Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Momkind: Alt du skal vide om tiden efter fødslen

Momkinds recovery kit indeholder must-have efterfødselsprodukter, der vil gøre din heling efter fødslen både nemmere og mere behagelig. Alle produkter er udviklet, testet og godkendt af mødre. I denne LIVE unboxer vi kittet sammen med Nanna Schultz fra Momkind. Hun guider dig til de forskellige produkter, du kan drage nytte af i tiden efter fødslen. Hun fortæller også om den første tid som mor, der indebærer både mentale og fysiske nye følelser - og giver dig kærlige mor-til-mor råd.
Sundhed & Velvære
Vi sendte LIVE torsdag d. 26/10

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Godt Nyt: De bedste nyheder til dig og dit barn

Matas LIVE

Godt Nyt: De bedste nyheder til dig og dit barn

I Matas finder du altid gode nyheder - også til dit barn. I denne LIVE afslører vi vores fine favoritter, når det kommer til sengetøj til de små, børneværelset, den lille garderobe og pusletiden. Favoritterne kommer fra populære brands som Cam Cam Copenhagen, FILIBABBA, Soft Gallery, Momkind og That's Mine.

Læs Mere
Sådan kan du styrke dit barns motorik med mavetid

Matas LIVE

Sådan kan du styrke dit barns motorik med mavetid

Velkommen til Matas LIVE tumletid. I denne LIVE guider vi dig til at styrke dit barns grovmotorik med gode (og hyggelige) maveøvelser. Vi har allieret os med dygtige Sandra, der er børnefyisoterapeut. Hun har meget erfaring med børn fra 0-2 år, der har haft brug for at styrke deres motoriske udvikling. I denne LIVE viser Sandra, hvordan du sammen med dit barn kan lave gode maveøvelser, der gavner netop motorikken. Denne LIVE er til børn fra 0-4 måneder.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.