• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Vi afslører: Efterårets trends

’No makeup’ makeuplook, fine hårklemmer og negle forklædt i skaktern. Det er de tre ud af mange trends, som vi forudser, der bliver et kæmpe hit i løbet af efteråret 2022! Vil du lære de mange efterårstrends at kende, når Zita, Maj og Amalie viser flere af dem i aktion? Så se med i LIVEN her, hvor de tre skønne damer let viser, hvordan du kan skabe de smukke makeup- og hårtrends til efteråret hjemme i egen stuen. Det bliver en (efterårs)fest! Og vi kan allerede nu afsløre, at der er en VILD konk

Vi sendte LIVE torsdag d. 08/09

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vind lækre produkter fra GOSH

Vil du vinde de lækreste produkter fra GOSH, der tager dig skønt igennem det ellers grå efterår? Vi finder tre heldige vindere af en lækker gavepose fra GOSH. I gaveposen finder du:

GOSH Soft'n Tinted Lip Balm
GOSH Just Click it! Mascara
GOSH Primer + Hydramatt
GOSH Brow Lift Lamination Gel
... så kan du gå efteråret i møde med ny, skøn makeup!


Alt du skal gøre er at besvare spørgsmålene her.

Vil du se flere LIVES? Kig med her

3 danske brands, du skal kende

Matas LIVE

3 danske brands, du skal kende

Af Matas

Ude godt, hjemme bedst. Danske skønhedsbrands er noget, vi bare elsker, og derfor vil vi i denne live fremhæve danske darlings inden for hudpleje og makeup. Vi sætter fokus på, hvorfor 'dansk' er et kvalitetsstempel, og vi gennemgår hudpleje fra Sanzi Beauty samt får besøg af både Raz fra Raz Spa og Maja Vestergaard fra Sandstone, som vil øse ud af deres viden om hudpleje og makeup samt dele deres favoritter, og til sidst udlover vi lækre præmier til tre heldige seere!

Læs mere
Guide til gellak

Matas LIVE

Guide til gellak

Af Matas

Smukke, velplejede negle med sirlige mønstre og flotte farver trender helt vildt denne sommer – og let’s face it, det ser også bare fantastisk ud! Men hvordan laver man selv gellak-negle, der holder? Og hvordan plejer du dine negle bedst, så de kan gro sig lange, stærke og holdbare? Det er lige præcis det, vi dykker ned i og nørder i denne udsendelse sammen med en håndfuld seje kvinder, som ved rigtig meget om lige præcis negle. Bliv inspireret til, hvordan du kan lave smukke negle hjemme.

Læs mere