Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Frisøren: Sådan undgår du kedeligt sommerhår

Tørt, kruset og kedeligt hår som resultat af solens skarpe stråler. Det er vi nok mange, der kan nikke genkendende til. Vi er derfor også mange, der godt kunne tænke os nemme tips til at undgå den slags sommerhår - og det giver frisøren her. Hun guider til både fugt og frisurer, der letter dit sommerlook.
Hår
Vi sendte LIVE onsdag d. 24/05

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Kunne du også godt trænge til en opfriskende styling? Her guider frisøren dig til, hvordan du kan style dit hår på en let, hurtig og sommerlig måde. Vi gennemgår Remmingtons fire forskellige airstylers der både kan tørre og style dit hår på samme tid - det er altså win-win!

Airstyler til kort hår

Hvad end du er til bløde krøller, bølger eller et løft, kan denne airstyler klare det! Den er med 800 watt velegnet til styling af kort hår. Kort hår er hår fra kæben og op efter.


​​​​​​Airstyleren har to udskiftelige børstehoveder, der er specialdesignet til at style det korte hår: ​

  • 19 mm børsten er super god til at give små krøller, ekstra fylde og pifte pandehåret op med en masse volumen.​​​​​​​​​​​​​​
  • 25 mm børsten er derimod blødere og genial til at opnå mere volumen ved at løfte håret ved rødderne. Brug den også til at opnå et lækkert sommerlook med løse bølger - hurtigt og nemt! ​​​​​​​
KUN ONLINE
AS 7100
RemingtonBlow Dry & Style Caring 400W Airstyler
299,95 kr.
(6)Frisørens tip:
Hvis du ønsker mere fylde i dit hår, skal du føntørre dit hår med hovedet nedad
​​​​​​​

Airstyler til mellemlangt hår

Denne airstyler er perfekt til dig med mellemlangt hår, der ønsker at gå fra håndklædetørt hår til en flot styling på ingen tid.


​​​​​​Airstyleren har hele tre forskellige stk. tilbehør: en tørringskoncentrator, 25 mm børste og 38 mm børste. Tørringkoncentratoren er ideel til at forberede dit hår til styling eller blot til føntørring af hele dit hår. Hvis du ønsker lette krøller eller bølger, kan du med fordel bruger 25 mm børsten, der også giver en fantastisk glans. Hvis du derimod er til store bølger og mere volumen, skal du tage fat i 38 mm børsten. Den er ideel til både at forme spidserne og give runding i håret.

​​​​​​​

Begge børstehoveder har en blanding af syntetiske hår og plastikhår. Det gør, at børsten glider lettere i håret og ikke filtrer sig ind. Det er så smart.

AS 7300
RemingtonBlow Dry & Style Caring 800W Airstyler
399,95 kr.
(8)

Airstyler til langt hår

Har du hår fra skulderen og ned, så har du med denne airstyler uendelige af stylingmuligheder. Den har 1000 watt og derfor kraften til både at rodløfte, krølle, bølge og glatte dit lange hår.


​​​​​​Airstyleren har fire forskellige stk. tilbehør, som du kan udskifte og på denne måde opnå det look, du ønsker. Heri indgår både en tørringskoncentrator, fladbørste, 38 mm børste og en 50 mm børste.

​​​​​​​

Den har ovenikøbet ionpleje, der reducerer krus og efterlader et glansfuldt hår - hvor sejt er det ikke lige?

KUN ONLINE
AS 7500
RemingtonBlow Dry & Style Caring 1000W Airstyler
499,95 kr.Frisørens tip:
​​​​​​​Del håret op i sektioner og løft det med din airstyler for at skabe fylde

Airstyler til alle hårlængder

Denne airstyler kan det hele. Med seks forskellige stk. tilbehør kan du få rodløft, fylde, glat, krøllet, bølget hår og meget mere. Den er oplagt, hvis du ønsker at bruge mindre tid på at gøre dig klar, da den både tørrer og styler dit hår samtidig - det er altså genialt!

​​​​​​​

​​​​​​Airstyleren passer til alle hårtyper, og der er ikke den styling, du ikke kan lave med den. Den har hele 1200 watt og forskellige varme- og hastighedsfunktioner, så du kan få den perfekte tørring og styling til dit hår.


Denne airstyler har også ionpleje, der modvirker statisk elektricitet og giver dit hår en masse glans - utrolig smart.​​​​​​​

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Sådan bruger du Curly Girl-serien

Matas LIVE

Sådan bruger du Curly Girl-serien

Af Matas

Curly Girl-serien er en genistreg. Den består af de lækreste produkter, der ovenikøbet er svanemærket, til dine krøller. Pernille fra redaktionen er en af seriens fans, og hun tager dig derfor i hånden i denne LIVE, hvor hun viser dig, hvordan du bruger produkterne. Hun sætter sig foran kameraet med vådt hår og styler løs. Se med, hvis du vil lære produkterne at kende, så du også kan få smukke krøller. OBS: Vi skal gøre dig opmærksom på, P også bruger produkter, der ikke er Curly Girl approved.

Læs Mere
Frisørens 8 favoritter fra professionel hårpleje

Hairstudio

Frisørens 8 favoritter fra professionel hårpleje

Af Maria Bech-Jensen

Der er nærmest ikke noget bedre end at sidde hos frisøren og blive forkælet med de lækreste produkter, som lige kan dét ekstra. Heldigvis kan du få samme luksus hjemme! Du kan finde et stort udvalg af hårplejeheltene fra frisøren her hos Matas. I denne artikel får du Matas’ egen frisørs favoritter fra professionel hårpleje.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek