Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Vi afslører: Efterårets trends

’No makeup’ makeuplook, fine hårklemmer og negle forklædt i skaktern. Det er de tre ud af mange trends, som vi forudser, der bliver et kæmpe hit i løbet af efteråret 2022! Vil du lære de mange efterårstrends at kende, når Zita, Maj og Amalie viser flere af dem i aktion? Så se med i LIVEN her, hvor de tre skønne damer let viser, hvordan du kan skabe de smukke makeup- og hårtrends til efteråret hjemme i egen stuen. Det bliver en (efterårs)fest! Og vi kan allerede nu afsløre, at der er en VILD konk

Vi sendte LIVE torsdag d. 08/09

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vind lækre produkter fra GOSH

Vil du vinde de lækreste produkter fra GOSH, der tager dig skønt igennem det ellers grå efterår? Vi finder tre heldige vindere af en lækker gavepose fra GOSH. I gaveposen finder du:

GOSH Soft'n Tinted Lip Balm
GOSH Just Click it! Mascara
GOSH Primer + Hydramatt
GOSH Brow Lift Lamination Gel
... så kan du gå efteråret i møde med ny, skøn makeup!


Alt du skal gøre er at besvare spørgsmålene her.

Vil du se flere LIVES? Kig med her

3 danske brands, du skal kende

Matas LIVE

3 danske brands, du skal kende

Af Matas

Ude godt, hjemme bedst. Danske skønhedsbrands er noget, vi bare elsker, og derfor vil vi i denne live fremhæve danske darlings inden for hudpleje og makeup. Vi sætter fokus på, hvorfor 'dansk' er et kvalitetsstempel, og vi gennemgår hudpleje fra Sanzi Beauty samt får besøg af både Raz fra Raz Spa og Maja Vestergaard fra Sandstone, som vil øse ud af deres viden om hudpleje og makeup samt dele deres favoritter, og til sidst udlover vi lækre præmier til tre heldige seere!

Læs Mere
Så nemt farver du dine øjenbryn og -vipper hjemme

Matas LIVE

Så nemt farver du dine øjenbryn og -vipper hjemme

Af Matas

Fyldige øjenbryn, vipper on fleek og negle, der ligner små kunstværker. Det er faktisk slet ikke så svært. Og det kan sagtens lade sig gøre hjemme i din egen beautysalon. Vores materialist, Zita, guider dig til at bryn, vipper og negle, så du kan få det hele til at spille i en smuk treenighed.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.