• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

Redaktionen tester: Professionel hårpleje

Du kender dem (måske) nede fra din nærmeste frisør: de der helt særlige hårprodukter, der giver et velduftende nyt liv til håret. Heldigvis er et udvalg af hårplejeheltene fra frisøren flyttet ind hos Matas – yay! I indslaget her har vi på redaktionen testet nogle af de velplejende darlings fra bl.a. Kevin Murphy og Olaplex, Kérastase og Moroccanoil.

Jeg har erfaret, at mit hår bliver ekstremt tørt og til tider også fedtet, hvis jeg ikke bruger en shampoo såvel som balsam eller stylingprodukter, der giver mit hår den kærlighed, det har brug for. Derfor glæder jeg mig over, at produkterne i artiklen her sørger for, at mit hår bliver den bedste version af sig selv. Måske er din næste hårplejehelt iblandt?

Redken All Soft Shampoo

Redken er en sand hårplejehelt, når det kommer til tørt og skadet hår. Som nævnt har min kære kollega, Michelle, testet Soft serien fra Redken, og hun fortæller:


Normalt er jeg typen, der shopper mine hårprodukter i Nettos spot-afdeling. Men ikke længere. Jeg har nemlig fundet ud af, hvad det gør for mit hår, når jeg investerer lidt flere knaster i hårpleje. Det sidste stykke tid er det Redkens Soft serie, der har besøgt min brusekabine, og jeg må bare sige, at besøget bliver langvarigt, for jeg er tosset med flere ting.


1. Duften er fantastisk, og det er faktisk noget, jeg vægter højt. Velduftende lokker er nemlig et hit. 2. Mit hår bliver silkeblødt, og det virker sundt og velplejet, når det får en tur med Soft serien. 3. Jeg vasker mit hår med shampoo og balsam hver morgen, selvom eksperterne fraråder det, og jeg oplever altså, at mit hår bibeholder det sunde look og glansen, når det vaskes med hårplejeprodukter som Soft serien fra Redken. Stor anbefaling herfra!

Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo

Mens Michelle har testet Redken All Soft Shampoo, har mine lokker haft fornøjelsen af den populære Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo - og jeg er solgt! Olaplex udvikler hårpleje i verdensklasse, og den her shampoo har virkelig gjort underværker for mit hår.


Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo er spækket med fugtgivende ingredienser, der fugtmætter håret til punkt og prikke. Den reparerer både ødelagt og spaltede hår, og så gør den op med kruset hår. Da jeg havde påført shampooen, brugt jeg Olaplex No. 5, som resulterede i, at mit hår blev glansfuldt og velplejet.

Kevin Murphy Plumping.Rinse Conditioner for Thining Hair

Går du og drømmer om et mere fyldigt hår med masser og volumen? Så køb vidunder balsammen fra Kevin Murphy! Plumping.Rinse Conditioner indeholder nemlig Himsleya Rod og er rig på Oleanic antioxidanter, der både plejer og genopbygger håret, så det bliver kraftigere og stærkere end nogensinde.


Selvom jeg ikke har synderligt tyndt hår, så oplevede jeg, at mit hår blev langt mere kraftigt og fyldigt at se på. Derudover blev det meget lettere for mig at sætte mit hår, fordi der var mere hår at gøre godt med. En vaskeægte balsamhelt, jeg fortsat vil forkæle mine lokker med.

Amalies hårplejerutine: fra tørt - silkeblødt hår

Vi guider

Amalies hårplejerutine: fra tørt - silkeblødt hår

Hvis der er noget, jeg elsker lige så højt som en velplejede hud, er det velplejede, silkeblødt hår. I indslaget her afslører jeg, hvilke hårprodukter, der har forvandlet mit ellers tørre, slidte hår til en blød manke.

Læs også

Moroccanoil Treatment & Bonding Oil  

Første gang jeg gjorde mig bekendt med den populære Moroccanoil Treatment hårolie, var da jeg stadig boede hjemme hos mine forældre for små 6 år siden. Min mor havde - og har stadig - altid Moroccanoil Treatment på badeværelseshylden, og siden første gang jeg forkælede mine lokker med den populære hårolie, har jeg ikke kunne give slip. Den er en af de bedste olier til håret, jeg nogensinde har prøvet!

Moroccanoil Treatment indeholder blandt andet fedtsyrer, omega-3 olie, vitaminer og antioxidanter, der tilsammen giver håret ultimativ glans samtidig med at beskytte håret. Olien absorberer hurtigt, og fedter på ingen måde håret. Den gør derimod håret endnu stærkere, silkeblødt, fleksibelt og glansfuldt.


Udover Moroccanoil Treatment har jeg også testet Bonding Oil fra Olaplex, som gemmer på en masse skønne egenskaber. Den har både en genopbyggende effekt, forhindrer frizz, blødgører håret til punkt og prikke samtidig med, at håret synes mere glansfuldt. Påfør en lille mængde i håndklædetørt hår, inden du svinger din hårtørrer.

Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant Shampoo

Ida fra redaktionen har også testet noget af en shampoo-helt til fint hår, der er tilbøjeligt til at knække - nemlig Genesis Bain Hydra-Fortifiant Shampoo.


Udover at rense hår og hovedbund i dybden, forebygger den også at håret knækker samtidig med at berolige og fugtmætte håret fra rod til spidser. Bonus: giver også god volumen. Win-win-win!

Kevin Murphy Shimmer.Shine Repairing Shine Mist 

Jeg har endnu ikke stødt på et produkt som Shimmer.Shine Repairing Shine Mist. Dem, der kender mig, ved, at jeg elsker glimmer. Jo mere, jo bedre. Den gyldne flakon indeholder hele 6 australske frugtekstrakter, BaoBab kerne olie, vitamin A, C og E, der tilsammen giver en god portion fugt, glans, næring og pleje.


Du kan både bruge Shimmer.Shine Repairing Shine Mist i fugtigt og tørt hår, og selvom du (måske) har lyst til at overspray dit hår med den glitrende spray, vil jeg anbefale, at du holder igen. Du behøver nemlig kun et sprøjt eller to, før dit hår ser glansfuldt ud. Første gang jeg testede den, kom jeg til at oversprøjte mit hår, hvilke resulterede i, at mit hår blev en smule fedtet. Nøjes du med at bruge en lille mængde, er du good-to-go, og får det absolut bedste ud af produktets egenskaber.

Björn Axén Heat Styling Protective 220°C

Den varmebeskyttende spray fra Björn Axén har i mange år været en af mine store favoritter, når det kommer til Heat Protection. Kender du ikke til en varmebeskyttende sprays funktion, så vil jeg næsten tillade mig at sige, at det er et must, inden du bruger et stylingtool som hårtørrer, glatte- eller krøllejern.


Med Heat Styling Protective 220°C beskytter du håret mod op til 220 graders varme. Udover at beskytte håret, giver den et glansfuldt og satinblødt finish samtidig med at efterlade håret velduftende. ​​​​​​​

Relaterede artikler

Den store Olaplex guide: Redaktionen tester

Vi guider

Den store Olaplex guide: Redaktionen tester

Af Amalie Schiller

Hvordan laver du en Olaplex behandling derhjemme? I artiklen her giver jeg en step-by-step guide til, hvordan du bruger de forskellige Olaplex produkter, hvilken rækkefølge du bruger dem i samt min egen personlige vurdering af de top populære produkter. 

Læs mere
 Redaktionen tester: Purely Professional hårpleje

Vi guider

Redaktionen tester: Purely Professional hårpleje

Af Ida Hinchely Kyhn

Purely Professional er et dansk beauty-brand, hvis plejeprodukter er geniale, hvis du har en mere sensitiv og følsom hud. Jeg har de sidste par uger testet en fuld hårplejerutine fra brandet hjemme på mit badeværelse – læs med her, og hør, hvordan det gik!

Læs mere