Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
3 danske brands, du skal kende
Ude godt, hjemme bedst. Danske skønhedsbrands er noget, vi bare elsker, og derfor vil vi i denne live fremhæve danske darlings inden for hudpleje og makeup. Vi sætter fokus på, hvorfor 'dansk' er et kvalitetsstempel, og vi gennemgår hudpleje fra Sanzi Beauty samt får besøg af både Raz fra Raz Spa og Maja Vestergaard fra Sandstone, som vil øse ud af deres viden om hudpleje og makeup samt dele deres favoritter, og til sidst udlover vi lækre præmier til tre heldige seere!
Hudpleje
Vi sendte LIVE mandag d. 08/08

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Disse 3 danske beauty-brands skal du kende

Danske hudplejemærker og danske makeupmærker er de seneste år blevet super populære hos flere og flere, og det er der gode grunde til. Danske producenter har for alvor uppet deres game, og flere og flere danske brands er nu ikke blot førende herhjemme, men også i udlandet.


Vi har i denne Matas LIVE samlet 3 danske brands inden som vi mener, at du bør kende. Det er nogle brands som vi her på Matas LIVE-redaktionen selv har kendt og elsket i mange år. Se med ovenfor, og bliv inspireret til at prøve nogle af de fantastiske produkter, eller læs med herunder og blive klogere på de forskellige brands.

1. Danske brand du skal kende - Sanzi Beauty

Sanzi Beauty er en dansk virksomhed, der blev stiftet i 2016 med et særligt fokus på at skabe lækre skønhedsprodukter med et højt indhold af aktive ingredienser. Alle produkter fra Sanzi Beauty er fri for parfume og de er desuden 100% Vegansk certificerede. Vi har udvalgt 4 produkter fra Sanzi, som udgør en dejlig let og effektiv hudplejerutine, der bidrager med masser af pleje, fugt og ikke mindst glød til huden.

Step 1 - Rens huden med Soft Cleansing Foam

Det første step i en hudplejerutine er altid rens. Denne milde og effektive renseskum fjerner blidt fedt, snavs og andre urenheder fra huden. Herudover minimerer den også tilstoppede porer, hvilket gør, at huden har lettere ved at absorbere de efterfølgende produkter.

SPAR 38,-
Sanzi Beauty Soft Cleansing Foam 150 ml
151,95 kr.189,95 kr.Spar 38,-

Step 2 - Få en mere ensartet og glødende hud med AHA Peeling

Noget der virkelig sikrer, at du får glød frem i huden er en kemisk peeling. AHA Peeling er baseret på 10% frugtsyre, og fjerner skånsomt døde hudceller ved hjælp af aktive ingredienser som mælkesyre og mandelsyre. Denne kemiske peeling er desuden med til at reducere rødme, fine linjer og bekæmpe uren hud for en mere ensartet og glødende hud.

SPAR 52,-
KUN ONLINE
Sanzi Beauty AHA Peeling 50 ml
207,95 kr.259,95 kr.Spar 52,-

Step 3 - Tilfør din hud ultimativ fugt med Hydrating Face Serum

Dette serum har en række super fugtgivende egenskaber, og det indeholder bl.a. hyaluronsyre, der binder væske til huden, og sørger for en bedre fugtbalance samt en mere spændstig hud.

SPAR 58,-
Sanzi Beauty Hydrating Face Serum 30 ml
231,95 kr.289,95 kr.Spar 58,-

Step 4 - Plej huden med Vitamin Day Cream

Det sidste step i hudplejerutinen er at påføre en ansigtscreme. Denne dagcreme sikrer huden næring og pleje, der holder dagen igennem. Cremen er rig på E-vitamin, der har en beskyttende effekt mod udefrakommende påvirkninger samt hyaluronsyre, squalane og sheasmør.

SPAR 48,-
Sanzi Beauty Vitamin Day Cream 50 ml
191,95 kr.239,95 kr.Spar 48,-
Sanzi Beauty: Vegansk hudpleje i smuk indpakning

Nyhed

Sanzi Beauty: Vegansk hudpleje i smuk indpakning

Måske kender du allerede det populære, danske brand Sanzi Beauty for deres megahypede (og effektive!) vippeserum, men vi lover, at der gemmer sig mange flere lækkerier, når man lige tager et nærmere kig i sortimentet. Så det gør vi for dig i den her artikel!

Læs også

2. Danske brand du skal kende - Raz Skincare

Du kender helt sikkert den energiske og altid glade Raz, der står bag det skønne danske hudplejemærke, Raz Skincare. Raz er en vaske ægte hudplejenørd, og han er bestemt ikke gået på kompromis med sine egne produkter!


Alle Raz Skincare produkter er inspireret af den nordiske naturs egen kemi og skønhedsfremmende egenskaber. Raz har med sine egne årelange studier og undersøgelser, selv været med til at udvikle alle produkterne i hans sortiment.  Raz har selv udvalgt at sætte fokus på nedenstående 5 produkter, der har anti-ageing og genopbyggende egenskaber. Alle produkterne er bestsellers på matas.dk og elsket af mange danskere.

Hh 3*Hyaluronic Acid 3* Peptides - Det perfekte anti-age serum

Leder ud efter et anti-age serum, der virkelig plejer i dybden, er dette serum noget for dig. Serummet er ret enkelt i sin opbygning, og er udelukkende baseret på hyaluronsyre og hexapeptide 8, som siges at være to af de bedste anti-age ingredienser.

A-Retinod 5% - Et produkt, der binder fugten i huden og stimulerer produktionen af kollagen

A-Retinod 5% er lidt af et multifunktionelt produkt, der både binder fugten i huden, stimulerer dannelsen af kollagen og har en god effekt på akne, solskadet hud samt fine linjer og rynker. Du kan vælge at bruge produktet alene på huden som et serum, eller blande et par dråber i din dagcreme for et ekstra boost til din anti-age hudplejerutine.

Rich- og Calm Face Creme SPF 30 - Pleje, fugt og SPF beskyttelse i ét og samme produkt

For at forebygge yderligere solskader, fine linjer og rynker i huden, er det vigtigt, at beskytte huden mod solens stråler. Raz har udviklet to ansigtscremer, der begge indeholder en masse fantastiske og fugtgivende egenskaber, samt en høj beskyttelse mod solen.


Rich Face Creme er en rig og beskyttende ansigtscreme, der er velegnet til almindelig til tør hud. Calm Face Creme er en mere beroligende og beskyttende ansigtscreme, der er velegnet til en irriteret, sart og sensitiv hud. Begge cremer indeholder en høj solbeskyttelse på SPF 30, som forhindrer solskader på huden.

Repair Salve - En vaske ægte klassisker inden for intensiv pleje af huden

Repair Salven fra Raz Skincare er gået hen og blevet lidt af et kultprodukt hos mange. Salven har en fantastisk helende effekt, og er særdeles effektiv mod bl.a. tør hud, tørre læber, flossede neglebånd, rifter, små sår, ammesår samt som natmaske for at booste fugten i huden og lindre irritation. Produktet kan således bruges til mange forskellige funktioner, og en favorit blandt os her på Matas LIVE-redaktionen.

Sandstone: Dansk, allergivenlig makeup

Bag om brandet

Sandstone: Dansk, allergivenlig makeup

Tag med os på opdagelse, når vi dykker ned i Sandstone Scandinavias allergivenlige makeupunivers og fremhæver nogle af de favoritter, vi kan se trender hos jer og rundt omkring i det danske beauty-community – og så fortæller vi også mere om en ret spændende nyhed fra brandet.

Læs også

3. Danske brand du skal kende - Sandstone

Sandstone er en dansk familievirksomhed, der begyndte sin rejse i Odense tilbage i 2015. Ideen bag Sandstone opstod, da grundlægger Jesper K. Hansen blev bekymret for, at hans tre teenagepiger ville udvikle parfumeallergi som ham selv. Han observerede en stigende tendens til, at årsagen til parfumeallergi i mange tilfælde skyldtes, indholdet af bl.a. parfume og andre allergene stoffer i personlig plejeprodukter og kosmetik. Jespers teenagedøtre brugte, som alle andre teenagepiger, kosmetiske produkter i deres dagligdag, og dette skabte Jespers vision om at få udviklet en komplet hudvenlig makeupserie - helt uden parfume og skadelige allergener.


Lige nu har Sandstone udviklet en komplet makeupserie med lækre og hudvenlige produkter, til både hud, øjne, læber og bryn. Alle produkterne er fri for parfume og æteriske olier, samt fremstillet med hudvenlige konserveringsmidler, der kun indeholder råvarer af højeste kvalitet.


Produktekspert og makeupartist, Maja Vestergaard, har udvalgt nogle af Sandstones mest populære produkter, og de er alle bestsellers på matas.dk. Shop dem herunder:

8 danske beauty brands du skal kende

Vi guider

8 danske beauty brands du skal kende

Du behøver ikke se særlig langt for at finde effektiv hudpleje og lækker makeup. Her i Danmark har vi nemlig masser af fantastiske danske hudpleje- og makeup mærker, som også har fået resten af verden til at spærre øjnene op. Læs med her, så guider vi til 8 skønne danske brands, som vi selv her på redaktionen sværger til.

Læs også

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Sådan får du øjenbryn, der holder hele dagen

Matas LIVE

Sådan får du øjenbryn, der holder hele dagen

Af Matas

Øjenbryn er for mange en vigtig del af deres faste skønhedsrutine - både pleje, trimning og farve. Det kan dog være lidt af en jungle at finde de produkter, der passer til netop ens behov samt at vide, hvordan man egentlig bruger dem. I denne Matas LIVE deler vi alt du skal vide omkring bryn. Vi taler om de bedste øjenbrynssera, hvordan du farver dine øjenbryn og hvilke forskellige øjenbryns-makeupprodukter, der findes på markedet.

Læs Mere
Her er hemmeligheden bag flotte læber

Matas LIVE

Her er hemmeligheden bag flotte læber

Af Matas

Hvilken læbefarve passer til din hudtone, hvordan tegner man sine læber op, og hvad skal der til for at få det smukkeste læbelook? I denne LIVE afslører vi hemmeligheden bag flotte læber, hvor Victoria Babenko og vært Amalie Schiller deler ud af tips og trick til, hvordan du får det perfekte læbelook til netop dine læber. Vi viser en masse skønne lipgloss og læbestifter i aktion, og så tester vi naturligvis nogle af de største trends indenfor læber.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.