• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Makeupartisten guider til perfekte bryn

I dag har vi besøg af makeupartist Katrine Regnbue. Katrine er specialist i bryn, og hun deler ud af sine bedste tricks til at få det bedste ud af dine egne bryn - uanset form og tykkelse. Hun besvarer spørgsmål undervejs og deler sine favoritprodukter til perfekte bryn, der sidder som de skal hele dagen.

Se med torsdag d. 14/5 kl. 20:00!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herunder

Makeupartisten guider til perfekte bryn Makeupartist Katrine Regnbue er specialist i bryn. I dag deler hun ud af sin store viden på området og guider til at få det bedste ud af dine bryn - uanset form og tykkelse. Torsdag d. 14.05 kl. 20.00

Øjenbryn: dit ansigts ramme

Øjenbryn påvirker vores ansigt ekstremt meget; tænk på, hvor mange følelser brynene er med til at udtrykke! Overraskelse, glæde, bekymring, koncentration, vrede, sarkasme... Der findes en bryngrimasse for næsten enhver følelse.


Bryn der passer til ens ansigt gør en kæmpe forskel, men det er ikke altid lige nemt at opnå. Ofte vil bryn vi ser på andre, ikke klæde os selv. Det er nemlig vigtigt, at man tager højde for sit eget ansigt og sine egne farver, når man ordner sine bryn. Er du lys eller mørk i huden? Har du et rødt skær i håret? Skal dine bryn være lysere eller mørkere end dit hår? Og hvor tykke eller tynde skal du egentlig tegne dem?


I dag deler makeupartist Katrine Regnbue sine bedste tips til flotte bryn - uanset ansigtsform, udgangspunkt, hårfarve og alt det andet, der spiller ind.

Katrines brynfavoritter

Med få, gode produkter kan du skabe rigtig mange forskellige effekter i dine bryn. Vælg produkt alt efter sværhedsgrad og tålmodighed. Katrine er selv bryn-entusiast og har ikke noget imod at bruge god tid på sine bryn, men skal man ud af døren hurtigt om morgenen, kan mindre end en brynpomade også gøre det.


Ønsker du noget nemt og hurtigt anbefaler Katrine en brow gel. Vælg en med farve for at give brynene ekstra fylde, eller gå med en klar for at børste dem på plads. Vil du tage skridtet videre, kan du supplere med en brynpudder til at tegne brynene op og forme dem. Sæt dem derefter på plads med brow gelen.


Er du til de lidt mere avancerede bryn, kan du med fordel supplere brynpudder og gel med en pomade eller et flydende brynprodukt. Pomaden er perfekt til dig, som gerne vil skabe de perfekte og skarpskårne "Insta Brows". Dog kræver denne teknik lidt øvelse - og en rigtig god skrå børste - så hav tålmodighed.


Endelig findes der produkter på markedet som næsten er en slags flydende eyeliner til brynene. Disse er helt fantastiske til at lave små hårlignende streger i dine bryn, for dermed at give dem mere fylde med et helt naturligt resultat til følge. Denne løsning er super til dig, som godt kan lide mere buskede eller fjer-agtige bryn og et helt naturligt look.

Brow gels: når det skal være simpelt eller brynene skal holdes på plads

Øjenbrynspudder: når det skal være nemt at tegne op

(4)
Anastasia Beverly Hills Brow Brush 7B
184,95
DU OPTJENER 19 Point
(22)
Nilens Jord Brow Powder 208 Medium Brown
179,95
DU OPTJENER 18 Point

Brynpomade: når brynene skal være perfekte

(1)
KVD Vegan Beauty Brow Crème Pot Taupe
164,95
DU OPTJENER 17 Point
(0)
KVD Vegan Beauty Brow Crème Pot Dark Brown
164,95
DU OPTJENER 17 Point
(4)
Anastasia Beverly Hills Brow Brush 7B
184,95
DU OPTJENER 19 Point

Bryn-pen: når brynene skal være fluffy

Mild behandling og vedligeholdelse

Det sidste Louise anbefaler at du tænker over, når du vil gro sunde negle, er at behandle dem mildt. Det gør du bl.a. ved at investere i en god neglefil eller -klipper, samt bruge milde neglelaksfjernere.


Louise sværger selv til en glasfil, og kunne se stor forskel i sine egne negles sundhed efter hun begyndte at bruge glasfil fremfor metalfil. Husk, at du kun må file neglene i én retning, ellers flækker du dem. Er du mere til en negleklipper, så vælg da ligeledes en i god kvalitet, som er skarp og klipper neglen fint og jævnt ved første tryk.


Neglelakfjerner uden acetone er mindre hårdt mod neglene end en acetoneholdig neglelaksfjerner. Til gengæld fjerner de ikke din lak ligeså hurtigt, men er bestemt ikke ueffektive. Louise anbefaler klart, at man anskaffer sig en mild neglelakfjerner - det er nemlig rigtig hårdt og udtørrende for neglene, når lakken skal af igen.

Mildt vedligehold

(12)
Depend Neglefil glas med sten
99,95
DU OPTJENER 10 Point
(105)
Matas Striber Farvet Glasneglefil
109,95
DU OPTJENER 11 Point
(9)
Nilens Jord Neglefil 199 Glass
84,95
DU OPTJENER 9 Point
(3)
Mavala Neglelakfjerner uden Acetone 50 ml
47,95
DU OPTJENER 5 Point

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Opgrader din makeup til sommeren

Matas LIVE

Opgrader din makeup til sommeren

Af Matas

Temperaturerne stiger, og med sæsonernes skiften kommer lysten til at forny sit look snigende. I dag viser Maria, hvordan hun nemt og hurtigt opgraderer sin makeup til sommeren - og hun giver dig en masse teknikker, til at opnå et friskt og lækkert look.

Læs Mere
Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Slut med striber, ujævn påføring og mærkelig lugt. Se med, når materialisten Janni guider dig igennem selvbruner-junglen. Janni deler alle sine bedste tips til at få et smukt og naturligt resultat, og svarer selvfølgelig på spørgsmål undervejs.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021