Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Gun-Britt: Fra hårde kår til lækkert hår

Gun-Britt er uden tvivl en af danmarks dygtigste og mest succesfulde frisører, men det lå ikke i kortene, at hun skulle nå til tops. Gun-Britt kæmpede med en hård barndom og trodsede alle odds i jagten på sin drøm. I dag taler vi med hende om viljen til succes, helt nye produkter og masser af tips til sundt og lækkert hår. Stil hende spørgsmål undervejs, hør hendes bedste karriereråd og støt en god sag når du shopper!

Vi sendte LIVE mandag d. 21/09

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vi sendte LIVE mandag d. 21/9 - men du kan altid se videoen her:

KUN på Matas.dk: Ole Henriksen går LIVE Ole Henriksen gæster Matas LIVE til et eksklusivt interview, hvor du kan stille ham spørgsmål undervejs! Tirsdag d. 07.07 kl. 09.30
Gun-Britt: Fra hårde kår til lækkert hår Gun-Britt kæmpede med en hård barndom og trodsede alle odds i jagten på sin drøm. I dag taler vi med hende om viljen til succes, helt nye produkter og masser af tips til sundt og lækkert hår. Mandag d. 21.09 kl. 20.00

Se med mandag d. 21/09 kl. 20:00
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Frisør-dronningens favoritter

Det er ikke altid let at style lokkerne, og man kan hurtigt føle sig tabt i en jungle af produkter, der forvirrer mere end de gavner.


I dagens Matas LIVE er vi så heldige at have besøg af Gun-Britt Zeller - en af Danmarks førende frisører! Hun er internationalt kendt fra modemagasiner som Vogue, og hun driver til dagligt sin fantastiske salon i indre København, hvor hendes kundeskare breder sig vidt ud i den danske kendisverden.


Gun-Britt vil i dag dele nogle af sine favoritter blandt hendes egne produkter. Hun vil derudover tale om sin nye grønne og skånsomme serie, der i oktober vil donere overskuddet til Red Barnet.

Skånsom pleje til hår, krop og sind

Det er vigtigt at lytte til sin krop når det kommer til allergener, og selvom du måske har en mere sensitiv hud og hovedbund, så betyder det ikke at du skal gå på kompromis med kvalitet.


Gun-Britts grønne serie er både Svane og Allergy Mærket, som sikrer at de ikke fremprovokerer irritation i huden. Det er produkter der henvender sig til hele familien, da serien er lavet så ren så mulig og uden alverdens kemikalier. Derudover har Gun-Britt også haft det bæredygtige for øje, da produkterne er multifunktionelle og vi derved sparer emballage.


F.eks. kan Hand & Body Wash, som navnet indikerer, både bruges til hænder og krop. Det er en mild hånd- og kropssæbe med beroligende virkning, som lindrer og dæmper irritation ved regenerering af huden.


Hair & Body Oil er god til både krop og hår. Den egner sig også godt til barbering i badet, der giver en fantastisk blødhed til kroppen efterfølgende, eller til at smøre på den gravide mave.  


Både Shampoo og Conditioner har en mild formel, der giver en silkeagtig følelse med fremragende smidighed, der hverken får håret til at føles fedtet eller klæbrigt.


Body Scrub og Body Butter egner sig godt i selskab med hinanden. Den milde scrub har anti-inflammatoriske egenskaber og indeholder skrubbe-korn fra abrikoskerner. Den fugtgivende og plejende creme reducerer tendens til fedtet hud og inflammation, og fungerer godt til at fugtgive huden efter en god eksfoliering i badet.

Shampoo og Conditioner Blonde

Til dagligt bruger Gun-Britt sin shampoo og balsam fra Blonde-serien. Begge disse produkter tilfører blond og gråt hår fantastisk pleje og masser af vitalitet.


Ekstrakt af citron og solsikke mindsker uønsket gult skær og intensiverer farven i håret, der efterlades fyldigt, blødt og glansfuldt. Derudover indeholder de begge UV-filtre, som sikrer, at håret beskyttes mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler.

Deep Treatment Blonde  

Når Gun-Britt vil give sit hår ekstra pleje, så bruger hun Deep Treatment Blonde, som er en unik, dybdevirkende cremekur til blondt og gråt hår. Kuren indeholder citrus ekstrakt og solsikkeolie, der mindsker det uønskede gullige skær.  


Cremekuren modvirker tørt og porøst hår, da den indeholder macadamia nøddeolie, ceramider samt alger og mos, der sikrer håret optimal fugt og pleje og efterlader det sundt og blødt.  

Styling Spray Soft  

Gun-Britts favorit hårspray er Styling Spray Soft. Det er en holdbar spray, der samtidig er nem at have med at gøre. Selvom du har brugt sprayen, så kan du stadig ændre frisuren hen ad dagen og køre fingrene igennem håret, da den hverken udtørrer eller klistrer hårstråene.

Dry Shampoo   

De dage, hvor Gun-Britt ønsker at springe hårvasken over bruger hun Dry Shampoo. Tørshampooen fjerner overskydende olie og fedt fra håret, der lynhurtigt sikrer, at håret bibeholder et friskt og rent look. Det er et super nemt alternativ til en ellers langsommelig hårvask, og det er desuden sundt for håret ikke at blive vasket hver dag.

Look 1: Birgitte Bardot

Den franske skuespillerinde Birgitte Bardot var kendt for sit ikoniske mørke look. Her er mat hud essentielt, men det skal ikke være for tung en ansigtsmakeup. Man kommer langt med blot en let solkysset kulør. Til gengæld skal der være fuld fokus og knald på øjnene. Definér globelinjen og tegn en blød eyeliner rundt om hele øjet. Sørg for en god mængde mascara, så du får voluminøse vipper. Læberne skal holdes i en neutral farve såsom nude eller ferskenfarvet.

Look 2: No makeup-makeup

Et no makeup-makeup look ses også tit blandt Parisiske kvinder. Her skal de naturlige, smukke træk i ansigtet fremhæves. Påfør en farvet dagcreme, da det giver let farve til huden. Brug kun pudder i T-zonen og dup blotting papers på huden i løbet af dagen for at fjerne fedtet i huden. Tæm brynene med en god browgel. Den kan evt. indeholde en smule farve, og ellers kan den være helt transparent. Definér dit ansigt med contour og highlighter og tilføj en smule mascara, hvis dine vipper er lyse. Slut af med en lip balm med plumping effekt. TIP: Ønsker du en smule mere farve til ansigtet, kan du med fordel have røde læber. Den røde farve går rigtig godt med en neutral ansigtsmakeup.

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Opgrader din makeup til sommeren

Matas LIVE

Opgrader din makeup til sommeren

Af Matas

Temperaturerne stiger, og med sæsonernes skiften kommer lysten til at forny sit look snigende. I dag viser Maria, hvordan hun nemt og hurtigt opgraderer sin makeup til sommeren - og hun giver dig en masse teknikker, til at opnå et friskt og lækkert look.

Læs Mere
Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Slut med striber, ujævn påføring og mærkelig lugt. Se med, når materialisten Janni guider dig igennem selvbruner-junglen. Janni deler alle sine bedste tips til at få et smukt og naturligt resultat, og svarer selvfølgelig på spørgsmål undervejs.

Læs Mere