Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Mors Dag: Her er de bedste gaveidéer

Søndag d. 9. maj er det Mors Dag - og det er årets bedste anledning til at fortælle netop din mor, hvor meget du holder af hende. Det er naturligvis godt at sige det med ord, men hvis du også har lyst til at forkæle hende med en lækker beauty-gave, skal du se med her, når vi guider dig til de allerskønneste gaver, du kan give din mor på den særlige søndag. Der vil være gaveideer til mange typer af mødre og i flere prisklasser.

Vi sendte LIVE tirsdag d. 04/05

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Mors Dags gave-ideer til netop din mor

Alle mødre er ikke ens, og gudskelov for det! Men ligemeget om din mor er en total beautynørd, en der elsker sunde vaner og kost eller en der går op i effektive hudplejeprodukter, så fortjener hun en fantastisk Mors Dag.


Vi har i dagens Matas LIVE samlet vores bedste ideer til den idelle Mors Dags gave, der passer til netop din mor. Vi har derudover givet vores hjælp til, hvordan du kan gøre gaven endnu mere personlig ved en række nemme og forskellige DIY's.


Nedenfor kan du shoppe alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN. Du kan også shoppe direkete fra LIVEN og blive guidet til, hvordan du gør din Mors Dags gave lidt mere personlig.


Gaveideer til moren, der elsker beauty

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Sådan ser en optimal kosttilskud-rutine ud

Matas LIVE

Sådan ser en optimal kosttilskud-rutine ud

Af Matas

Det er ikke ligegyldigt hvornår på dagen du tager dine kosttilskud, samt hvilke du tager. I dag gennemgår vores sundheds- og helserådgiver Randi Kinnerup den optimale kosttilskud-rutine hele dagen igennem, for en god morgen til en rolig aften - og deler sine egne favoritter undervejs.

Læs Mere
Opgrader din hudplejerutine til foråret

Matas LIVE

Opgrader din hudplejerutine til foråret

Af Matas

Vinteren er slut, og vi har sat urene frem til de lyse sommernætter. Men det er ikke bare temperaturerne, der ændrer sig i disse forårstider – det er også vind- og vejrforholdene, og det betyder, at det er godt at gå din hudplejerutine efter i sømmene. Er det vigtigt med SPF i din dagcreme, bør du spare på olien til ansigtet – og er der produkter, som er nødvendige om vinteren, som du med fordel kan erstatte med nyt til forår? Se med, når vi gør forårsrent på hudplejehylden.

Læs Mere