• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Sådan lægger du winged eyeliner

Winged eyeliner er et smukt touch til øjenmakeuppen, men teknikken kræver lidt øvelse at mestre. Det har Maria, som i dag viser dig, hvordan du nemt selv kan komme i gang med at få lagt den smukke, flydende liner der giver et katteagtigt udtryk til øjnene.

Vi sendte LIVE torsdag d. 25/06

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Se med torsdag d. 25/6 kl. 20:00
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herunder

Sådan lægger du winged eyeliner Winged eyeliner er et smukt touch til øjenmakeuppen, men teknikken kræver lidt øvelse at mestre. I dag deler Maria sine bedste tips til netop det! Torsdag d. 25.06 kl. 20.00

Perfekt winged eyeliner

Du kender måske det at se en kvinde med en smuk winged eyeliner og tænke – det skal jeg også prøve! Du går hjem og finder den flydende eyeliner frem og prøver ad, men du bliver aldrig helt tilfreds med resultatet. Bare rolig, du er ikke alene! Maria er makeupekspert og viser dig, hvordan du laver den perfekte winged eyeliner.

Væn dig til eyeliner

Det handler først og fremmest om at vænne sig til at se sig selv med noget sort over øjet. Det kan virke meget mørkt og tungt med en winged eyeliner, hvis man slet ikke går med eyeliner normalt. Maria anbefaler derfor, at du først starter ud med at gå med en streg over øjet uden en vinge.

Flere typer eyeliners

Du kan bruge flere slags eyelinere til at lave vinge. Det kan være en lang eller kort tusch, som er gode til nybegyndere, da den er let at holde styr på. Du kan også bruge en pensel, som du dypper i en mere flydende eyeliner. Pomader med en skrå børste er også gode, da du selv styrer hvor meget produkt, der skal på din børste.

Eyeliners

Lancôme Artliner 05 Purple Metallic
264,95
DU OPTJENER 27 Point
Lancôme Artliner 07 Green Metallic
264,95
DU OPTJENER 27 Point
(47)
Nilens Jord Eyeliner Flydende 150
99,95
DU OPTJENER 10 Point
(24)
Maybelline Eyestudio Gelliner Black
69,95
DU OPTJENER 7 Point
MIILD Eyebrow & Liner Brush 05
159,95
DU OPTJENER 16 Point

How-to: Winged eyeliner

Når du er blevet glad for den klassiske sorte streg over øjet, kan du begynde at arbejde videre med vingen. Der findes flere måder at gøre det på. Hovedreglen er dog, at vingen skal være i vinkel med din nederste vippekant. Du skal forestille dig, at du forlænger din nederste vippekant op ad øjet.


En sikker metode til nybegyndere er ved hjælp af et lille stykke tape. Sæt tapen i vinkel med din nederste vippekant og tegn eyeliner som du ville normalt. Herefter tegner du stregen lidt længere ud til din ønskede længde. Pil herefter tapen af og du har nu en skarp kant på din eyeliner. Jo mere øvet du bliver, desto mere kan du begynde at eksperimentere med hvor langt du tegner vingen og hvor bred den skal være.


Er du blevet så god, at du ikke længere behøver tape som hjælp, så er det et god trick at holde spejlet lidt nede, så du kigger ned i spejlet, når du lægger vingen. Så undgår du, at eyelineren smitter af på øjet, inden den er tør, og du har nemmere ved at fornemme vinklen på din nederste vippekant.


Har du fundet ud af, at en skarp, mørk winged eyeliner faktisk ikke er noget for dig alligevel, så kan du lægge den på andre måder. Du kan smudge en kohl eyeliner en smule hen over øjet og forlænge stregen en smule. Det skaber et blødere look. Du kan også lægge en øjenskygge som streg henover øjet og forlænge den smule. Det giver et mere naturligt look.

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Opgrader din makeup til sommeren

Matas LIVE

Opgrader din makeup til sommeren

Af Matas

Temperaturerne stiger, og med sæsonernes skiften kommer lysten til at forny sit look snigende. I dag viser Maria, hvordan hun nemt og hurtigt opgraderer sin makeup til sommeren - og hun giver dig en masse teknikker, til at opnå et friskt og lækkert look.

Læs Mere
Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Slut med striber, ujævn påføring og mærkelig lugt. Se med, når materialisten Janni guider dig igennem selvbruner-junglen. Janni deler alle sine bedste tips til at få et smukt og naturligt resultat, og svarer selvfølgelig på spørgsmål undervejs.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage