• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 270 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Den smukkeste julemakeup: Trin for trin

Julen står for døren, og hvad er bedre til at matche den glimtende julepynt og de mange lys end en smuk makeup? I dag giver vi vores bedste bud på helt fantastiske makeupprodukter, der sammen udgør det for en holdbar og virkelig flot julemakeup. Vi tør godt garantere masser af shine til øjnene, glødende kinder og høj, høj kvalitet i produkterne. Se med og stil spørgsmål undervejs! Vi vil meget gerne hjælpe dig med at udvælge de produkter, som passer allerbedst til dig.

Vi sendte LIVE mandag d. 23/11

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vi sendte LIVE mandag d. 23/11 - men du kan altid se videoen her:

KUN på Matas.dk: Ole Henriksen går LIVE Ole Henriksen gæster Matas LIVE til et eksklusivt interview, hvor du kan stille ham spørgsmål undervejs! Tirsdag d. 07.07 kl. 09.30
Den smukkeste julemakeup: Trin for trin Julen står for døren, og hvad er bedre til at matche den glimtende julepynt og de mange lys end en smuk makeup? I dag giver vi vores bedste bud på helt fantastiske makeupprodukter, der sammen udgør det for årets julelook. Mandag d. 23.11 kl. 20.00

Se med mandag d. 23/11 kl. 20:00
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Se alle de produkter Cecilia taler om i LIVEN nedenfor

​​​​​​​


Se alle de produkter Cecilia taler om i LIVEN nedenfor

Cecilia gik LIVE og guidede til en fantastisk, smuk julemakeup, der både egner sig til festligt brug og hverdag, hvis du ikke er bange for glimmer. Cecilia brugte alle sine favoritprodukter, og dem kan du shoppe nedenfor eller direkte fra LIVEN.

Produkter til basen

Produkter til skygger, farve og glød

MAC Blot Pressed Powder Medium
234,95
Du optjener 24 point
MAC Extra Dimension Skinfinish Whisper of Gilt
274,95
Du optjener 28 point
MAC Synthetic Large Powder Brush 150S
259,95
Du optjener 26 point
MAC Large Angled Contour Brush 168s
239,95
Du optjener 24 point

Produkter til øjnene

MAC Dazzleshadow Liquid Flash And Dash
194,95
Du optjener 20 point
MAC Eye Kohl Powersurge
154,95
Du optjener 16 point
(42)
Clinique Superfine Liner for Brows Soft Brown
189,95
Du optjener 19 point
(433)
Clinique High Impact Mascara Black
194,95
Du optjener 20 point
(50)
Clinique High Impact Extreme Volume Mascara Extreme Black
244,95
Du optjener 25 point
MAC Lash Brush 204
149,95
Du optjener 15 point
Clinique Eye Shadow Brush
179,95
Du optjener 18 point
MAC Eye Shader Brush 239s
184,95
Du optjener 19 point
MAC Blending Brush 217s
184,95
Du optjener 19 point

Produkter til læberne

(19)
MAC Prep + Prime Lip 7 g
164,95
Du optjener 17 point
MAC Lip Brush & Covered 316
184,95
Du optjener 19 point

Produkter til fiksering af makeuppen og duft

(112)
MAC FIX + ORIGINAL
189,95
Du optjener 19 point
Tom Ford Black Orchid Parfum 50 ml
1.009,00
Du optjener 101 point

Andet step: Fugt

Når Maria har renset sin hud godt og grundigt er det tid til at fugte den. Her bruger hun to produkter både morgen og aften.


Om aftenen bruger Maria Confidence In Your Beauty Sleep Night Cream, som er en fugtighedscreme, der virker i løbet af natten, hvor hudcelleomsætningen arbejder på at forbedre overfladecellefornyelsen vha. eksfoliering. Derudover indeholder cremen også anti-age ingredienser, der effektivt forebygger ældning af huden.


Om morgenen benytter Maria sig af Confidence In A Cream, som er en blødgørende og superabsorberende fugtighedscreme med anti-age effekt, der egner sig til alle hudtyper. Cremen hjælper dig med at få huden til at fremstå fastere, samtidig med, at den reducerer synligheden af porer og misfarvninger. Derudover fungerer den som en sand fugtbombe, der får din hud til at føles fløjlsblød, glat og med en glødende udstråling.


Både morgen og aften bruger Maria Confidence In An Eye Cream, som er en ultra-fugtgivende øjencreme med et strejf af abrikosfarve, der er med til at farvekorrigere og lysne huden omkring øjet, så du opnår et friskt udtryk.

Tredje step: En god base

Nu er det blevet tid for Maria til en lækker en dejlig let og smuk makeup. For Maria er det vigtigt at makeuppen er hurtig og nem, men samtidig giver et resultat der får hende til at føle sig smuk og præsentable.


Først så lægger Maria en base med Your Skin But Better CC+ SPF 50+, som er en fuldt dækkende foundation, der korrigerer hudtonen og mindsker synligheden af fine linjer. Herefter bruger hun Bye Bye Under Eye Concealer, der er en fuldt dækkende concealer, som holder hele dagen uden at lave striber eller sætte sig i de fine linjer i huden.

Fjerde step: Hold makeuppen på plads

Efter, at Maria har lagt sin foundation og concealer, så sætter hun makeuppen med Bye Bye Pores Pressed i ansigtet. Pudderen reducerer synligheden af porer og ujævnheder samtidig med, at den holder makeuppen på plads hele dagen.


Under øjnene bruger Maria Bye Bye Pores, som er en løs pudder der ligeledes hjælper med at reducere synligheden af porer og ujævnheder i huden. Den sikrer desuden, at concealeren holdes på plads hele dagen og at mascaraen på undervipperne ikke smudger på huden

(29)
IT Cosmetics Bye Bye Pores Pressed Translucent
249,95
Du optjener 25 point
(29)
IT Cosmetics Bye Bye Pores - Translucent 6,8 g
234,95
Du optjener 24 point

Femte step: Tid til at bringe farven tilbage

Nu er det blevet tid for Maria til at bringe farve og korrektur tilbage til ansigtet. Her bruger hun Your Most Beautiful You, som er en ansigtspalette, der indeholder blush, highlighter og bronzer.


Den matte bronzer giver varme til din hud, mens den lysreflekterende highlighter skaber en naturlig glød, og blushen giver dig en frisk farve til kinderne.

Sjette step: Brows on fleek

Bryn er vigtige for Maria, men ligesom alt andet makeup, så ønsker hun ikke at bruge alverdens tid på det. Derfor benytter hun sig af Brow Power Universal Eyebrow Pencil, som er en smart, let anvendelig øjenbrynsblyant, der hjælper dig med at skabe veldefinerede, voluminøse bryn på et split-sekund.

Syvende step: Forførende vipper

Efter, at Maria har tegnet sine bryn op, så bruger hun Superhero Mascara til at definere sine vipper med.


Mascaraen indeholder plejende ingredienser og supersorte pigmenter, der adskiller, løfter og gør øjenvipperne voluminøse. Mascaraen er opbyggelig, så du til hverdag kan have et naturligt look og til fest bygge den op til en sand wow-effekt!

Ottende step: Smukke læber

Det sidste step i Maria Lucias morgenrutine er læbestift. Dette er noget Maria bruger hver dag, og det får hende til at føle sig ekstra feminin.


Maria bruger Pillow Lips Lipstick, som er en kollagenberiget læbestift, der både fås i en mat og cremet finish. Læbestiften er specielt udviklet til at komplementere forskellige hudtoner og læbetyper, og den er beriget med kollagen, der effektivt mindsker synligheden af læbelinjer og bidrager til et mere fyldigt udseende.  

Look 1: Birgitte Bardot

Den franske skuespillerinde Birgitte Bardot var kendt for sit ikoniske mørke look. Her er mat hud essentielt, men det skal ikke være for tung en ansigtsmakeup. Man kommer langt med blot en let solkysset kulør. Til gengæld skal der være fuld fokus og knald på øjnene. Definér globelinjen og tegn en blød eyeliner rundt om hele øjet. Sørg for en god mængde mascara, så du får voluminøse vipper. Læberne skal holdes i en neutral farve såsom nude eller ferskenfarvet.

Look 2: No makeup-makeup

Et no makeup-makeup look ses også tit blandt Parisiske kvinder. Her skal de naturlige, smukke træk i ansigtet fremhæves. Påfør en farvet dagcreme, da det giver let farve til huden. Brug kun pudder i T-zonen og dup blotting papers på huden i løbet af dagen for at fjerne fedtet i huden. Tæm brynene med en god browgel. Den kan evt. indeholde en smule farve, og ellers kan den være helt transparent. Definér dit ansigt med contour og highlighter og tilføj en smule mascara, hvis dine vipper er lyse. Slut af med en lip balm med plumping effekt. TIP: Ønsker du en smule mere farve til ansigtet, kan du med fordel have røde læber. Den røde farve går rigtig godt med en neutral ansigtsmakeup.

No makeup-makeup look

(265)
L'Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara Black
139,95
Du optjener 14 point
(8)
Sisley BLUR Expert
639,95
Du optjener 64 point
(6)
Clarins Pore Perfecting Perfect Skin Kit
349,95
Du optjener 35 point
Sisley Tinted Moisturizer SPF15 2 Medium
759,95
Du optjener 76 point
Sisley Le Phyto Rouge 42 Rouge Rio
379,95
Du optjener 38 point

Vil du se flere LIVES? Kig med her

DUFFLashes: Den store guide til kunstige vipper

Matas LIVE

DUFFLashes: Den store guide til kunstige vipper

Af Matas

I dagens Matas LIVE får vi besøg af Nadia Jun, som er grundlægger af danske DUFFLashes, der er en af Skandinaviens førende virksomheder inden for falske vipper. I dag vil Nadia dele alt, hvad hun ved om at påføre falske vipper, lægge den perfekte eyeliner, samt hvordan man bedst passer på sine vipper. Se med og bliv inspireret til, hvordan du derhjemme kan give dit makeup-look et ekstra pift med et par smukke, kunstige vipper.

Læs mere
Matas store julegaveguide - i alle prisklasser

Matas LIVE

Matas store julegaveguide - i alle prisklasser

Af Matas

Se med, når vi guider dig til fantastiske julegaveidéer i alle prisklasser. Uanset om du er på udkig efter noget til din egen ønskeliste, eller en gave at glæde andre med, har vi noget til dig i dagens video!

Læs mere