Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Tættere på Raz Skincare og de populære produkter

Vidste du, at hyaluronsyre gør, at din hjerne og øjne ikke tager skade, når du hopper rundt? Og vidste du, at AHA-peeling kommer fra barken på Piletræet? Det vidste vi heller ikke. I denne LIVE gør Raz fra Raz Skincare os klogere på, hvad det helt præcist er, at en række af de mest populære hudplejeingredienser gør for vores hud. Vi byder indenfor hos Raz Skincare i København og kommer meget tættere på det superpopulære brand! Og så skal vi finde en vinder af præmie til en værdi af 1800 kroner.

Vi sendte LIVE torsdag d. 23/02

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

LIVE-guide med Pernille: Curly Girl-serien

Matas LIVE

LIVE-guide med Pernille: Curly Girl-serien

Af Matas

Curly Girl-serien er en genistreg. Den består af de lækreste produkter, der ovenikøbet er svanemærket, til dine krøller - så du kan få det absolut bedste ud af de bølgede lokker. Pernille fra redaktionen er en af seriens (største) fans, og hun tager dig derfor i hånden i denne LIVE, hvor hun viser dig, hvordan du bruger produkterne. Hun sætter sig foran kameraet med vådt hår og styler løs. Se med, hvis du vil lære produkterne at kende, så du også kan få smukke krøller.

Læs Mere
Farmakonomens fem tips til din hudplejerutine

Matas LIVE

Farmakonomens fem tips til din hudplejerutine

Af Matas

Hudpleje kan være en jungle. Hvilke produkter skal man bruge? Hvornår skal man bruge dem? Og i hvilken rækkefølge? I denne LIVE har vi besøg af vores dygtige farmakonom, der med sig har tre hudplejebrands, du skal kende, hvis du vil passe godt på din hud - og komme dine udfordringer til livs. Derudover giver hun dig fem gode tips til din hudplejerutine, som du allerede i dag kan begynde at gøre brug af.

Læs Mere