• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Makeupartisten guider til solkysset hud

Varmt vejr og smuk, solkysset hud går hånd i hånd. I dag deler makeupartisten Katrine Regnbue ud af alle sine tips og teknikker til at skabe en fin, solbrun hud med makeup – med et ganske naturligt resultat til følge. Hun gennemgår både makeup som passer til den lyse, skandinaviske hud samt produkter, som kan varme dybere hudtoner op.

Se med torsdag d. 21/5 kl. 20:00
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herunder

Makeupartisten guider til solkysset hud I dag deler makeupartisten Katrine Regnbue ud af alle sine tips til at skabe en fin, solbrun hud med makeup. Torsdag d. 21.05 kl. 20.00

Naturlig sommerglød - helt uden sol

Om sommeren er det dejligt med en brun og glødende hud, og dette kan let trylles frem ved brug af makeup. Makeupartisten Katrine guider i dag til, hvordan du opnår en smuk sommerglød uden at udsætte huden for solens skadelige stråler. Følg hendes anbefalinger trin-for-trin, og skab illusionen af en smuk og solkysset hud.  

Trin 1: Styr på basen

Makeupartisten Katrines første anbefaling til solkysset hud, er at benytte et fugtgivende produkt. Katrine påpeger, at det er vigtigt at fugte huden, da huden herved bliver sundere og stærkere, hvilket bidrager til en naturlig glød indefra. En fugtmættet hud er grundlaget for, at alt andet fungerer, da makeuppen kan krakelere eller ligefrem drysse af i selskab med tør hud.


Katrine anbefaler, at du bruger en farvet dagcreme eller bronzing primer, der i fineste vis kombinerer skønhed og sundhed. På den ene side fugter, beskytter og forbedrer cremerne hudens elasticitet, mens de på den anden side også udglatter, forfiner og giver huden en holdbar, men naturlig dækning.   

Produkter der danner base for en fin glød

(28)
Gosh Copenhagen Primer Plus+ Skin Adaptor 005 Chameleon
159,95
DU OPTJENER 16 Point
(4)
Coola Makeup Primer SPF 30 30 ml
409,95
DU OPTJENER 41 Point
(1)
Clarins SOS Primer 02 Peach
269,95
DU OPTJENER 27 Point

Trin 2: Varm ansigtet op med solpudder

Makeupartisten Katrines anden anbefaling til solkysset hud, er at konturere og varme ansigtet op, ved brug af solpudder. Ved at konturere ansigtet, kan du snyde dig til et mere dimensionelt udtryk, ved at fremhæve dit ansigts positive sider, eller gøre nogle træk mindre iøjnefaldende. Katrine fortæller, at du skal lægge contouren, hvor sollyset naturligt ville lave en lille skygge i ansigtet, og steder, du ønsker at få til syne mindre eller smallere – under kindbenet, på hver side af næsen, på kæben, under hagen eller langs hårgrænsen, hvis du har en høj pande. Derudover forklarer Katrine også, at contour-farven skal være kold og mat, en til to toner mørkere end din egen hudfarve, og lægges med en smal eller skarp, langåret pensel, så du kan lægge den præcist.  


Efter konturering er det blevet tid til at varme ansigtet op. Katrine forklarer, at bronzeren er alfa omega til en solkysset hud. Forestil dig, at du skal lave et 3-tal på hver side af ansigtet, så det lægges langs hårgrænsen, direkte på kindbenene og ned langs kæbelinjen. Katrine understreger, at det er vigtigt, at bronzeren er mørke end din naturlige hudtone, da den skal tilføre farve til huden. Det er ligeledes vigtigt, at du bruger en varm tone, og ikke blot den samme bronzer som ved konturering. Katrine fortæller, at du med fordel kan bruge en solpudder med glimmer i, for at give ekstra glød til ansigtet. Når du skal lægge solpudderen, skal du benytte en stor, fluffy børste, der giver en let og naturlig applikation af produktet.  

Naturlig solpudder og kontur

(1)
MAC Mineralize Skinfinish Natural Dark
264,95
DU OPTJENER 27 Point
(2)
KVD Vegan Beauty Shade+Light Face Contour Palette
419,95
DU OPTJENER 42 Point
(5)
Nilens Jord Pure Collection Powder Brush 182
174,95
DU OPTJENER 18 Point
(0)
Sandstone Blush brush vegan
139,95
DU OPTJENER 14 Point
(0)
Ecotools Precision Blush Brush
89,95
DU OPTJENER 9 Point
(115)
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Highlight & Contour Pro Palette
199,95
DU OPTJENER 20 Point

Trin 3: Supplér med blush og highlight

Makeupartisten Katrines tredje anbefaling til solkysset hud, er at benytte en blush til at fremhæve æblekinderne med. Blushen bidrager til et udhvilet og friskt udtryk, der varmer ansigtet op. Læg blushen direkte på kinderne i en opadgående bevægelse. Katrine forklarer, at blushen skal løfte ansigtet, og derfor aldrig må komme under eller for tæt på næsen, samt under kindbenet. Kom evt. resterne af blushen på næseryggen for at binde looket sammen eller give et mere solbrændt udtryk.


Når du har påført blushen, kan du med fordel benytte dig af en highlighter, som tiltrækker lyset og skaber en illusion af shine og friskhed til huden. Når du skal lægge highlighteren, skal du bruge mindre, detaljeret børste, eventuel en fan-pensel, og påføre pudderen på de punkter i ansigtet, som stikker frem og som naturligt vil fange sollyset: kindben, næseryg, amorbue og fra kæbelinje og ind mod hårgrænsen. Highlighter giver huden en øjeblikkelig og iøjnefaldende glød, der vil give en illusion af, at du har været ude i solen hele dagen.

Ekstra glød og tan

(0)
MAC Extra Dimension Skinfinish Double Gleam
264,95
DU OPTJENER 27 Point
(2)
Estée Lauder Blush Brush 15
354,95
DU OPTJENER 36 Point
(0)
Anastasia Beverly Hills Brush A23
294,95
DU OPTJENER 30 Point
(9)
Real Techniques Setting Brush
124,95
DU OPTJENER 13 Point
(11)
MIILD Mineral Blush 04 Cherise Splendid
249,95
DU OPTJENER 25 Point
(32)
MIILD Mineralpudder 04 Medium Plus Wavy
349,95
DU OPTJENER 35 Point
(4)
MAC Mineralize Skinfinish Global Glow
264,95
DU OPTJENER 27 Point
(0)
MAC Powder Blush Raizin
204,95
DU OPTJENER 21 Point

Trin 4: Fiksér og giv glød

Det fjerde og sidste step som makeupartisten Katrine anbefaler til at opnå en solkysset hud, er at fiksere makeuppen med en settingspray. Settingsprayen danner en film over huden, som sørger for at makeuppen holdes på plads hele dagen. Settingsprayen bidrager derudover også til, at makeuppen ikke ser pudret og tør ud på huden. Herved opnår du en mere naturlig og glødende udtryk i huden, der vil holde hele dagen under solens varme stråler.   

Produkter, der får din faux glow til at holde

(3)
Anastasia Beverly Hills Dewy Set Setting Spray 100 ml
249,95
DU OPTJENER 25 Point
(3)
GlamGlow Glowsetter Makeup Setting Spray 110 ml
239,95
DU OPTJENER 24 Point
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Setting Spray Dewy Finish
99,95
DU OPTJENER 10 Point

Mild behandling og vedligeholdelse

Det sidste Louise anbefaler at du tænker over, når du vil gro sunde negle, er at behandle dem mildt. Det gør du bl.a. ved at investere i en god neglefil eller -klipper, samt bruge milde neglelaksfjernere.


Louise sværger selv til en glasfil, og kunne se stor forskel i sine egne negles sundhed efter hun begyndte at bruge glasfil fremfor metalfil. Husk, at du kun må file neglene i én retning, ellers flækker du dem. Er du mere til en negleklipper, så vælg da ligeledes en i god kvalitet, som er skarp og klipper neglen fint og jævnt ved første tryk.


Neglelakfjerner uden acetone er mindre hårdt mod neglene end en acetoneholdig neglelaksfjerner. Til gengæld fjerner de ikke din lak ligeså hurtigt, men er bestemt ikke ueffektive. Louise anbefaler klart, at man anskaffer sig en mild neglelakfjerner - det er nemlig rigtig hårdt og udtørrende for neglene, når lakken skal af igen.

Mildt vedligehold

(12)
Depend Neglefil glas med sten
99,95
DU OPTJENER 10 Point
(101)
Matas Striber Farvet Glasneglefil
109,95
DU OPTJENER 11 Point
(9)
Nilens Jord Neglefil 199 Glass
84,95
DU OPTJENER 9 Point
(3)
Mavala Neglelakfjerner uden Acetone 50 ml
47,95
DU OPTJENER 5 Point

Vil du se mere om makeup? Kig med her

Opgrader din makeup til sommeren

Matas LIVE

Opgrader din makeup til sommeren

Af Matas

Temperaturerne stiger, og med sæsonernes skiften kommer lysten til at forny sit look snigende. I dag viser Maria, hvordan hun nemt og hurtigt opgraderer sin makeup til sommeren - og hun giver dig en masse teknikker, til at opnå et friskt og lækkert look.

Læs Mere
Makeupartisten guider til perfekte bryn

Matas LIVE

Makeupartisten guider til perfekte bryn

Af Matas

I dag har vi besøg af makeupartist Katrine Regnbue. Katrine er specialist i bryn, og hun deler ud af sine bedste tricks til at få det bedste ud af dine egne bryn - uanset form og tykkelse. Hun besvarer spørgsmål undervejs og deler sine favoritprodukter til perfekte bryn, der sidder som de skal hele dagen.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021