Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Nemme lifehacks, der gør din hverdag sundere

Det skal være nemt at skabe gode vaner, men det er det ikke altid. Det er faktisk nogle gange nemmere at falde i de gamle vaner. Og det kan være en opgivende følelse. I denne LIVE sætter vi derfor fokus på nemme lifehacks, der skaber en sundere hverdag. Vi deler nogle af de gode tips, vi selv gør brug af i løbet af vores dagligdag, så du kan gøre (kunsten) efter. Det er ikke videnskab, men det er personlige erfaringer, der gavner!
Sundhed & Velvære
Vi sendte LIVE torsdag d. 05/01

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Tilsæt kollagen (eller andre kosttilskud) en skøn smoothie

Hvis du gerne vil tilføje kosttilskud til din hverdag, kan du gøre det ved at tilsætte dem i en lækker smoothie. Her på redaktionen er vores favorit en frisk smoothie med bær og havremælk,  men du kan lave lige den, du foretrækker. Du kan også tilføje kosttilskuddet i en friskpresset juice eller i din grød om morgenen.

Det er en nem måde at skabe et dejligt morgenritual på.

Kombinér C-vitamin med danskvand

… og du har en lækker og frisk drink, der sagtens kan udgøre det for den der kop kaffe, man har tendens til at gribe ud efter kl. 15.00 om eftermiddagen. Hvis du ikke lige har danskvand ved din side, kan du sagtens tilsætte tabletten i et glas postevand. Det smager også dejligt!

Vi er store tilhænger af Matas Striber C-vitamin. De bruser dejligt, smager frisk - og er nemme at huske på i løbet af dagen.  

SPAR 8,-
20 brusetabl.
Matas StriberC-vitamin 500 mg
24,95 kr.32,95 kr.

Hold styr på vitaminpillerne

Det er simpelt, men det kan gøre en stor forskel: Ta’ dig tid om søndagen til at fordele den kommende uges vitaminpiller og kosttilskud i en smart pilleæske. Pilleæsen er delt ind i dage, så du nemt kan fordele ugens portioner. Den er nem at række ud efter i løbet af ugen, hvis du sætter den på køkkenbordet eller på badeværelset.  

7 dage
NygaardPilleæske i Plast
36,95 kr.

Forkæl dig selv med bløde og søde vitaminer

Vitaminpiller og kosttilskud forklædt som bløde og lækre vingummier: Det kan vi lide! Vi ved selvfølgelig godt, at alle piller og kosttilskud ikke altid er en fornøjelse. Og det er også okay. Men når man nu kan få kosttilskud til håret og kollagen som vingummier, så gør vi det altså! Det er en lille treat efter frokost, når man åbner låget og dykker ned efter de bløde og søde vingummier.

SPAR 20%ABONNÉR
60 stk.
VitaYummyCollagen Tropical
179,95 kr.

Tænd for lysterapien

Kender du lysterapi?


Lysterapi er en nem måde at få lidt mere lys ind i din hverdag på. Det er særligt kærkomment i den mørke vintertid. Her på Matas.dk har vi et bredt udvalg af forskellige lamper, du kan sætte dig foran. Vi kan godt lide at gøre det om morgenen, når vi spiser vores morgenmad. Det er en god måde at starte dagen på. Man kan også tage den smart lampe med på arbejde og sætte den på bordet som en lysende sidemakker.

SPAR 20%
1 stk
Matas MedicareMedicare Lysterapilampe LED
Medlemspris
399,96 kr.499,95 kr.
(51)

Vågn roligt op med Wake-up light

Et lille lifehack til dig, der gerne vil have en dejlig og overskuelig måde at vågne på: Lampen vækker dig gradvist af et behageligt lys, der bliver kraftigere og kraftigere. Du undgår derfor en stressende fornemmelse, men vågner derimod af dig selv og et naturligt lys. Når lampen er helt tændt, og rummet er lyst godt op, udløser alarmen en lyd, der, hvis du sover tungt, vækker dig. Det er så smart og rart!

SPAR 20%
KUN ONLINE
HF3500/01
PhilipsLysterapilampe Wake-up Light LED
Medlemspris
519,96 kr.649,95 kr.
(24)

Tilføj kosttilskud i smagfuldt bagværk

Du kan faktisk ret nemt kombinere hyggeligt bagværk med kosttilskud. Det har vi hvert fald prøvet os frem med her på redaktionen. Og ud af det har vi fået lækre og luftige boller, der er tilsat loppefrøskaller. De er gode - både bollerne og loppefrøskallerne!

300 g
HUSK Psyllium MavebalanceFiberHUSK® til bagning
99,95 kr.

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Din sundhed bor i tarmene

Vi guider

Din sundhed bor i tarmene

Af Matas

En velfungerende fordøjelse er afgørende for dit velbefindende. Den sikrer, at du optager livsvigtige næringsstoffer og vitaminer fra maden og er medvirkende til, at dine kropslige processer og funktioner fungerer, som de skal.

Læs Mere
Ekspertens bedste tips til lysterapi om vinteren

Vi guider

Ekspertens bedste tips til lysterapi om vinteren

Af Amalie Kaaris Lund

Når vintermørket sænker sig, kan du opleve, at dagene bliver mere triste, og energien daler. Her er lysterapi din ven – både det naturlige lys fra solens stråler og det lys, du kan få ved at slappe af foran en lysterapilampe. I denne artikel giver søvnekspert, Laura Kanadel, de bedste tips til lysterapi i mørket og fremhæver nogle af vores bestsellere inden for lysterapilamper. Læs med her og lær, hvorfor du skal få ekstra morgenlys eller bruge en lysterapilampe.

Læs Mere

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek