• Afsendelse 1-3 hverdage
  • 1400+ brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Sådan ser en optimal kosttilskud-rutine ud

Det er ikke ligegyldigt hvornår på dagen du tager dine kosttilskud, samt hvilke du tager. I dag gennemgår vores sundheds- og helserådgiver Randi Kinnerup den optimale kosttilskud-rutine hele dagen igennem, for en god morgen til en rolig aften - og deler sine egne favoritter undervejs.

Vi sendte LIVE mandag d. 26/04

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Se og shop alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN

I dagens Matas LIVE tager vi et kig på de vigtigste kosttilskud som du bør overveje at tage nu, hvor årstiden så småt skifter. I den forbindelse har vi allieret os med sundheds- og helserådgiver Randi Kinnerup, der både vil gennemgå de basale vitaminer og mineraler som du bør indtage om foråret og sommeren, samt nogle ekstra kosttilskud du kan supplere med for f.eks. at få et større udbytte af solens stråler eller sikrer dig en god nattesøvn, selvom solen står tidligt op.


Nedenfor kan du shoppe alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN. Du kan også shoppe direkte fra LIVEN og få alle Randis gode råd med på vejen.


Tag gerne dine mælkesyrebakterier om morgnen

Mælkesyrebakterier er en naturlig del af vores tarmflora. Har du besvær med fordøjelsen og vrøvl med maven, kan det være tegn på, at der er ubalance i bakteriefloraen eller at du måske har brug for flere fibre.

Det er bedst at indtage mælkesyrebakterierne på tom mave, da de hurtigere vil blive sendt videre til tarmene fra mavesækken. Det er derfor en god ide, at tage mælkesyrebakterierne om morgnen inden dine måltider.

Optimer din sommerglød med de rette kosttilskud

Du kan optimere din sommerglød ved at spise kosttilskud i løbet af sommeren.

Der findes tilskud, som er specielt udviklet til at beskytte huden mod solen og forlænge farvens holdbarhed. Det er bl.a. beta-karoten og kobber, som understøtter den gyldne farve i huden.

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Den store guide til kosttilskud

Matas LIVE

Den store guide til kosttilskud

Af Matas

Kosttilskud kan være lidt af en jungle at navigere i: hvad har man behov for? Hvilken dosis skal man vælge? Hvornår på dagen skal de tages? Alt det - og mere til - guider vi til i dag, hvor vi lærer dig alt der er værd at vide om de mest almindelige kosttilskud. Du kan stille vores sundheds- og helserådgiver alle de spørgsmål du vil undervejs.

Læs Mere
Mathilde Gøhlers favoritter fra Elizabeth Arden

Matas LIVE

Mathilde Gøhlers favoritter fra Elizabeth Arden

Af Matas

Model, influencer og iværksætter Mathilde Gøhler er en af Danmarks mest succesfulde kvinder, og inspirerer på daglig basis sine mere end 1,2 millioner følgere. Mathilde er især kendt for sin elegante - men cool - æstetik. Som ambassadør for ikoniske Elizabeth Arden deler hun i dag sine helt personlige skønhedsfavoritter og hemmeligheder bag looket, sine tanker om fremtidens trends og hvordan hun prioriterer tid til sig selv i en travl hverdag. Grib muligheden for at stille hende spørgsmål underv

Læs Mere