• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 270 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

Redaktionen tester: Professionel hårpleje

Du kender dem (måske) nede fra din nærmeste frisør: de der helt særlige hårprodukter, der giver et velduftende nyt liv til håret. Heldigvis er et udvalg af hårplejeheltene fra frisøren flyttet ind hos Matas – yay! I dagens indslag har jeg været så privilegeret at få fornøjelsen af at teste nogle af de velplejende darlings fra bl.a. Kevin Murphy og Olaplex, mens min kollega har forkælet hendes lokker med All Soft serien fra skønne Redken.

Fyldigt, velplejet og silkeblødt hår. Det er de tre ord, der falder mig ind, når jeg skal beskrive produkterne blandt testpanelet i artiklen her. Jeg har erfaret, at mit hår bliver ekstremt tørt og til tider også fedtet, hvis jeg ikke bruger en shampoo såvel som balsam eller stylingprodukter, der giver mit hår den kærlighed, det har brug for. Derfor glæder jeg mig over, at produkterne i artiklen her sørger for, at mit hår bliver den bedste version af sig selv.

Redken All Soft Shampoo

Redken er en sand hårplejehelt, når det kommer til tørt og skadet hår. Som nævnt har min kære kollega, Michelle, testet Soft serien fra Redken, og hun fortæller:


Normalt er jeg typen, der shopper mine hårprodukter i Nettos spot-afdeling. Men ikke længere. Jeg har nemlig fundet ud af, hvad det gør for mit hår, når jeg investerer lidt flere knaster i hårpleje. Det sidste stykke tid er det Redkens Soft serie, der har besøgt min brusekabine, og jeg må bare sige, at besøget bliver langvarigt, for jeg er tosset med flere ting.


1. Duften er fantastisk, og det er faktisk noget, jeg vægter højt. Velduftende lokker er nemlig et hit. 2. Mit hår bliver silkeblødt, og det virker sundt og velplejet, når det får en tur med Soft serien. 3. Jeg vasker mit hår med shampoo og balsam hver morgen, selvom eksperterne fraråder det, og jeg oplever altså, at mit hår bibeholder det sunde look og glansen, når det vaskes med hårplejeprodukter som Soft serien fra Redken. Stor anbefaling herfra!

(11)
Redken All Soft Shampoo 300 ml
169,95
Du optjener 17 point

Kevin Murphy Plumping.Rinse Conditioner for Thining Hair

Går du og drømmer om et mere fyldigt hår med masser og volumen? Så køb vidunder balsammen fra Kevin Murphy! Plumping.Rinse Conditioner indeholder nemlig Himsleya Rod og er rig på Oleanic antioxidanter, der både plejer og genopbygger håret, så det bliver kraftigere og stærkere end nogensinde.


Selvom jeg ikke har synderligt tyndt hår, så oplevede jeg, at mit hår blev langt mere kraftigt og fyldigt at se på. Derudover blev det meget lettere for mig at sætte mit hår, fordi der var mere hår at gøre godt med. En vaskeægte balsamhelt, jeg fortsat vil forkæle mine lokker med.

Amalies hårplejerutine: fra tørt - silkeblødt hår

Vi guider

Amalies hårplejerutine: fra tørt - silkeblødt hår

Hvis der er noget, jeg elsker lige så højt som en velplejet hud, er det velplejet, silkeblødt hår. Nøj, hvor har jeg skiftede hårplejeprodukter ud mange gange. Jeg har nemlig været super effektiv (måske lidt for effektiv, hvis man spørger min familie) til at udforske nye hårpleje- og hårstyling produkter gennem årene. Det har så ført til, at jeg i dag er kommet frem til de bedste hårprodukter - hvis du spørger mig - og det er lige netop de produkter, jeg vil fremhæve i indlægget her.

Læs også

Olaplex Bonding Oil 

Når mit hår har været en tur under bruseren, bruger jeg altid en hårolie, inden jeg føntørrer mit hår. Personligt synes jeg, at en hårolie sætter prikken over i’et på min hårplejerutine, fordi den giver det sidste pleje til håret - særligt mine slidte spidser.


Jeg ved, at Olaplex er en stor spiller blandt frisørerne, og ligeså er produkterne blevet hos Matas. Jeg har netop testet Bonding Oil, som gemmer på en masse gode egenskaber. Den har både en genopbyggende effekt, forhindrer frizz, blødgører håret til punkt og prikke samtidig med, at håret synes mere glansfuldt. Påfør en lille mængde i håndklædetørt hår, inden du svinger din hårtørrer.

(26)
Olaplex No. 7 Bonding Oil 30 ml
249,95
Du optjener 25 point

Kevin Murphy Shimmer.Shine Repairing Shine Mist 

Jeg har endnu ikke stødt på et produkt som Shimmer.Shine Repairing Shine Mist. Dem, der kender mig, ved, at jeg elsker glimmer. Jo mere, jo bedre. Den gyldne flakon indeholder hele 6 australske frugtekstrakter, BaoBab kerne olie, vitamin A, C og E, der tilsammen giver en god portion fugt, glans, næring og pleje.


Du kan både bruge Shimmer.Shine Repairing Shine Mist i fugtigt og tørt hår, og selvom du (måske) har lyst til at overspray dit hår med den glitrende spray, vil jeg anbefale, at du holder igen. Du behøver nemlig kun et sprøjt eller to, før dit hår ser glansfuldt ud. Første gang jeg testede den, kom jeg til at oversprøjte mit hår, hvilke resulterede i, at mit hår blev en smule fedtet. Nøjes du med at bruge en lille mængde, er du good-to-go, og får det absolut bedste ud af produktets egenskaber.

(7)
Kevin Murphy Shimmer.Shine Repairing Shine Mist 100 ml
217,95
Du optjener 22 point

Bumble and bumble Thickening Go Big Treatment 

Ønsker du at optimere din hårstyling og få mere volumen og fylde i håret? Så prøv Thickening Go Big Treatment! Den indeholder nemlig en helt særlig emblica-teknologi, der værner om hvert enkelt hårstrå, og sørger for, at dit hår får fylde indefra og ud.


Thickening Go Big Treatment bruges ikke alene, men som et indledende trin, inden du går i gang med at style dit hår med dine go-to stylingprodukter. Hvis du som jeg eksempelvis bruger en volumen booster, vil du med Thickening Go Big Treatment opleve, at du får et kraftigere og mere voluminøst hår look.

Björn Axén Heat Styling Protective 220°C

Den varmebeskyttende spray fra Björn Axén har i mange år været en af mine store favoritter, når det kommer til Heat Protection. Kender du ikke til en varmebeskyttende sprays funktion, så vil jeg næsten tillade mig at sige, at det er et must, inden du bruger et stylingtool som hårtørrer, glatte- eller krøllejern.


Med Heat Styling Protective 220°C beskytter du håret mod op til 220 graders varme. Udover at beskytte håret, giver den et glansfuldt og satinblødt finish samtidig med at efterlade håret velduftende. ​​​​​​​

(36)
Björn Axén Heat Styling Protective 220°C 150 ml
199,95
Du optjener 20 point

Relaterede produkter

(7)
KÉRASTASE Resistance Ciment Thermique Leave-in 150 ml
259,95
Du optjener 26 point
Redken All Soft Mega Hydramelt Leave-in Treatment 150 ml
244,95
Du optjener 25 point
Moroccanoil Treatment 100 ml
339,95
Du optjener 34 point
(80)
Björn Axén Volumizing Shampoo 250 ml
114,95
Du optjener 12 point
(41)
Care by Gun-Britt Repair Conditioner 500 ml
64,95
Du optjener 7 point

Relaterede artikler

Michelle guider: hårpleje til langt hår

Vi guider

Michelle guider: hårpleje til langt hår

Af Michelle Weis

Har du lange lokker, der har tendens til at blive tørre - ligesom mine? Og vil du gerne forkæle dem med den rette næring, så de fremstår sunde og velplejede hver eneste dag? Så læs med her, hvor jeg kaster lys over de hårprodukter, der gemmer sig i min brusekabine – og det er ikke så få endda #notsorry.

Læs mere
Redaktionen tester bestseller shampoo

Vi guider

Redaktionen tester bestseller shampoo

Af Michelle Weis

Vil du gerne forkæle dine lokker med en shampoo, der gi'r uimodståelig blødhed? Så læs med her, hvor Amalie og jeg tester de bedste shampooer - eller hvert fald dem, vi sælger flest af hos Matas. Shampooerne i dagens spotlight kan altså noget helt særligt, hvis du spørger os (og vores skønne kunder), og så er de perfekte til de fleste hårtyper. Nysgerrig? Læs med her, og få vores vurdering af Matas' bestsellere.

Læs mere
Tørt hår? Her er mine hårpleje-helte

Vi guider

Tørt hår? Her er mine hårpleje-helte

Af Amalie Schiller

Tørt, filtret og kruset hår... Nej tak! Det er ikke altid let at finde rundt i hårplejejunglen, og når man lever med en tør manke, findes der er et utal af skønheder, der bidrager til en mere glansfuld hverdag. Er du på udkig efter nogle nye hårplejehelte i hverdagen? Så har jeg nogle helt særlige darlings i tankerne, jeg er overbevist om, at dit hår vil elske.

Læs mere
5 superhelte til håret på budget

Vi guider

5 superhelte til håret på budget

Af Nanna Skousbøll

Gode hårprodukter er vejen til et sundt og lækkert hår, og heldigvis findes der masser af budgetvenlig hårpleje på hylderne, der giver dine lokker, lige hvad de har brug for, uden at du skal spendere en formue. Se bare her.

Læs mere