer i vejret, produkter som ikke passer til dig, berøringer, solskoldninger... Listen er lang! Fælles er dog behandlingen: gå tilbage til en helt simpel rutine bestående af så få produkter som muligt - Zita anbefaler rens, serum og creme - som indeholder beroligende ingredienser. Vedhold at bruge den til din hud er tilbage til normalen, hvorefter du kan introducere flere produkter til din rutine igen.


Tilstopninger / bumser og hudorme
"Tilstopninger" er en fælles betegnelse for bumser og hudorme. Det er en tilstand de fleste mennesker kommer til at opleve i løbet af deres liv. Det bedste du kan gøre når du oplever bumser og hudorme, er at bruge produkter som har en eksfolierende effekt på huden og altså forebygger og opløser tilstopningerne.


Fejlbehandlet
Det har faktisk noget at sige, hvilke produkter du bruger til din hud. Har du en hud, som opfører sig meget besynderligt - eksempelvis ved at se fedtet ud men stadig føles tør - falder den ind under tilstanden "fejlbehandlet". Denne tilstand opstår, hvis man gennem længere tid har brugt produkter, som slet ikke passer til ens hud. Det betyder at huden er i mangel på eksempelvis olie eller fugt, og derfor forsøger at kompensere, Her handler det om at kortlægge hvad din hud har brug for: det gør du ved at gå tilbage til en simpel rutine, til din hud slapper af igen og din sande hudtype kommer til udtryk.

Produkter der behandler dehydrering

(24)
Ecooking Rensemælk 200 ml
189,95
Optjen 19 point
(8)
Filorga Hydra-Hyal Intensive Hydrating Serum 30ml 30 Ml
343,95
Førpris 429,95
Optjen 35 point
(55)
Pudderdåserne.dk Alt I En Hyaluronsyre 50 ml
199,95
Optjen 20 point

Produkter der behandler hudirritation

(110)
Ecooking Anti-Rødme Creme 50 ml
249,95
Førpris 299,95
Optjen 25 point

Produkter der behandler bumser og hudorme

Produkter til fejlbehandlet hud

(74)
Ecooking Rensegel 200 ml
189,95
Optjen 19 point
(123)
Ecooking Peel Maske 50 ml
269,95
Optjen 27 point
(143)
Pudderdåserne.dk Niacinamid 10% Serum 50 ml
199,95
Optjen 20 point

Vil du se mere hudpleje? Kig her

Live video: Kemiingeniøren guider til solcreme

Matas LIVE

Live video: Kemiingeniøren guider til solcreme

Af Matas

Forbinder du også solcreme med en fedtet affære, der efterlader dig helt hvid i ansigtet? Så se med, når Cecilia guider til at vælge den helt rigtige solcreme. Vi diskuterer, hvordan man vælger den rigtige faktor, undgår det hvide skær og sikrer sig, at man bruger nok. Som altid svarer vi på dine spørgsmål undervejs!

Læs Mere
Live-video: Kemiingeniøren løser dine hudproblemer

Matas LIVE

Live-video: Kemiingeniøren løser dine hudproblemer

Af Matas

Hudirritation, rødme, bumser og for tidlig aldring af huden er problemer, de fleste nok kender til. I dag har vi derfor allieret os med kemiingeniøren Cecilia Demant, som vil guide dig til at løse din huds udfordringer bedst muligt – og gå i dybden med, hvorfor de opstår i første omgang! Cecilia vil også besvare dine spørgsmål undervejs.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage