Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Sådan glatter og krøller du håret mest skånsomt

Velstylede lokker er altid lækkert og fuldender ethvert look, men hvordan sikrer man sig, at få lavet en styling der både holder, ser pæn ud og passer på håret? I dag giver frisør Maj Duchnik dig alle sine tips til at glatte og krølle håret på den mest skånsomme måde. Vi lover, at der er masser af insider-tips og tricks du ikke har hørt før!
Hår
Vi sendte LIVE tirsdag d. 22/09

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vi sendte LIVE tirsdag d. 22/9 - men du kan altid se videoen her:

Vi sendte LIVE tirsdag d. 22/09

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

KUN på Matas.dk: Ole Henriksen går LIVE Ole Henriksen gæster Matas LIVE til et eksklusivt interview, hvor du kan stille ham spørgsmål undervejs! Tirsdag d. 07.07 kl. 09.30
Frisøren: Sådan glatter og krøller du håret mest skånsomt Velstylede lokker er altid lækkert og fuldender ethvert look, men hvordan sikrer man sig, at få lavet en styling der både holder, ser pæn ud og passer på håret? Det guider frisør Maj Duchnik til i dag. Tirsdag d. 22.09 kl. 20.00

Se med tirsdag d. 22/09 kl. 20:00
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Skånsom styling er ikke lig dårlig styling

Skadet og tørt hår er noget vi alle ønsker at undgå, men det kan være svært, hvis man samtidig ønsker en lækker frisure. Der findes dog utallige fantastiske produkter og tools, der egner sig til netop dette formål og som sikrer, at du opnår en smuk frisure.


I dagen Matas LIVE guider frisøren Maj dig til, hvordan du mest skånsomt styler dit hår med varmeapparater og hvilke produkter, der egner sig særligt godt til at beskytte håret og forebygge fremtidige skader.

Sådan modvirker du krus skånsomt

Med Danmarks våde og regnfulde vejr er det helt normalt at døje med kruset hår. Det kan være fristende bare at køre glattejernet henover, men dette skader desværre mere end det gavner – i hvert fald, hvis du ikke bruger et nyere glattejern der skåner håret.


I stedet kan du benytte dig af Argan Oil Smooth Cream fra Björn Axén, som er en glattende og plejende stylingcreme, der modvirker krus og gør håret blødt, glat og glansfuldt. Denne stylingcreme passer til kraftigt/groft hår, som kræver ekstra meget kontrol.


Hvis du ikke har et tykt hår, så anbefaler Maj dig i stedet at bruge Argan Oil Smooth Milk som også er fra Björn Axén. Denne stylingcreme egner sig nemlig til fint/normalt hår, og har præcis de samme egenskaber som Argan Oil Smooth Cream.    

150 ml
Björn AxénArgan Oil Smooth Cream
149,95 kr.
(21)
150 ml
Björn AxénArgan Oil Smooth Milk
149,95 kr.
(12)

Forebyg med varmebeskyttelse

Det bedste du kan gøre for dit hår, er at bruge varmebeskyttelse inden du bruger flade- eller krøllejern. Der findes utallige varmebeskyttelser, men Maj har samlet sine tre favoritter her.


Ghd Heat Protect Spray indeholder Ghd Heat Protection System samt plejende stoffer, der hjælper med at beskytte håret under varmestyling og føntørring. Derudover beskytter sprayen også mod ydre påvirkninger fra naturen og miljøet.


Sea Minerals Heat Protect Mist fra MAUI er en fantastisk varmebeskyttelse til det farvede hår. Produktet er inspireret af havet og indeholder mange rige mineraler, bl.a. alger og søgræs, som er velegnet til farvet hår, da den udover at beskytte håret mod varme også beskytter farven i at falme.


Heat Styling Protective fra Björn Axén egner sig til alle hårtyper og beskytter håret op til 220 grader! Derudover gør varmeskyttelsen også håret glansfuldt, blødt og velduftende.  

120 ml
ghdBodyguard Heat Protection Spray
199,95 kr.
(39)

Tools, der ikke skader

Det er heldigvis stadig muligt at bruge varmeapparater, selvom man ønsker at skån håret – det handler bare om at vide, hvilke der er gode. Maj har samlet sine tre favoritter, som hun til dagligt gør brug af, når hun styler sit eget hår.


Ghd Rise Hot Brush leverer styling som er skånsom for håret med en kombination af SMART ultra-zone teknologi. Apparatet har en 5 mm nylonbørste, der giver et maksimalt løft ved hårrødderne som holder hele dagen. Den avancerede censor i cylinderen sikrer en optimal styling-temperatur på 185 grader, der konsekvent opretholdes under hele stylingen.


Ghd Glide Hot Brush er en varmebørste der let glider igennem det tørre hår, så du på få sekunder opnår et smukt og glat resultat. Den keramiske teknologi med ioner varmer jævnt børsten op til den optimale temperatur på 185 grader. Børsten eliminerer krus i håret og efterlader det med glansfuldt og blødt.


Ghd Gold Styler er et fladejern, som er udstyret med en helt ny dual-zone teknologi, der sikrer en ultimativ præstation, en opvarmningstid på kun 25 sekunder, et moderne og smukt design samt en automatisk dvaletilstand. Fladejernet giver dig mulighed for flere looks, hvad end du ønsker krøller, bølger eller fladt hår.       

5 mm
ghdRise Hot Brush
1.639 kr.
(1)
Sort
ghdGlide Hot Brush
1.409 kr.
(3)
ghdGold Styler Glattejern
1.919 kr.
(10)

Look 1: Birgitte Bardot

Den franske skuespillerinde Birgitte Bardot var kendt for sit ikoniske mørke look. Her er mat hud essentielt, men det skal ikke være for tung en ansigtsmakeup. Man kommer langt med blot en let solkysset kulør. Til gengæld skal der være fuld fokus og knald på øjnene. Definér globelinjen og tegn en blød eyeliner rundt om hele øjet. Sørg for en god mængde mascara, så du får voluminøse vipper. Læberne skal holdes i en neutral farve såsom nude eller ferskenfarvet.

Birgitte Bardot look

1 Sparkling Black
SisleyPhyto-Khol Star Waterproof
+ 9 farver
389,95 kr.
(84)
SPAR 20%ABONNÉR
Black
LancômeHypnôse Volume-À-Porter Clean Volume
289,95 kr.
(182)
01 French Nude
LancômeHypnose Palette 5 Farver
+ 6 farver
449,95 kr.
(56)
4 Moka
SisleyPhyto-Sourcils Design
+ 3 farver
459,95 kr.
(13)
SPAR 25%KØB 2
101 Midnight Black
L'Oréal ParisLe Khöl Naturel by Paradise
+ 5 farver
69,95 kr.
(113)
SPAR 20%ABONNÉR
2 Medium
SisleyTinted Moisturizer SPF 15
+ 6 størrelser
824,95 kr.
(36)

Look 2: No makeup-makeup

Et no makeup-makeup look ses også tit blandt Parisiske kvinder. Her skal de naturlige, smukke træk i ansigtet fremhæves. Påfør en farvet dagcreme, da det giver let farve til huden. Brug kun pudder i T-zonen og dup blotting papers på huden i løbet af dagen for at fjerne fedtet i huden. Tæm brynene med en god browgel. Den kan evt. indeholde en smule farve, og ellers kan den være helt transparent. Definér dit ansigt med contour og highlighter og tilføj en smule mascara, hvis dine vipper er lyse. Slut af med en lip balm med plumping effekt. TIP: Ønsker du en smule mere farve til ansigtet, kan du med fordel have røde læber. Den røde farve går rigtig godt med en neutral ansigtsmakeup.

No makeup-makeup look

SPAR 25%KØB 2
Black
L'Oréal ParisVolume Million Lashes Mascara
+ 1 farve
159,95 kr.
(587)
1 Beige
SisleyBlur Expert
+ 1 farve
694,95 kr.
(19)
SPAR 20%ABONNÉR
2 Medium
SisleyTinted Moisturizer SPF 15
+ 6 størrelser
824,95 kr.
(36)
42 Rouge Rio
SisleyLe Phyto-Rouge
+ 25 farver
409,95 kr.
(61)

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Opgrader din makeup til sommeren

Matas LIVE

Opgrader din makeup til sommeren

Af Matas

Temperaturerne stiger, og med sæsonernes skiften kommer lysten til at forny sit look snigende. I dag viser Maria, hvordan hun nemt og hurtigt opgraderer sin makeup til sommeren - og hun giver dig en masse teknikker, til at opnå et friskt og lækkert look.

Læs Mere
Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Slut med striber, ujævn påføring og mærkelig lugt. Se med, når materialisten Janni guider dig igennem selvbruner-junglen. Janni deler alle sine bedste tips til at få et smukt og naturligt resultat, og svarer selvfølgelig på spørgsmål undervejs.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek