• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Hairstudio

7 brands fra professionel hårpleje, vi anbefaler

Du kender dem (måske) nede fra din nærmeste frisør: de der helt særlige hårprodukter, der giver et velduftende nyt liv til håret. Heldigvis kan du finde et stort udvalg af hårplejeheltene fra frisøren her hos Matas – yay! I denne artikel dykker vi ned i syv af de professionelle hårpleje-brands, vi her på redaktionen er helt vilde med.

I denne artikel går vi i dybden med syv brands fra professionel hårpleje, som vi er her på redaktionen kun kan anbefale. Læs med, og lad dig inspirere til din hårplejerutine!

1. Bumble and bumble

Har du et mere fint og fladt hår? Så er det Bumble and Bumbles 'All About Volume' kit, du skal have fingrene i. Det er et sæt, som indeholder to volume-favoritter, der giver et ekstremt godt hold og volume hele dagen.  

Thickening Plumping Mask er en hårmaske, der indeholder emblica-teknologi, som effektivt løfter hvert et hårstrå fra rødder til spidser, der er resultatet af et tykkere, mere fyldigt og voluminøs hår. Sættet indholder også den populære leave-in-spray 'Thickening Go Big Treatment', der ligeledes effektivt arbejder på at skabe mere fylde til håret.

2. Moroccanoil

Moroccanoil er kendt for at skabe hårpleje, der virkelig giver håret godt med fugt og pleje. Deres brug af arganolie sørger for, at håret efterlades silkeblødt og gennemfugtet hver gang. Det gælder også for deres ultrapopulære Moisture Repair Conditioner.

Den er skabt til et hår, som har brug for at få genoprettet sin styrke og elasticitet. Den indeholder blandt andet arganolie, keratin og fedtsyrer, som alt sammen er med til at fugte, give styrke og genopbygge håret. Dit hår efterlades silkeblød og med fornyet glans og styrke, uden at det tynges ned.

3. Less is more

Less is more er et økologisk hårplejemærke, som skaber innovative og plantebaserede formuleringer, der indeholder naturlige ingredienser. Produkterne indeholder også æteriske olier, som giver dem en fantastisk duft og bidrager med lidt ekstra velvære i det daglige. Hvert enkelt produkt fra Less is more har hver deres aromaterapeutiske effekt, som du kan læse mere om på produktet.

Less is more Limesouffle er en cremet voks, som giver let struktur og fleksibelt hold til dine lokker. Det er det perfekte stylingprodukt til at skabe et mere afslappet og skødesløst look.

Test: De bedste produkter fra Moroccanoil

Hairstudio

Test: De bedste produkter fra Moroccanoil

Hvis du endnu ikke har forkælet dine lokker med det top professionelle hårplejebrand Moroccanoil, så gør dig selv en tjeneste og kast dig ud i de populære produkter nu. Personligt har Moroccanoil længe været en favorit på mit badeværelse, og i indslaget her skal det handle om 5 populære hårprodukter fra selv samme brand.

Læs også

4. Wedo Professional

Wedo Professional luksuriøs og lækker hårpleje, som virkelig giver resultater til dine lokker. Deres produkter indeholder økologiske ingredienser, og så er de veganske. Filosofien bag deres produkter er, at de vil forsøge at sætte så lidt aftryk på planeten som muligt, ved at skabe miljøvenlige produkter.


Wedo Professional Light & Soft Balsam er en dejlig let og ultrafugtgivende balsam, gør håret silkeblødt og medgørligt. Den gør det også markant nemmere at rede ud. Produktet indeholder ikke silikone, men derimod naturligt aktiveret bambusvand, som giver godt med fugt og pleje og gør at håret føles som kashmir mellem dine fingre.

5. Phillip Kingsley

Phillip Kingsley har skabt innovative produkter de sidste 60 år, og har dermed masser af god erfaring i at skabe unikke produkter. Al deres hårpleje er skabt på den værdi, at håret ikke bare skal se godt ud her og nu, men dets sundhed og styrke skal også forbedres på længere sigt.

Har du er hår, der mangler lidt fylde og volumen, så er et godt bud Phillip Kingsleys Body Building Shampoo. Den har en unik formel, som blandt andet er beriget med keratin proteiner og naturlig cellulose, som styrker håret. Du vil opleve, at dit hår føles tykkere og har markant mere volumen allerede efter første vask.

6. Wella

Wella er i den grad mestre i at skabe de fineste semi-permanente hårfarver, som passer til hver en stil og behov. Deres Color Fresh serie er blevet utrolig populær her på matas.dk, da de kan opfriske og give nyt liv til hver en hårfarve nemt og hurtigt.

Wella Color Fresh Mask er en hårmaske med farve, som opfrisker din egen hårfarve eller forvandler den helt, alt afhængig af, hvilket look du går efter. Du påfører den i hele håret, efter du har vasket det grundigt. Lad den sidde i i cirka 10 minutter, og skyl efter. Husk at bruge handsker, når du farver håret, da det kan smitte en smule af, hvis ikke man passer på. Farven er semi-permanent, hvilket betyder, at den over tid skylles ud igen.

7. Milk_shake

Milk_shake er kendt for deres fugtgivende og lækre hårpleje, som også tænker innovativt, når der skal tænkes lækre ingredienser. Især er deres Whipped Creams blevet meget populære de senere år, da de virkelig kan give fugt og pleje til et hår, der har brug for lidt ekstra.

Deres Conditioning Whipped Cream er en leave-in mousse, som plejer og beskytter håret, samtidig med at det bevarer hårets fugtbalance. Den er også god til at bevare hårfarven, hvis du har et farvet hår. Den indeholder blandt andet mælkeprotein, som genopbygger håret og giver det langvarig fugt.

Ryst produktet godt før brug, og tryk det ud med bunden opad. Påfør i et rent og fugtigt hår, og lad det trænge ind, inden du styler videre. Moussen skal ikke vaskes ud igen.

Relaterede artikler

Den store Olaplex guide - StyleBox By Matas

Hairstudio

Den store Olaplex guide - StyleBox By Matas

Af Amalie Schiller

Hvordan laver du en Olaplex behandling derhjemme? I artiklen her giver jeg en step-by-step guide til, hvordan du bruger de forskellige Olaplex produkter, hvilken rækkefølge du bruger dem i samt min egen personlige vurdering af de top populære produkter. Og så kommer vores frisør Mike med sine bedste tips til brug af Olaplex.

Læs Mere
Test: Purely Professional - StyleBox By Matas

Vi guider

Test: Purely Professional - StyleBox By Matas

Af Ida Hinchely Kyhn

Purely Professional er et dansk beauty-brand, hvis plejeprodukter er geniale, hvis du har en mere sensitiv og følsom hud. Jeg har de sidste par uger testet en fuld hårplejerutine fra brandet hjemme på mit badeværelse – læs med her, og hør, hvordan det gik!

Læs Mere
Redaktionen tester: Kevin Murphy StyleBox By Matas

Hairstudio

Redaktionen tester: Kevin Murphy StyleBox By Matas

Af Amalie Schiller

Jeg har fået et nyt favorit hårpleje brand! Nemlig Kevin Murphy, som er en af de største hårplejehelte. Nu har det australske vidunderbrand fundet hele vejen til matas.dk, og jeg har inviteret en helt særlig serie med ind på mit badeværelse. Den kommer du til at høre mere om i indslaget her, hvor jeg også introducerer dig til nogle af de andre serier fra Kevin Murphy, så du kan finde den serie, der passer nøjagtig til dit hår.

Læs Mere
Test: De bedste produkter fra Moroccanoil

Hairstudio

Test: De bedste produkter fra Moroccanoil

Af Amalie Schiller

Hvis du endnu ikke har forkælet dine lokker med det top professionelle hårplejebrand Moroccanoil, så gør dig selv en tjeneste og kast dig ud i de populære produkter nu. Personligt har Moroccanoil længe været en favorit på mit badeværelse, og i indslaget her skal det handle om 5 populære hårprodukter fra selv samme brand.

Læs Mere