Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Opgrader din makeup til sommeren

Temperaturerne stiger, og med sæsonernes skiften kommer lysten til at forny sit look snigende. I dag viser Maria, hvordan hun nemt og hurtigt opgraderer sin makeup til sommeren - og hun giver dig en masse teknikker, til at opnå et friskt og lækkert look.
Makeup
Vi sendte LIVE onsdag d. 29/04

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Se med onsdag d. 29/4 kl. 20:00!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herunder

Opgrader din makeup til sommeren I dag viser vi, hvordan du nemt og hurtigt opgraderer din makeup til sommeren - og giver dig en masse teknikker, til at opnå et friskt og lækkert look. Onsdag d. 29.04 kl. 20.00

Sommermakeup - disse produkter skal du kigge efter

Sommer betyder lyse nætter, varme temperaturer og en mere let og frisk tilgang til livet. Det afspejler sig i vores makeupvalg, hvor vi i højere grad går efter lettere konsistenser, cremede produkter med en naturlig og glødende finish, strålende farver og multi-tasker produkter.


Maria, som er materialist og makeupelsker, er vild med præcis denne type produkter og i dag viser hun, hvordan du selv kan gøre dem til en del af din sommermakeup.

Frisk og naturlig hud

Sommerens stærke sol virker nemt afslørende på tung makeup - og ingen har lyst til at se ud som om, de har en "maske" på. Derfor tyer vi til base-produkter med let dækning - og gerne en indbygget solfaktor, for at give os selv lidt ekstra beskyttelse mod UV-stråler.


Maria er selv rigtig glad for GOSH BB Cream, som har en let og naturlig dækning, giver huden masser af fugt og beskytter med en solfaktor 15. For at give lidt ekstra dækning omkring øjnene, kan hun godt lide at bruge GOSH Chameleon Under Eye Primer, som minimerer fine linjer, modvirker poser under øjnene og lige tilfører lidt ekstra dækning.


​​​​​​​Du kan finde begge produkter - og et par andre, super gode alternativer - lige neden for.

Produkter til en frisk og naturlig hud

Gosh CopenhagenBB Cream
119,95 kr.
(90)
3 FOR 2
BiothermAquasource BB Cream
229,95 kr.
(85)
3 FOR 2
KUN I MATAS
IT CosmeticsCC+ Foundation SPF 50
349,95 kr.
(689)
MIILDNatural Mineral Concealer Duo
259,95 kr.
(159)

Solkyssede kinder

Intet siger "sommer" som smuk, solkysset hud. Er man ikke meget for at bruge mange timer i solen og udsætte sig selv for kraftig UV-stråling for at få en fin, gyldenbrun hud, er der heldigvis hjælp at hente i makeuppen. Kig efter en solpudder, som nemt kan lægges på ansigtets højeste punkter: kinder, kindben, i panden lige ved hårgrænsen og endda hen over næseryggen.


Du kan vælge et pudderprodukt eller et cremet produkt: det er helt op til dig, og afhænger kun af, hvilken effekt og følelse du godt kan lide på huden. Neden for kan du se en masse skønne produkter, som giver din hud den fineste tan - samt et par børster af påføre dem med.

Produkter til solkyssede kinder

TromborgBaked Minerals
439,95 kr.
(142)
186
Nilens JordPure Collection Sculpting Brush
169,95 kr.
(28)
M.COSMETICSBasic Powder Brush No. 20
84,95 kr.
(52)

Vandfast er way to go

Strand, pool, vandkamp - eller måske bare et pludseligt sommerregnskyl: vandfast makeup er en fantastisk opfindelse, der især kommer til sin ret om sommeren.


Maria fremhæver en pudder fra GOSH, som gør din ansigtsmakeup vandfast, når du påfører den hen over. Det er super smart - på denne måde kan du fortsætte med at bruge dit favorit baseprodukt og blot supplere med pudderen.


Du kan finde den lige her - sammen med andre skønne produkter, der hjælper med at få din makeup til at holde i sommervarmen.

Vandfaste produkter du vil elske

01 Black
Helena RubinsteinLash Queen Feline Blacks Waterproof
319,95 kr.
(70)
SPAR 40%
NYX PROFESSIONAL MAKEUPMatte Finish Setting Spray
Medlemspris
65,97 kr.109,95 kr.
001 Transparent
Gosh CopenhagenWaterproof Setting Powder
139,95 kr.
(27)

Andre skønne sommerfavoritter

Maria fremhæver også smukke bryn, diskret øjenmakeup, farvede kinder og en mascara, som er nem at fjerne efter en lang sommeraften som sine ultimative favoritter om sommeren.


Til bryn bruger hun en brow pen fra Depend, som er nem og hurtig at tegne brynene op med. Øjnene får et hurtigt wash af Tromborgs "Misty Brown" - et ægte multitaskerprodukt, som også kan bruges til kinder og læber, mens æblekinderne fremhæves med Tromborgs blush i Peach. Til mascara elsker hun Cliniques Lash Power, som holder hele dagen - men nemt kan fjernes med lunkent vand inden du tumler om i seng, efter at have danset sommernatten væk.   

Sikre sommerfavoritter

SPAR 20%ABONNÉR
CliniqueLash Power Mascara
229,95 kr.
(742)
TromborgCreamy Lip Cheek Eye Powder
219,95 kr.
(67)
TromborgBlush
199,95 kr.
(145)
DependØjenbrynspen Triangular
129,95 kr.
(207)

Se tidligere lives her

Usynlig foundation: Illusionen af makeupfri hud

Matas LIVE

Usynlig foundation: Illusionen af makeupfri hud

Af Matas

Vi har vist alle prøvet at kigge os selv i spejlet og opdage, at vores foundation ser tør og krakeleret ud på huden - ja, måske næsten som en kage. Det er livet for kort til! Se med, når Cecilia viser, hvordan du kan skabe illusionen af en makeupfri hud - samtidig med du får dækket, hvad du gerne vil.

Læs Mere
Materialistens fem favoritter

Matas LIVE

Materialistens fem favoritter

Af Matas

Beauté Pacifique og Nilens Jord er to af de mest populære brands herhjemme af en god grund: produkterne virker! Har du også haft kig på de to mærker, men ved ikke helt hvor du skal starte? Så se med, når materialisten Maria deler sine top 5 produkter fra hvert brand så du er sikker på at ramme rigtigt første gang.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek