Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
Det skal du vide om din menstruation
Menstruation er hverdag for halvdelen af klodens befolkning, men alligevel er det omgærdet af tabuer og forvirring. I dag ser vi nærmere på menstruation - hvorfor man får det, hvordan man vælger de bedste produkter til ens behov, hvordan man kan pleje huden samt afliver nogle sejlivede myter på området. Er du usikker på din egen menstruation kan vi klart anbefale dig at se med - du kan nemlig stille vores ekspert spørgsmål undervejs i et accepterende og kærligt forum.
Sundhed & Velvære
Vi sendte LIVE tirsdag d. 06/04

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Se og shop alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN

I dagens Matas LIVE er der menstruation på dagsorden, hvor vi kommer hele vejen rundt om det naturlige fænomen med vores dygtige ekspert Anna Toft Frydendahl. Vi taler både om de helt basale informationer, som alle bør kende til, når de starter med at menstruere, hvilke produkter der er bedst til forskellige behov samt tabuer, som ikke burde høre hjemme i 2021.


Nedenfor kan du shoppe alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN. Du kan også shoppe direkte fra LIVEN og lære alt, hvad du har brug for om menstruation.


Sov trygt gennem natten uden bekymringer

Få en behagelig hverdag, hvor du hverken går på kompromis med komfort eller beskyttelse

Vælg med fordel tampon eller menstruationskop, hvis du ønsker maksimal komfort

Trusseindlæg er uundværlige lige op til og efter menstruationen

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Sisley og Nicci Welsh: Den perfekte hverdagsmakeup

Matas LIVE

Sisley og Nicci Welsh: Den perfekte hverdagsmakeup

Af Matas

Se med, når vi får besøg af en af landets dygtigste makeupartister, Nicci Welsh. Nicci har arbejdet over hele verden og med et utal af berømtheder, så det er et scoop, at du i dag kan lære fra hende. I samarbejde med Sisley deler hun tips og tricks til den mest flatterende og glødende makeup alle kan bruge til hverdag, og som en lille ekstra treat har vi i dagens anledning en helt særlig rabat...

Læs Mere
Den ultimative guide til mineralmakeup

Matas LIVE

Den ultimative guide til mineralmakeup

Af Matas

Marianne Tromborg er dronningen af mineralmakeup, og hendes produkter topper favoritlisterne hos skønhedsentusiaster landet over. I dag gæster Marianne Tromborg Matas LIVE og deler al sin viden. Vi skal bl.a. tale om, hvordan man lægger en helt naturlig base, hvad der gør mineralmakeup så særligt og, hvordan du kan få dit look til at holde hele dagen. Du kan stille Marianne spørgsmål undervejs, og hun medbringer også en helt særlig gave i dagens anledning.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.