Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Hvad er beauty tech? Kosmetikeren guider dig

Kender du til beauty tech? Det er hudpleje-teknologi, der tager din rutine til helt nye højder. I denne LIVE har vi noget af det mest hypede beauty tech med, som vores kosmetiker, Zita, guider dig i at bruge - og selvfølgelig fortæller, hvorfor det (med god grund) er hyped. Derudover har Zita andre skønne hudpleje-nyheder med, som hun afslører for dig.
Mere nyt til dig
Vi sendte LIVE mandag d. 13/05

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Eksperten guider: Alt du skal vide om retinol

Matas LIVE

Eksperten guider: Alt du skal vide om retinol

Af Matas

Vi har inviteret Beauté Pacifique i studiet for at snakke om retinol - for hvis der er et brand, der ved noget om retinol, så er det altså Beauté Pacifique. Vi guider dig sammen med deres dygtige produktekspert i retinol (du kan også kalde det a-vitamin), og hvordan du får det bedste ud af den spændende ingrediens - for den kan faktisk gøre en stor forskel for dig.

Læs Mere
Sådan kan du mindske rødme og bumser

Matas LIVE

Sådan kan du mindske rødme og bumser

Af Matas

Oplever du rødme, bumser og generelt udfordringer med din hud i ansigtet? Hvis ja, skal du se med i denne LIVE. Her guider vores dygtige kosmetiker, Zita, dig i hudpleje, der er målrettet netop rødme og bumser. Hun fortæller og forklarer blandt andet om en helt særlig LED ansigtsmaske, der kan gøre en forskel for dig. Se med!

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek