• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Hemmeligheden bag Emily Salomons lækre lokker

Forfatter og blogger Emily Salomon er kendt for sit smukke, stilfulde univers på Instagram og egen hjemmeside, men mange forbinder hende helt sikkert også med lækkert hår. I dag gæster hun Matas LIVE til en snak om sine favoritprodukter, samt deler sine teknikker til at få håret til at sidde præcis som hun vil have det. Emily er ambassadør for Matas Striber, og i dag vil hun løfte sløret for en hel masse nye hårstylingprodukter, som både er gode for dig, miljøet og din pengepung.

Vi sendte LIVE torsdag d. 04/02

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Se og shop alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN

I dagens Matas LIVE har vi besøg af forfatter og blogger, Emily Salomon, der deler sine tips til en sund, bæredygtig og smuk styling af håret. Emily Salomon er ambassadør for Matas Striber, og løfter i dag sløret, for en helt ny serie af stylingsprodukter.


Nedenfor kan du shoppe alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN. Du kan også shoppe direkte fra LIVEN, og få tips fra Emily Salomon til, hvordan du plejer og styler håret på smukkeste vis, med Matas Striber nye stylingsprodukter.


Vil du se flere LIVES? Kig med her

Gun-Britt: Fra hårde kår til lækkert hår

Matas LIVE

Gun-Britt: Fra hårde kår til lækkert hår

Af Matas

Gun-Britt er uden tvivl en af danmarks dygtigste og mest succesfulde frisører, men det lå ikke i kortene, at hun skulle nå til tops. Gun-Britt kæmpede med en hård barndom og trodsede alle odds i jagten på sin drøm. I dag taler vi med hende om viljen til succes, helt nye produkter og masser af tips til sundt og lækkert hår. Stil hende spørgsmål undervejs, hør hendes bedste karriereråd og støt en god sag når du shopper!

Læs mere
Sådan glatter og krøller du håret mest skånsomt

Matas LIVE

Sådan glatter og krøller du håret mest skånsomt

Af Matas

Velstylede lokker er altid lækkert og fuldender ethvert look, men hvordan sikrer man sig, at få lavet en styling der både holder, ser pæn ud og passer på håret? I dag giver frisør Maj Duchnik dig alle sine tips til at glatte og krølle håret på den mest skånsomme måde. Vi lover, at der er masser af insider-tips og tricks du ikke har hørt før!

Læs mere