Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Godt Nyt: Her er vores 5 nye favoritter

Det er ikke en nyhed, at vi her på redaktionen én gang om måneden dedikerer en LIVE til særligt udvalgte (og særligt gode) nyheder. Det betyder dog ikke, at vores begejstring er mindre. Tvært imod. Vi er vilde med alle de lækre produkter, der lander i Matas, og det er svært at finde en favorit. Vi har dog alligevel prøvet, og vi har faktisk fundet seks af slagsen, som vi afslører her.
Mere nyt til dig
Vi sendte LIVE torsdag d. 16/02

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

KENNY ANKER

KENNY ANKER er Danmarks førende brynekspert. KENNY ANKER står bag prisvindende produkter, der er nemme at skabe de smukkeste bryn med. Hvad end du er bryn-begynder eller rutineret, kan du med KENNY ANKER produkterne fremtrylle perfekte bryn. Det er tydeligt, at der er kælet for detaljerne, når du får et KENNY ANKER produkt i hånden. Produkterne kommer i gennemført emballage med farver, der drager øjnene - nøjagtig som produkterne drager din lyst til at definere dine bryn.

KUN ONLINE
Clear
KENNY ANKERBrow Gel
229,95 kr.
Brown
KENNY ANKERBrow Gel
229,95 kr.
(3)
Brown
KENNY ANKERBrow Sculptor
+ 2 farver
219,95 kr.
(5)
Dark Brown
KENNY ANKERBrow Sculptor
+ 2 farver
219,95 kr.
(5)
Taupe
KENNY ANKERBrow Sculptor
+ 2 farver
219,95 kr.
(5)
KENNY ANKERPrecision Brow Tweezers
179,95 kr.
(1)


Tanrevel

Tanrevel er fremtiden. I hvert fald når det kommer til selvbruner og self tan. Tanrevel står bag kvalitetsprodukter, der indeholder alle fordelene ved naturligt sollys, men uden de skadelige virkninger.  På bare 15 sekunder får du den lækrerste glød. Tanrevels dampbaserede ultralydsteknologi giver dig en hævn og pletfri solbrændthed. Vi har testet Tanrevels starter kit og Pernilles udtalelse taler for sig selv: "Det er jo som at få en spraytan derhjemme".KUN ONLINE
Pro
TanrevelStarter Kit
999,95 kr.
(2)
KUN ONLINE
One
TanrevelStarter Kit
599,95 kr.


Innovativ skønhed fra Comme Deux

Comme Deux er landet på hylderne i Matas. Comme Deux er dansk, vegansk og parfumefrit. Og så er det farverigt og lækkert. Vi får faktisk lyst til at skfite alle vores produkter på badeværelset ud med Comme Deuxs cool udtryk. Og så kan produkterne virkelig også noget. Vores favoritter er Comme Deux Discoskin Exfoliating Face Mask og Comme Deux Fuse Face Cream.


Discoskin er en eksfolierende ansigtsmaske, der effektivt (men også mildt) eksfolierer din hud. Den er skabt på en formel med mandelsyre (AHA) og glycerin, der er helt særlige superhelte, når huden og porerne skal hydreres, dybderenses og eksfolieres.


Fuse ansigtscreme tager din hudpleje til et højere niveau. Den er rig på fugt - og så føles den let og frisk på din hud. Lidt som en gel. Formel indeholder gode sager som hyaluronsyre, niacinamid og propanediol. Resultatet er en blød, beskyttet og frisk hud med skøn glød!KUN ONLINE
50 ml
Comme DeuxDiscoskin Exfoliating Face Mask
219,95 kr.
(2)
KUN ONLINE
50 ml
Comme DeuxFuse Face Cream
189,95 kr.
(5)


Nem hårfjerning med Pearlwax

Pearlwax gør det nemt for dig at fjerne hår. Produkterne er af høj kvalitet, der sikrer dig et holdbart resultat. Ved en voksbehandling med Pearlwax fjerner du hårene ved roden, og behandlingen har derfor en holdbarhed på 4-6 uger. Og jo flere gange du vokser, jo færre hår vokser ud.150 g
PearlwaxCaramel Delicate Skin
99,95 kr.
150 g
PearlwaxLavender Chest & Arms
99,95 kr.
150 g
PearlwaxCreamy Vanilla Face & Small Areas
99,95 kr.
150 g
PearlwaxCandy Floss Sensitive Bikini Line
99,95 kr.
PearlwaxPremium Heater
399,95 kr.
(1)


Naturlig hudpleje fra L:A BRUKET

Kender du L:A BRUKET? L:A BRUKET er det her lækre, svenske mærke, der skaber rene og naturlige produkter - der endda også er en æstetisk tilføjelse på badeværelset.


Vi har flere favoritter fra L:A BRUKET, men særligt tre går igen på redaktionen:

  • Face Replenishing Serum
  • Face Essential Cleansing Oil
  • Mild Cleansing Oil

Det er naturlige og milde produkter, der plejer og fugter ansigtet. Produkterne er til alle hudtyper, men er særligt til dig, der foretrækker at forkæle din hud med naturlighed.SPAR 20%
30 ml
L:A BRUKET279 Face Replenishing Serum
Medlemspris
487,96 kr.609,95 kr.
SPAR 20%
60 ml
L:A BRUKET276 Face Essential Cleansing Oil
Medlemspris
167,96 kr.209,95 kr.
SPAR 20%
60 ml
L:A BRUKET277 Face Mild Cleansing Gel
Medlemspris
151,96 kr.189,95 kr.

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Godt Nyt: Start året med de bedste nyheder

Matas LIVE

Godt Nyt: Start året med de bedste nyheder

Af Matas

Vi har gode nyheder - og vi gennemgår dem alle sammen for dig i denne LIVE! Hylderne bugner i Matas med gode nyheder, du ikke må gå glip af. Vi giver dig derfor en hjælpende hånd, og guider dig til alle de nye produkter og brands. I denne LIVE sætter vi fokus på blandt andre Prada, Urban Decay, Hickap og Wellexir. Her er noget for alle, og det bliver svært ikke at forelske sig i - men hvorfor også lade være?

Læs Mere
Godt Nyt: Vi løfter sløret for de bedste nyheder

Matas LIVE

Godt Nyt: Vi løfter sløret for de bedste nyheder

Af Matas

Det bugner med gode nyheder i Matas. På hylderne i butikkerne og på Matas.dk. I denne LIVE løfter vi sløret for nogle af de nyeste (og skønneste) nyheder, som du kan forkæle dig selv med - og byde en ny favorit velkommen i din rutine.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek