Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Frisørens ultimative guide til stylingmetoder

Hvis du vil vide, hvordan man skaber voluminøse krøller eller omvendt får et glat, sleek look, så skal du se med i denne Matas LIVE. Her guider vores dygtige frisør, Mike, nemlig vores to værter, Pernille og Amalie, til, hvordan de skaber de smukkeste frisurer - så du kan gøre præcis det samme derhjemme. Pernille har naturkrøl og Amalie har glat hår, men i denne live "bytter de hår", da Mike vil guide Pernille til et flot, glat look og Amalie til dejlig store, bouncy krøller
Hår
Vi sendte LIVE mandag d. 11/12

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Spørg eksperten om serum: Hvorfor og hvordan?

Matas LIVE

Spørg eksperten om serum: Hvorfor og hvordan?

Serum. Du kan ikke undgå at høre om serum til ansigtet, når du hører om hudpleje. Det er et vigtigt lille (vidunder)middel, men hvordan får man de bedste resultater med serum? Som det er med meget indenfor hudpleje, kan det virke lidt svært med serum: Hvorfor skal man bruge det? Hvilken skal man bruge? Hvor ofte skal man bruge serum? Der er mange spørgsmål, og i denne LIVE svarer vores hudpleje-ekspert på de mest stillede af slagsen.

Læs Mere
DIY: Sådan laver du de fineste smykker hjemme

Matas LIVE

DIY: Sådan laver du de fineste smykker hjemme

Kender du ME & MY BOX? Det er geniale bokse, hvori du får alt, du skal bruge til at skabe dine egne (og virkelig fine) smykker. I denne LIVE guider vi dig sammen med eksperten, så du kan lave dine egne smykker i selskab med os. Vi lærer dig teknikker og sammensætter perler på kryds og tværs, så du kan lade dig inspirere til DIY derhjemme.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek