Hairstudio

Frisørens 8 favoritter fra professionel hårpleje

Der er nærmest ikke noget bedre end at sidde hos frisøren og blive forkælet med de lækreste produkter, som lige kan dét ekstra. Heldigvis kan du få samme luksus hjemme! Du kan finde et stort udvalg af hårplejeheltene fra frisøren her hos Matas. I denne artikel får du Matas’ egen frisørs favoritter fra professionel hårpleje.

Matas’ helt egen frisør, Mike, guider dig her til 8 af sine personlige favoritter fra professionel hårpleje. Læs med og lad dig inspirere til din hårplejerutine!

1. Redken: Root Tease

Redken er et super luksuriøst hårplejebrand og faktisk også en del af de førende indenfor forskning og teknologi, når det gælder hårpleje. Derfor kan du være sikret optimal pleje af dine lokker, når du klikker Redken i kurven.

Mike fortæller:
"Denne spray er fantastisk til et fint til normalt hår, hvor der ønskes et løft. Produktet skaber en langvarrig volumen helt nede ved hårrødderne. Derudover kan man bruge den både på dage, hvor man har vasket håret, men også de dage hvor det klasker og kan fedte lidt. Den har nemlig en mat finish, der giver kontrol.

Spray i baner langs hårrødderne der hvor du ønsker volumen – vent 30 sek og rusk og style håret derefter."​​​​​​​

250 ml
RedkenRoot Tease
204,95 kr.
(2)

2. Lernberger & Stafsing: Leave-in Treatment BB Cream

Det svenske hårpleje- og stylingbrand er enormt populært - og vi forstår godt hvorfor! Der er fokus på høj kvalitet og produkterne henvender sig til den moderne og kvalitetsbevidste forbruger.


Mike fortæller:
"Hårcremen der kan alt og kan bruges af alle.

Den fugter, styrker, reparere, beskytter og giver en anti-frizz effekt på hårstrået. Det er den perfekte ”dagcreme” til håret.

Når den er fordelt i fugtigt eller tørt hår, vil det føles blødt og lækkert."

3. Antonio Axu: Scalp Care Shampoo Sensitive

Antonio Axus kærlighed til frisørfaget udspiller sig i en innovativ, legesyg hårpleje- og stylingserie. Produkterne er velegnede til alle hårtyper, men mange er specielt udviklet til det skandinaviske hår. Alle produkter er veganske, fri for sulfater og parabener.


Mike fortæller:
"Mange har problemer med hovedbunden hele håret rundt. Det kan føles ubehageligt og kan være svært at komme af med. Men denne shampoo er særlig udviklet til at behandle en stram, tør og rød hovedbund. Shampooen indeholder ikke parfume, og det gør den ekstra god til en sensitiv hovedbund. Derudover er den curly girl godkendt."


Sådan bruges produktet:
"Påfør shampooen i fugtigt hår. Skum den op og lad den virke i 2 min, før du skyller den ud. Hvis håret har produkt i, kan du med fordel vaske håret 2 gange i træk. På den måde er du sikker på, at de gode ingredienser virkelig får lov til at virke helt nede i hovedbunden."

KUN ONLINE
300 ml
Antonio AxuScalp Care Shampoo Sensitive Scalp
139,95 kr.
(3)
Redaktionen anbefaler: GHD

Hairstudio

Redaktionen anbefaler: GHD

GHD er kendt for at skabe super effektive produkter, som samtidig har et lækkert og brugervenligt design. Så om du er på jagt efter det perfekte glattejern eller et tool, der kan skabe lækre krøller, så har GHD det helt rette produkt til dig, så du kan skabe de fineste looks til både hverdag og fest. Læs med her, så guider jeg dig til et par forskellige looks med GHD's stylingtools, og du får de bedste tips og tricks fra vores frisør Maj.

Læs også

4. Hairlust: Sun Defense Hair Mist

Stifterne af Hairlust tager udgangspunkt i hårmoden i dag som påbyder sundt, langt og ikke mindst naturligt hår. Deres mission med brandet er at gøre en aktiv forskel for håret med milde, innovative og ikke mindst effektive produkter.


Mike fortæller:
"Hairlust Sun Defense Hair Mist er en uundværlig beskyttelse til dit hår mod solens skadelige stråler. Denne innovative hårmist er designet til at beskytte og pleje dit hår, når det udsættes for solens intensitet.


Den lette formel sprøjtes nemt på håret og danner en usynlig beskyttende barriere. Den indeholder en nøje sammensat blanding af ingredienser, der hjælper med at forhindre solskader, udtørring og farveblegning af håret."


Sådan bruges produktet:

"Spray med rund hånd på fugtigt eller tørt hår. Anvend Sun Defense Hair Mist efter styling eller frisk håret op i løbet af dagen. Brug Sun Defense Hair Mist som fugtbooster og solbeskyttelse til håret."

150 ml
HairlustSun Defense Hair Mist
189,95 kr.
(14)

5. Aveda: Invati Advanced Exfoliating Shampoo Light

Aveda er både det første og det største mærke blandt Green Beauty og højtpræsterende produkter. De skaber hår-, hud- og kropsplejeprodukter i høj kvalitet.


Mike fortæller:

"Denne eksfolierende shampoo er specielt formuleret til at rense og revitalisere håret. Den rige og luksuriøse tekstur fjerner forsigtigt ophobede urenheder, overskydende olie og produktrester fra hår og hovedbund. Den indeholder nøje udvalgte botaniske ingredienser, der bidrager til at fremme en sund hårvækst og styrke hårets struktur. Det hjælper med at reducere hårtab."


Sådan bruges produktet:

  • Påfør shampooen i fugtigt hår og fordel det jævnt i håret.
  • Massér forsigtigt shampooen ind i hovedbunden med dine fingerspidser i cirkulære bevægelser. Dette vil hjælpe med at fjerne ophobninger og stimulere blodcirkulationen i hovedbunden.
  • Fortsæt med at massere shampooen gennem længderne af håret, indtil det skummer godt op.
  • Lad shampooen sidde i håret i et par minutter for at lade de aktive ingredienser arbejde.
  • Skyl shampooen grundigt ud.


Tip: Få fuld effekt sammen med balsam og hovedbundsserum fra samme serie.

​​​​​​​

AvedaInvati Advanced Exfoliating Shampoo Light
329,95 kr.
(1)

6. Eleven Australia: Miracle Hair Mask

Eleven Australia forener ingredienser med høj ydeevne i simple let anvendelige produkter. Deres motto er:

'Haircare doesn't have to be complicated, it just needs to work'


Mike fortæller:
"Eleven Australia Miracle Hair Mask er en fantastisk hårmaske, der giver intensiv pleje og forvandler dit hår til at være sundt og velplejet.


Denne hårmaske er beriget med nærende ingredienser, der arbejder dybt i håret for at genopbygge, styrke og fugte det. Denne dybtvirkende formel hjælper med at genoplive tørt og skadet hår, samtidig med at den forbedrer hårets elasticitet og glans."


Sådan bruges produktet:
"Vask altid håret inden du påføre hårmasken. Klem håret for vand, så du ikke fortynder masken. Påfør masken i længder og spidser, og lad den sidde 10-15 min, før du skyller den ud. Afslut med balsam."

Eleven AustraliaMiracle Hair Mask
189,95 kr.
(9)

7. Roze Avenue: Glamorous Volumizing Dry Shampoo

Roze Avenues produkter er fremstillet af 100% naturlige ingredienser og emaballgen er endda frestillet af genanvendeligt materiale. Brandet er for den moderne forbruger, som har fokus på bæredygtighed koblet sammen med gode og effektive produkter.

Roze Avenue udtaler selv: ​​​​​​​'We are more than just a pink bottle!'


Mike fortæller:
"Dette er en fantastisk tørshampoo, der giver dig mulighed for at opfriske dit hår uden at skulle vaske det. Denne tørshampoo er specielt designet til at fjerne overskydende olie og give dit hår et forfriskende løft.


Med sin lette formel absorberer den hurtigt olie og urenheder i håret, hvilket efterlader det rent og friskt. Den tilfører også volumen og fylde til håret, hvilket gør det ideelt til at skabe tekstur og bevare frisuren mellem hårvaskene."

​​​​​​​

Sådan bruges produktet:

  • Når du skal bruge den, skal du ryste flasken godt inden brug. Hold flasken ca. 15-20 cm væk fra håret.
  • Spray tørshampooen på hårrødderne, hvor du ønsker volumen eller håret ser fedtet ud.
  • Lad tørshampooen sidde i håret i et par minutter for at absorbere overskydende olie.
  • Massér eller børst forsigtigt håret for at fordele produktet og løfte hårrødderne for ekstra volumen.


Roze AvenueGlamorous Volumizing Dry Shampoo
199,95 kr.
(30)
Redaktionen tester: Kérastase - StyleBox By Matas

Hairstudio

Redaktionen tester: Kérastase - StyleBox By Matas

Du har garanteret hørt om franske Kérastase. De er kendt for deres unikke formler og hamrende lækre dufte, som gør en hver hårvask til en fornøjelse. Men måske har du scrollet gennem deres produkter her på matas.dk og været i tvivl om, hvilken serie du egentlig skal klikke i kurven for at få den optimale pleje til dit hår? Genesis, Nutrivive, Specifique – hvad betyder de, og hvad skal man bruge? Lad os gennemgå dem fra en ende af.

Læs også

8. Color Wow: Travel Dream Coat Supernatural Spray

Er du på udkig efter et hårplejebrand der er på forkant? Så skal du læse med her! Color wow er nemlig et ekslusivt mærke med innovative produkter, som helt sikkert vil imponere dig!


Mike fortæller:
"Dream Coat Supernatural Spray er et revolutionerende hårplejeprodukt, der hjælper med at skabe drømmeagtigt glat og skinnende hår. Med sin unikke formulering og avancerede teknologi er denne spray designet til at beskytte håret mod fugtighed og frizz i op til tre dage.


Sprayen virker ved at skabe en usynlig hinde omkring hvert hårstrå, der fungerer som en slags skjold mod fugt. Dette hjælper med at forhindre håret i at blive kruset og giver en silkeblød og glat finish. Uanset om det er regn, høj luftfugtighed eller andre fugtige forhold, vil denne spray holde dit hår smukt og frizz-frit.


Den bruges i et rent og håndklædetørt hår og sprayes jævnt i hele håret. Sørg for at dække alle sektioner fra rod til spids. Derefter kan du føntørre eller lade håret lufttørre. Resultatet vil være et glat og glansfuldt hår, der holder i flere dage."

​​​​​​​

Color WowDream Coat Supernatural Spray
139,95 kr.
(26)

Frisør med speciale i Hårstyling og Grooming.

Mike er i 2013 uddannet frisør med en fire-årig uddannelse. Derudover har han mere end 10 års erfaring indefor beautybranchen. Efter han blev færdig med sin uddannelse, sprang han direkte ud og havde ansvaret for nogle af de største mærker i den professionelle hårplejeverden. Mike har lavet alt fra at være klassisk salonfrisør til hårshows og undervisning af produkter samt i ingredienser. Han er det man kan kalde en rigtig produkt nørd og har også arbejdet med makeup og grooming. Det er også derfor, han er klædt rigtig godt på for give vores kunder den bedste rådgivning til netop deres behov og ønsker.

Har du lyttet til vores nye podcast Nøgne Sandheder? Ellers lyt med her!  ​​​​​

Andre populære hårplejehelte fra professionel hårpleje

250 ml
AvedaRosemary Mint Shampoo
249,95 kr.
(1)
250 ml
AlternaCaviar Anti-Aging Replenishing Moisture Shampoo
379,95 kr.
(4)
ghdProffesional Diffuser
199,95 kr.
(7)
150 ml
Less Is MoreDry Shampoo Mousse
264,95 kr.
KUN ONLINE
Less Is MoreAloe Mint Volume Shampoo
394,95 kr.
(1)
120 ml
RahuaControl Cream Curl Styler
349,95 kr.
(4)

Relaterede artikler

Tørt hår? Her er mine hårpleje-helte

Hairstudio

Tørt hår? Her er mine hårpleje-helte

Af Amalie Schiller

Tørt, filtret og kruset hår... Nej tak! Det er ikke altid let at finde rundt i hårplejejunglen, og når man lever med en tør manke, findes der er et utal af skønheder, der bidrager til en mere glansfuld hverdag. Er du på udkig efter nogle nye hårplejehelte i hverdagen? Så har jeg nogle helt særlige darlings i tankerne, jeg er overbevist om, at dit hår vil elske.

Læs Mere
Redaktionen guider: Hårpleje til krøllet hår

Hairstudio

Redaktionen guider: Hårpleje til krøllet hår

Af Ida Hinchely Kyhn

Et krøllet hår er utrolig smukt – men let’s face it, det kan være svært at gennemskue, hvordan man plejer det bedst, så krøllerne kan fremstå så lækre, bouncy og definerede som muligt. Derfor har vi hjulpet dig lidt på vej og samlet de mest populære produkter til krøllet hår her, så du kan blive inspireret til en god og effektiv rutine til dine lokker.

Læs Mere
Hårstylisten anbefaler: Produkter til din hårtype

Vi guider

Hårstylisten anbefaler: Produkter til din hårtype

Af Amalie Kaaris Lund

Hårprodukter kan virkelig være en jungle. Der findes så mange, så hvordan ved du, hvilke produkter der lige præcis passer til din hårtype? Jeg har derfor allieret mig med hårstylist hos Matas, Mike Paudy, som har fundet de bedste produkter til seks forskellige hårtyper.

Læs Mere
Sådan undgår du fedtet hår og hovedbund

Vi guider

Sådan undgår du fedtet hår og hovedbund

Af Amalie Kaaris Lund

Kæmper du lidt for ofte med fedtet hår uden at vide hvorfor? Så læs med, når vi guider dig til, hvordan du bedst undgår og forbygger sjaskede, fedtede hårstrå med de bedste tips fra hårstylisten.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek