Mere indhold
Hudproblemer
Andre læste
Guide: Fugtgivende dagcremer til din hudtype

Vi guider

Guide: Fugtgivende dagcremer til din hudtype

Tør, sensitiv, normal, kombineret eller fedtet hud, til den unge, til parfumeallergikeren og til manden! I denne artikel guider vi til de mest fugtgivende dagcremer fra det danske brand Beauté Pacifique. Ligegyldigt hvilken hudtype du har, så er der en creme til dig, der ønsker masser fugt og næring til din hud. Læs med i guiden her, og find den bedste fugtgivende dagcreme til lige præcis din hudtype, og så afslører vi en god nyhed med SPF!

Læs også
Find den hudtilstand, der passer dig

Din sundhed

Find den hudtilstand, der passer dig

Kender du din hudtilstand og eventuelle udfordringer, kan du bedst finde den målrettede pleje, der er særligt tilpasset din huds behov. Hvis du er i tvivl om din hud, kan du her blive klogere på forskellige hudttilstande og hudindikationer, så du kan finde den målrettede pleje, der passer bedst til din hud.

Læs også
Tør hud - sådan plejer du den bedst

Vi guider

Tør hud - sådan plejer du den bedst

Tør hud kan være virkelig frustrerende at have med at gøre – især hvis tilstanden er så slem, at huden klør og skaller. Vi har samlet alt, du skal vide om tør hud i denne artikel, så du har de bedste forudsætninger for at behandle den.

Læs også
Hvad er forskellen på hudtype og hudtilstand?

Din sundhed

Hvad er forskellen på hudtype og hudtilstand?

Har du undret dig over, hvad forskellen på hudtype og hudtilstand egentlig er? Så er du langt fra alene. Det kan nemlig være lidt svært at hitte ud af, hvad forskellen er, og hvad det betyder for din hudpleje. Men i denne artikel har vi din ryg, og skærer forskellen helt ud i pap, så ingen længere er i tvivl. Læs med!

Læs også
Din sundhed

Sådan finder du din hudtype

Vidste du, at vi skal forholde os til to begreber, når vi skal beskrive vores hud? Hudtype og hudtilstand er to forskellige ting, men de er præcis lige vigtige at kende, når vi skal vælge de produkter, som kan hjælpe os mest. I dag guider vi dig til at kortlægge din egen hud og derigennem få de bedste resultater med dine hudplejeprodukter.

Jeg tror, at alle på et eller andet tidspunkt i deres liv har købt en forkert creme. Ikke at det er verdens største problem, men det er alligevel irriterende at bruge penge på produkter, der ikke virker for én. For at komme den fejlrate til livs – og give dig en sund og flot hud – gennemgår vi i dag alt, du skal vide om din hud og dens tilstand, som er vigtigt at kende til, når man skal finde hudpleje.

Slut med cremer, der fedter, tilstopper eller slet ikke fugter nok. Slut med udtørrende ansigtsrens og ineffektive serummer – hej til virksom og brugbar hudpleje til både mænd og kvinder! Vi gennemgår både hudtyper, hudtilstande og hudirritationer som eksempelvis skægpest.

Hvad er forskellen på hudtype og hudtilstand?

Der er grundlæggende to begreber, du skal kende til, når du skal analysere din egen hud forud for at vælge produkter: hudtype og hudtilstand.

Selvom der er mange sammenfald mellem de to begreber, adskiller de sig på ét centralt punkt; vi er født med vores hudtype, og den er mere eller mindre fast gennem hele livet, mens hudtilstanden ændrer sig ofte og kan behandles.

Lyder det lidt forvirrende? Lad os tage et hurtigt eksempel: sart hud er en hudtype, og man er således født med nedsat tolerance over for berøringer, temperaturskift, ændringer i luftfugtighed og endda nogle gange overfølsomhed over for særlige ingredienser.

Sensitiv hud er derimod en hudtilstand – og ikke en hudtype – fordi det er en midlertidig tilstand, huden er i, og den kan afhjælpes med den rigtige pleje og kost. Du kan således godt have en følsom hud, som ikke er irriteret. Se på solskoldning som et eksempel; det er en type af hudirritation, som kan afhjælpes ved brug af aftersun og stop for yderligere soleksponering.

Hvorfor er det vigtigt at vide det her? Rigtig mange ender med at fejlvurdere deres egen hud, fordi begreberne blandes sammen, og det betyder, at de får valgt produkter, som ikke er effektive på deres hud, eller måske endda gør tilstanden værre.

Et klassisk eksempel er, at folk ofte tror, at de har en fedtet hud, men i virkeligheden er den fejlbehandlet. En fejlbehandlet hud er en hudtilstand, og den kan kendes på, at huden ser fedtet ud og føles fedtet i overfladen, men tør i dybden når man prøver at rynke på næsen eller panden. Tilstanden skyldes, at man har brugt de forkerte produkter – eksempelvis udtørrende produkter til en fedtet hud – uden overhovedet at have en fedtet hud. Det får huden til at forsøge at beskytte sig selv ved at øge produktionen af hudfedt, som er det, der får huden til at fremstå fedtet. Skifter man til den rigtige pleje, vil denne tilstand forsvinde og din egen hudtype få lov at træde frem. Måske der endda gemmer sig en tør hud neden under! ​​​​​​​

Vi kan ikke ændre på hudtypen - den er vi født med. Så det er faktisk hudens tilstande vi behandler på, da den godt kan ændres. En god tommelfingerregel kan være, at rens og creme vælger man efter sin hudtype, og serum vælger man efter den tilstand, man gerne vil ændre på. For det er jo selvfølgelig vigtigt at bruge produkter, der passer til ens hudtype, så den holdes i balance.

Sådan finder du din hudtype

Lad os tage et kig på de forskellige hudtyper, der findes, og hvordan man afgør sin egen. Generelt opererer vi med 5 forskellige hudtyper, men det er bestemt ikke altid, at man passer perfekt ned i en kasse. Du kan godt have en mellemting mellem normal og klassisk kombineret hud for eksempel. Kig på beskrivelserne nedenfor og se, hvilke der har flest punkter, som passer på dig.

Fedtet hud
Fedtet hud er en af de mest udbredte hudtyper og også én af de sværeste at have med at gøre, fordi den tit medfører en række andre hududfordringer. Det er ikke et tilfælde at ordene ”fedtet og uren” tit bruges i kombination, for selvom en fedtet hud ikke nødvendigvis døjer med bumser, er risikoen for at udvikle tilstopninger i huden større for denne hudtype.

Kan du krydse flere punkter af på denne liste tyder det på, at du har en fedtet hud:

 • Min hud føles generelt fedtet – både med og uden makeup. Når jeg rører ved den, smitter der olie af på fingeren
 • Min hud har tendens til at skinne meget i løbet af dagen, og det sker forholdsvis hurtigt, efter jeg har renset den
 • Jeg har tendens til forstørrede og synlige porer omkring næse og kinder
 • Jeg har tendens til at udvikle hudorme omkring næse og kinder
 • Min hud har tendens til at udvikle bumser, og de kan sidde over hele ansigtet
 • Min hud bryder sig ikke om fed creme
 • Makeup har det med at forsvinde hurtigt fra min hud, og det er svært for mig at finde en foundation, der ikke glider rundt
 • Jeg er heldig at have færre fine linjer og rynker end andre på min alder (hvis du er 30+)

Produkter til en fedtet hud:

SPAR 20%
236 ml
CeraVeFoaming Cleanser
Medlemspris
83,96 kr.104,95 kr.
(145)
40 ml
La Roche-PosayEffaclar MAT ansigtscreme
177,95 kr.
(30)

Klassisk kombineret hud

Størstedelen af os har en klassisk kombineret hud. Det er nemlig de færreste, der er 100 % fedtet, sart, tør eller normal. Er der flere hudtyper i en, er man den hudtype, der hedder klassisk kombineret. Hos den kombinerede hud er der dog udtalt forskel på huden i t-zonen (pande, næse, hage) og på kinderne.


Hvis flere af følgende punkter beskriver din hud, har du sandsynligvis en klassisk kombineret hud:
​​​​​​​

 • Min hud opfører sig tydeligt forskelligt på kinderne versus i min t-zone
 • Min hud har tendens til at blive fedtet i huden og skinne især omkring næsen, men også i panden og på hagen
 • Jeg har tendens til forstørrede porer omkring næsen
 • Jeg har tendens til at udvikle hudorme omkring næsen
 • Jeg har tendens til at få bumser i t-zoneområdet, men sjældent på kinder og øvre del af panden
 • Mine kinder føles tørrere end min t-zone ved berøring og kan godt lide en lidt federe creme
 • Jeg synes, det kan være svært at finde en foundation, der ser lige pæn ud over hele ansigtet
 • Jeg oplever, at jeg med fordel kan bruge forskellige typer af produkter alt efter hvor på mit ansigt, jeg placerer dem​​​​​​​
 • Jeg oplever rødme og sarthed i kinderne

Produkter til en klassisk kombineret hud:

SPAR 25%KØB FOR 200,-
200 ml
Woods CopenhagenDaily Foaming Cleanser
224,96 kr.299,95 kr.
(21)
SPAR 20%
50 ml
Kiehl’sUltra Facial Oil Free Gel Cream
+ 2 størrelser
Medlemspris
223,96 kr.279,95 kr.
(7)

Normal hud

Ordet ”normal” skal i denne sammenhæng ikke forstås som ”almindelig”. Den normale hud er nemlig ikke den hyppigst forekommende, men ordet refererer til normale niveauer af fugt og fedt i huden. En normal hud er så at sige en hud i balance. Denne hudtype oplever sjældent de helt store problemer; den kan som alle andre hudtyper opleve ændringer i sin hudtilstand, men generelt er den nem at holde tilfreds. Typisk vil en normal hud ikke fedte, vil ikke have en bums og vil ikke have nogle ting overhovedet.

Hvis flere af følgende punkter beskriver din hud, har du sandsynligvis en normal hud:​​​

 • Min hud ser helt fin ud, selvom jeg glemmer at rense den og komme creme på
 • Min hud er dejlig blød
 • Huden omkring min næse kan godt skinne lidt nogle gange, især hvis jeg har makeup på
 • Jeg oplever, at min hud synes godt om de fleste produkter
 • Jeg oplever sjældent at få bumser og tilstopninger i huden, men det sker engang imellem
 • Mine porer er ikke særlig synlige
 • Jeg oplever ikke, at min hud ændrer sig ret meget fra sæson til sæson
 • Min makeup bliver generelt siddende, hvor den skal​​​​​​​

Produkter til en normal hud:

SPAR 25%KØB 2
150 ml
Matas StriberRensemousse til Normal Hud
54,95 kr.
(145)
SPAR 20%
50 ml
CliniqueMoisture Surge 100-Hour Auto-Replenishing Moisturizing Face Cream
+ 1 størrelse
Medlemspris
239,96 kr.299,95 kr.
(332)

Sart hud

En sart hud kan bedst beskrives som en ”reaktiv” hud. Det vil sige, at den reagerer og skifter karakter, alt efter hvilke omgivelser du befinder dig i. Afhængigt af, hvor følsom huden er, kan den reagere på alt fra temperaturændringer, ændringer i luftfugtighed, de produkter du bruger, berøring og meget mere. Mange forveksler en tør eller irriteret hud med en sart hud, men en sart hud kan faktisk også være mere til den fedtede side og endda døje med urenheder og bumser.

Hvis flere af følgende punkter beskriver din hud, har du sandsynligvis en sart hud:

 • Min hud ændrer sig meget fra sæson til sæson
 • Jeg oplever at makeup og hudpleje tit giver mig bumser
 • Min hud har tendens til at blive varm og rød ved berøring eller fysiske påvirkninger (f.eks. ved peel off masker eller ansigtsskrub)
 • Jeg har meget rødme i huden generelt
 • Jeg har tendens til allergi eller udslæt
 • Jeg oplever, at min hud har bedst af at bruge få produkter
 • Produkter svier tit på min hud
 • Min hud er lidt uforudsigelig, og kan ændre sig meget fra den ene dag til den anden

Produkter til en sart hud:

SPAR 25%KØB FOR 200,-
100 ml
BulldogSensitive Moisturiser
149,95 kr.
(12)
40 ml
AvèneTolérance Hydra10 Cream
179,95 kr.
(6)
SPAR 20%
100 ml
BiodermaSensibio H2O Make-up Removing Micellar Water
+ 2 størrelser
Medlemspris
71,96 kr.89,95 kr.
(76)

Tør hud

Den tørre hud kommer i mange former, og kan – hvis den er meget tør – godt minde om en følsom hud, fordi hudens barriere er svækket. Den tørre hud mangler tit fugt både i form at vand og af olie, og kan også have tendens til at rødme en del.

Hvis flere af følgende punkter beskriver din hud, har du sandsynligvis en tør hud:

 • Min hud har en mat overflade og føles tør – i slemme tilfælde næsten ru – ved berøring
 • Det strammer i huden, når jeg rynker overdrevent på næsen eller panden
 • Mine porer er nærmest usynlige
 • Jeg oplever, at min hud nærmest ikke kan få for meget produkt på. Den absorberer det hele
 • Jeg har problemer med, at min ansigtsmakeup tit lægger sig ujævnt og hurtigt kommer til at se kaget ud på huden
 • Jeg har ikke en stor tendens til at få bumser, men de kan opstå hist og her
 • Produkter kan godt svie lidt på min hud, især når jeg kommer creme på
 • Jeg kan tydeligt se færre fine linjer og rynker i min hud, når jeg sørger for at fugte den godt, versus når jeg springer creme over

Fandt du den beskrivelse, der passede bedst på dig? Super! Så lad os gå  videre til hudtilstanden.​​​​​​​

Produkter til en tør hud:

SPAR 25%KØB 2
50 ml
Matas StriberMen 24H Moisturizing Face Cream SPF 15 til Sensitiv Hud Uden Parfume
119,95 kr.
(109)
50 ml
VichyAqualia Thermal Rehydration Rich
217,95 kr.
(11)
SPAR 20%ABONNÉR
200 ml
EcookingRensemælk
+ 1 størrelse
239,95 kr.
(73)

Tag vores hudtest!

Gennem denne artikel har vi linket til en håndfuld produkter, som er gode til de her forskellige hudtyper. Men vil du gerne have skræddersyede anbefalinger og idéer til produkter, som imødekommer dine specifikke behov? Prøv at tage vores hudtest! Bag skærmen sidder vores hudplejeeksperter klar til at rådgive dig i netop den situation, du står i med din hud, og hvilke produkter der kan være gode til dig og din hud.

Ved du hvordan du plejer din hudtype bedst?

Vi guider

Ved du hvordan du plejer din hudtype bedst?

Der er stor forskel på vores hud og på hvad der virker bedst for den enkelte hudtype. Får man brugt de forkerte produkter til sin hud, kan det i bedste fald være ineffektivt – og i værste fald forvirre huden fuldstændig. Læs med for at lære de vigtigste do’s and dont’s til netop din hud.

Læs også

Sådan finder du din hudtilstand

Hudtilstanden er under konstant forandring og påvirkes af alt fra dine hormoner, din kost, dine omgivelser og de produkter, du bruger. Derfor kan du i perioder opleve at have bumser, rødme, ekstra tørhed og andre udfordringer oven i din hudtype. Alle hudtyper kan opleve alle hudtilstande, men nogle hudtilstande ses hyppigere hos nogle hudtyper end andre.

Man arbejder generelt med 4 forskellige hudtilstande, og man kan godt døje med flere hudtilstande på én gang. Man kan også sagtens stå i en situation, hvor man ikke oplever nogen af nedenstående udfordringer og således bare har sin almindelige hudtype i ”balance”.

Sensitiv hud
Sensitiv hud kan opstå i alle hudtyper og kommer til udtryk forskelligt fra gang til gang, og årsagerne er mange. Ikke alles hud er lige tilbøjelig til at blive irriteret nemt, men fordi huden som udgangspunkt er sart i sig selv, påvirkes den også af alt fra temperatur, soleksponering, produkter, kost, berøring, bakterier og meget andet.

Hvis en eller flere af følgende beskrivelser passer på dig, er det tegn på, at din hud er irriteret for tiden:

 • Min hud rødmer pludseligt
 • Min hud føles pludseligt varm
 • Min hud føles kløende, prikkende eller sviende for tiden
 • Jeg oplever pludselig at få en masse bumser – også steder jeg normalt ikke får dem
 • Min hud reagerer ikke godt på nye produkter, jeg bruger på den

Produkter til en sensitiv hud:

SPAR 20%
75 ml
BiodermaSensibio Mask
Medlemspris
159,96 kr.199,95 kr.
(4)

Bumser og hudorme

Bumser og hudorme kaldes også tilstoppet hud og dækker over tilstopninger i hudens porer, der ses som bumser eller hudorme. Hudorme kan kendes på at være små, sorte prikker i huden, hvor tilstopningen sidder nede i poren. Det sorte du kan se er oxideret hudfedt og altså ikke snavs. Den anden form for tilstopning – bumsen – sidder uden på poren og er ofte gul. Du har sikkert prøvet at presse på dem for at opdage, at det gule indhold kommer ud.

Den sidste type tilstopning er bumser, som sidder under huden, og disse har tendens til at være meget ømme og ubehagelige, og er desuden længere tid om at hele end de overfladiske tilstopninger. Døjer du med mange af denne type bumser, kaldes det akne. Er det meget slem,t vil vi anbefale, at du søger læge, som kan hjælpe dig med at komme problemet til livs med mere effektive midler, end vi må føre i Matas. Suppler selvfølgelig med en mild og effektiv hudplejerutine ved siden af.

Hvis en eller flere af følgende beskrivelser passer på dig, er det tegn på, at din hud er tilstoppet:

 • Jeg oplever små, sorte prikker rundt omkring i huden, og de sidder primært omkring næsen og kinderne
 • Jeg oplever at have hævede bumser med gult ”hoved” rundt omkring i ansigtet. De kan have forskellig størrelse og opstår som regel i panden, omkring munden og ved næsen
 • Jeg oplever ubehagelige, hævede og ømme bumser, som sidder under huden og kan gøre ondt, bare jeg bevæger ansigtet. De er lang tid om at gå væk

.

Produkter til bumser og hudorme:

SPAR 25%KØB FOR 200,-
100 ml
Woods CopenhagenSkin Perfector 2% BHA
251,21 kr.334,95 kr.
(17)
SPAR 20%
75 ml
OriginsOut of Trouble 10 Minute Mask
Medlemspris
175,96 kr.219,95 kr.
(42)

Fejlbehandlet hud​​​​​​​

En fejlbehandlet hud er kort sagt en forvirret hud. Det er en hudtilstand, man tit får, fordi man har brugt de forkerte produkter, forsøgt at tørre sin hud ud eller generelt negligeret sin pleje. Selvom hudtilstanden egentlig er ”selvforskyldt”, er det jo sjældent, man har gjort det med vilje. Ofte har man måske fået dårlig vejledning i produkter med det resultat, at huden mangler at få nogle behov opfyldt.

Det gode ved en fejlbehandlet hud er, at den er nem at komme til livs. Skift til en simpel, mild hudplejerutine, lidt som en følsom hud ville være glad for, og brug denne et par måneder. Så vil din hud finde tilbage til sit sande jeg, og du kan derefter skifte pleje igen til at passe til din hudtype.

Hvis en eller flere af følgende beskrivelser passer på dig, er det tegn på, at din hud er fejlbehandlet:

 • Min hud ser fedtet og skinnende ud i overfladen og føles også fedtet, når jeg rører ved den, men når jeg rynker overdrevent på næsen eller panden, kan jeg mærke, at den føles tør i dybden
 • Min hud ser tør ud i overfladen og kan endda skalle lidt. Alligevel føles den fedtet og nærmest ”kvalt”, når jeg rynker overdrevent på næsen eller panden, og nogle gange bliver den pludseligt fedtet
 • Jeg har længe brugt skummende ansigtsrens og/eller skrub særligt mod uren eller fedtet hud, men det lader ikke til at få min olie og mine urenheder til at gå væk
 • Jeg har ladet være med at komme creme på min hud, fordi den er fedtet, og jeg ikke vil risikere at give den mere olie, end den allerede har


Dehydreret hud
En dehydreret hud er meget, meget almindelig og heldigvis også nem at behandle! Forskellen på dehydrering og tørhed er, at en dehydreret hud mangler fugt i form at vand, mens en tør hud mangler fugt i form af olie – og i nogle tilfælde både olie og vand.

Det siger sig selv, at det er vigtigt at indtage rigelige mængder vand, hvis du døjer med en dehydreret hud, men der er meget, man kan gøre gennem sin hudpleje for at komme tilstanden til livs.

Hvis en eller flere af følgende beskrivelser passer på dig, er det tegn på, at din hud er dehydreret:

 • Min hud rødmer lidt, men virker ikke irriteret
 • Min hud ser tør hud, og jeg oplever at have små, fine linjer, som er særligt udtalte især omkring øjne, i panden og omkring munden. Det er ikke rynker, og de er meget mindre synlige lige efter,at jeg har kommet creme på
 • Jeg glemmer tit at drikke vand i løbet af dagen og drikker mest the og kaffe
 • Min hud suger hurtigt produkt til sig

Produkter til en dehydreret hud:

SPAR 60,-
30 ml
PlaisirHyaluronic Acid 2% Booster Serum
89,95 kr.149,95 kr.
(37)
30 ml
La Roche-PosayHyalu B5 Serum
369,95 kr.
(40)

Pigmentforandringer

Pigmentforandringer er en tilstand i huden der typisk opstår efter for meget soleksponering. Her behandler man med produkter der målrettet går ind og lysner på pigmentforandringer og så er det ekstremt vigtigt med en daglig spf. ​​​​​​​

Du kan få meget mere viden om pigmentforandringer, og hvordan man behandler det i vores Matas LIVE her!

Produkter til pigmentforandringer:

SPAR 20%
50 ml
CliniqueEven Better Clinical Radical Dark Spot Corrector + Interrupter
Medlemspris
659,96 kr.824,95 kr.
(20)
SPAR 21,-
50 ml
La Roche-PosayAnthelios UVMune Invisible Fluid SPF 50+
179,95 kr.200,95 kr.
(158)
Bliv klogere på dehydreret hud

Din sundhed

Bliv klogere på dehydreret hud

Dehydreret hud er en hud, der mangler fugt. Huden kan være i en mere eller mindre konstant tilstand af dehydrering, hvor hudens genetik betyder at den er mere disponible for udtørring, eller også kan dehydrering af huden opstår afhængig af eksterne faktorer, f.eks. afledt af når årstiderne skifter. Uanset hvad der skyldes dehydreret hud, bør behandlingen både være forebyggende og lindrende.

Læs også

Andre hudirritationer

Hudirritationer kommer i mange former. Oplever du eksempelvis en irriterende kløe, øm hud og røde hårsække? Så er du formentlig blevet ramt af skægpest. Selvom udtrykket lyder voldsomt, er det ganske ufarligt og meget normalt hos særligt mænd. Lad os gennemgå, hvordan du forebygger og behandler det.


Råd til at forebygge skægpest:

 • Vask dit ansigt dagligt med en ansigtsrens.
 • Sørg for at hav god hygiejne omkring ansigtet. Skift for eksempel jævnligt dit håndklæde og bladende på din skraber ud, så der ikke ophober sig bakterier.
 • Barber dig aldrig uden skum, da det kan irritere huden.
 • Anvend altid aftershave efter barbering for at lukke hårsækkene og fjerne bakterier.
 • Er du allerede ramt af skægpest, kan det være en fordel, at du lader dit skæg gro i en periode. Det vil gøre, at skægpesten ikke i lige så høj grad spreder sig, når du barberer dig.


Hvis du er i tvivl om, hvorfor du oplever udirritationer, vil vi altid anbefale dig, at du henvender dig til din læge. På den måde er du sikker på, at du får den rette vejledning.

Produkter til at undgå skægpest og andre hudirritationer:

250 ml
Raw NaturalsBeard Shampoo & Conditioner
104,95 kr.
(7)
SPAR 25%KØB 2
100 ml
Matas StriberMen 2-In-1 Beard Shampoo
64,95 kr.
(81)
KUN ONLINE
75 ml
Raw NaturalsThe Mighty Fluffy Shave Gel
64,95 kr.
100 ml
Raw NaturalsMr Cool After Shave Balm
84,95 kr.
(3)

Vi håber, du nu er i stand til at kortlægge din egen hud, og at du én gang for alle har fundet ud af, hvilken hudtype du har, og hvordan din hud har det lige nu. Det skulle meget gerne gøre det nemmere for dig at finde de rigtige produkter og beskrive dine behov, næste gang du skal ud at shoppe. Held og lykke med det!

Om eksperten

Zita Gaston


Zita er uddannet kosmetiker og har 10 års erfaring i skønhedsbranchen. Zita har en passion for hudpleje, der virker, og hun vægter kvalitet og resultat ved brug af produkterne som det højeste. Derudover elsker Zita at rådgive og vejlede kunder, så de finder de produkter, der passer til netop dem.

Flere gode hudplejeprodukter:

SPAR 20%
236 ml
CeraVeSA Smoothing Cleanser
Medlemspris
88,76 kr.110,95 kr.
(114)
SPAR 20%
52 ml
CeraVeFacial Moisturising Lotion
Medlemspris
92,76 kr.115,95 kr.
(133)
SPAR 20%
9 ml
Australian BodycareSpot Stick
Medlemspris
63,96 kr.79,95 kr.
(554)
30 ml
La Roche-PosayPure Vitamin C10 Serum
355,95 kr.
(20)
SPAR 20%
10 ml
CeraVeEye Repair Cream
Medlemspris
74,36 kr.92,95 kr.
(73)
40 ml
La Roche-PosayToleriane Sensitive
178,95 kr.
(30)
SPAR 20%
200 ml
ACOSpotless Daily Face Wash
Medlemspris
75,96 kr.94,95 kr.
(11)

Relaterede artikler

Ved du hvordan du plejer din hudtype bedst?

Vi guider

Ved du hvordan du plejer din hudtype bedst?

Af Cecilia Demant

Der er stor forskel på vores hud og på hvad der virker bedst for den enkelte hudtype. Får man brugt de forkerte produkter til sin hud, kan det i bedste fald være ineffektivt – og i værste fald forvirre huden fuldstændig. Læs med for at lære de vigtigste do’s and dont’s til netop din hud.

Læs Mere
Den optimale hudplejerutine til følsom hud

Vi guider

Den optimale hudplejerutine til følsom hud

Af Cecilia Demant

Følsom hud kræver helt særlig pleje. I dag gennemgår vi trin for trin, hvordan en optimal hudplejerutine kunne se ud, hvis du har tendens til sensitiv hud, samt deler ud af vores bedste tips til at tage dig af følsom og reaktiv hud generelt.

Læs Mere
Parfumefri: Minimer Risikoen For Allergi

Vi guider

Parfumefri: Minimer Risikoen For Allergi

Af Cecilia Demant

Selvom parfume på mange måder er et sandt pust af skønhed i hverdagen, kan det også give os problemer. Rigtig mange døjer nemlig med parfumeallergi. Hvad gør du, hvis du er allergisk over for parfume men stadig gerne vil bruge dejlige skønhedsprodukter? Og hvad kan du gøre for at minimere din risiko for at udvikle parfumeallergi i første omgang? Læs med her for alle svarene.

Læs Mere
Bliv klogere på eksem og tør hud

Din sundhed

Bliv klogere på eksem og tør hud

Af Matas

Tør hud kan være en tendens din hud altid har haft eller det kan opstå som reaktion på flere forskellige faktorer. Overordnet skyldes tør hud en ændring i hudbarrieren. Det er afgørende at forstå disse ændringer, for at kunne målrette din pleje efter den. At forstå hvorfor tør hud opstår, og hvilke konsekvenser det kan have for din hud, hvis den ikke bliver behandlet, er afgørende for at kunne vælge den rigtige pleje.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek