Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

DIY: Sådan laver du de fineste smykker hjemme

Kender du ME & MY BOX? Det er geniale bokse, hvori du får alt, du skal bruge til at skabe dine egne (og virkelig fine) smykker. I denne LIVE guider vi dig sammen med eksperten, så du kan lave dine egne smykker i selskab med os. Vi lærer dig teknikker og sammensætter perler på kryds og tværs, så du kan lade dig inspirere til DIY derhjemme.
Redaktionen tester
Vi sendte LIVE torsdag d. 29/06

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Vi tester virale trends: Vandfast makeup

Matas LIVE

Vi tester virale trends: Vandfast makeup

Pernille har sat sig for at teste månedens største trends på de sociale medier - og her er altså lidt af hvert! Hun tester blandt andet hypet makeup, unikke (og lidt særlige) hacks fra TikTok og ikke mindst vandfast makeup - alt sammen så du kan blive klogere på, om du også skal prøve trenden derhjemme. Hvem vil ikke gerne have styr på den vandfaste makeup, når de svedige sommermåneder, dyp i vandet og festligheder nærmer sig? Se med!

Læs Mere
Jim Lyngvild guider til hudpleje med Raunsborg

Matas LIVE

Jim Lyngvild guider til hudpleje med Raunsborg

Se med, når Jim Lyngvild gæster studiet og guider dig til den bedste hudpleje med Raunsborg. De er alle skabt på baggrund af den ældgamle viden fra Flora Danica, kombineret med den nyeste viden vi har om hudpleje i dag. Jim Lyngvild deler ud af sine bedste råd til en god, solid hudplejerutine, og så dykker vi ned i historien bag de unikke produkter, som er skabt på baggrund af de danske planters mange gode egenskaber. Og så kan du stille alle dine spørgsmål til Jim, når vi sender live.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek