Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Redaktionen opdaterer dig: Nye sundhedsbrands

Matas' hylder er fulde af nyheder, og i denne LIVE stiller vi skarpt på nye og uundværlige sundhedsbrands, du skal kende. Natalie og Pernille guider dig igennem de spændende brands og de bedste produkter, der gør enhver sund vane nemmere. Og så har de fyldt glasset med en lækker smoothie, du kan lade dig inspirere af til at skabe nye (smagfulde) vaner!
Mere nyt til dig
Vi sendte LIVE torsdag d. 11/04

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vil du se flere LIVES? Kig med her

5 symptomer på overgangsalderen

Matas LIVE

5 symptomer på overgangsalderen

Af Matas

I denne LIVE skal det handle om overgangsalderen. Sammen med Camilla Fredborg, der er ekspert på området, guider vi til de fem mest almindelige symptomer på overgangsalder, og hvad du selv kan gøre for at lindre dem. Du får også rig mulighed for at stille spørgsmål, når vi stiller skarpt på overgangsalderen.

Læs Mere
Osteopaten guider: 5 gode råd til fordøjelsen

Matas LIVE

Osteopaten guider: 5 gode råd til fordøjelsen

Af Matas

Det er måske ikke din fordøjelse og dine tarme, der fylder i dine tanker i det daglige, men faktisk spiller fordøjelse en stor rolle for kroppens funktion. Hvis den ikke fungerer optimalt, vil du sandsynligvis mærke det. I denne LIVE sætter vi fokus på netop tarmene og fordøjelsen i lærerigt selskab af Aarhus Osteopati. Her giver vi dig 5 gode råd, der gavner dine tarme - og lærer dig om, hvordan de faktisk påvirker din krop.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek