Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
Så nemt farver du dine øjenbryn og -vipper hjemme
Fyldige øjenbryn, vipper on fleek og negle, der ligner små kunstværker. Det er faktisk slet ikke så svært. Og det kan sagtens lade sig gøre hjemme i din egen beautysalon. Vores materialist, Zita, guider dig til at bryn, vipper og negle, så du kan få det hele til at spille i en smuk treenighed.
Makeup
Vi sendte LIVE onsdag d. 23/11

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Sådan opnår du perfekte bryn

Du behøver ikke at tage til en professionel behandler, når du skal have lavet bryn. Du kan sagtens klare kunsten derhjemme. Og når vi skriver sagtens – så mener vi sagtens. Med Depends vippe- og brynfarve har du en sikker og hurtig måde at farve både bryn og vipper på. Resultatet varer i op til seks uger og giver dig de her perfekte bryn, du ikke behøver at gøre noget ved, når du står op om morgenen, når du har trænet eller når du bader eller soler dig.


Hvis du er lidt nervøs for det med at farve brynene, kan vi godt forstå dig. Det kan virke som en uoverskuelig opgave, man hellere end gerne overlader til en, der lever af at gøre det hver dag. Men sådan behøver det ikke at være. Se med i vores LIVE ovenfor, hvor Zita guider Amalie til at farve brynene. Det er Amalies første gang, men resultatet taler for sig selv!


Når du har farvet dine bryn, skal de også styles, så de får den form, du ønsker. Her har Depend skabt endnu et mirakelmiddel i form af deres Depend Styling Wax. Det er en voks, du påfører på dine bryn med en fin børste. Voksen tæmmer, løfter og former dine hårstrå, og giver dine bryn effekten af brow lift og brow lamination. Du kan få Depend Styling Wax i forskellige farver, så den matcher brynenes farve (som du jo lige har farvet).


Skal du udføre et præcisionsarbejde på dine bryn, anbefaler vi dig at tilføje Depends øjenbrynspen til din makeup-pung. Den er perfekt til at tagen enkelte hårstrå eller lave en skarp øjenbrynskontur.


Match dine bryn med smukke vipper

Når brynene sidder, er det tid til at kigge på vipperne. Hvis du drømmer om lange og fyldige vipper, kan du nemt skabe et intenst look med individuelle vipper, der holder hele dagen. De er håndlavede af syntetisk hår, der er særligt udvalgt at give dig det bedste resultat. Du kan selvfølgelig også få en samlet vippe, der skaber et dramatisk look. Perfekt til en aften ude – og i selskab med smokey eyes, vi guider til lige her.

Prikke over i'et: Smukke negle

Nelgene skal selvfølgelig også spille, og her behøver du heller ikke at booke tid hos din professionelle. Med Depends Gel iQ start kit har du alt, du skal bruge til at lave gel-negle. Zita deler i vores LIVE ovenfor de bedste tips og tricks til at skabe negle, der matcher dine perfekte bryn og vipper.  

Depend Gel iQ Startersæt
399,95 kr.

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Florence by Mills: Vi unboxer årets nyhed!

Matas LIVE

Florence by Mills: Vi unboxer årets nyhed!

Af Matas

Millie Bobby Brown har været på alles læber de seneste år efter sin ikoniske rolle som den mystiske Eleven i Netflix-serien Stranger Things. Nu har den britiske superstjerne lanceret sit helt eget hudpleje- og makeupbrand, ’Florence by Mills’, som netop er landet eksklusivt på Matas.dk. Er du også interesseret i, what the hype is about? Så se med her, hvor vi gennemgår de populære produkter og trækker en heldig vinder af vores spændende konkurrence!

Læs Mere
Vi tester produkter, der er gået viralt

Matas LIVE

Vi tester produkter, der er gået viralt

Af Matas

Nogle gange er der produkter, der bliver überpopulære på de sociale medier. Pernille har slået sig sammen med Maja, som, udover at være SoMe-ekspert, også er makeup- og hudplejeentusiast. Sammen vil de afsløre de produkter, som er gået viralt på de sociale medier. De kommer til at vise og teste dem helt tæt på, og vi kan allerede afsløre, at der er produkter, der ”visker" rynker ud som et viskelæder samt vilde, nye makeuptrends, og hudpleje som kan noget helt særligt!

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.