Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Eksperten guider: Det bedste serum til din hudtype

Serum er en fast del af mange hudplejerutiner - og med god grund. Det lille mirakelmiddel gør underværker for din hud. Det er dog ikke altid, det er lige nemt at finde ud af hvilket serum, man skal vælge. Det kommer an på din hudtype og ikke mindst dine behov. I denne LIVE skal det handle om netop serum, og hvordan du faktisk finder frem til det serum, der er det bedste for dig. Vi har en dygtig ekspert med i studiet, der fortæller dig om alt, du skal vide.
Seneste LIVES
Vi sendte LIVE torsdag d. 21/03

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Marianne Tromborg guide til tør vintertør hud

Matas LIVE

Marianne Tromborg guide til tør vintertør hud

Af Ida Hinchely Kyhn

I denne LIVE guider Marianne Tromborg dig til, hvordan du sammensætter den bedste hudplejerutine med de skønne produkter fra Tromborg. Få historien bag, hvordan produkterne er blevet til, og vær med, når vi dykker ned i de spændende og ikke mindst lækre (!) produkter fra Tromborg. Vi skal nørde en masse hudpleje til en vintertør hud - og gøre dig meget klogere på genistregerne fra Tromborg. Og så har vi selvfølgelig også lidt makeup med, som Marianne guider dig i til et dewy makeuplook.

Læs Mere
Kosmetikerens bedste tips: Makeup til moden hud

Matas LIVE

Kosmetikerens bedste tips: Makeup til moden hud

Af Matas

I denne LIVE deler vores kosmetiker, Zita, ud af sine absolut bedste makeuptips til dig, der har moden hud og som gerne vil lægge en makeup, der komplimenterer den. Vi har alle brug for forskellige teknikker, tips og produkter alt efter hudtype og præferencer - og i denne LIVE sætter vi altså fokus på makeup til den modne og ældre hud, så du kan få det smukkeste og skønneste frem i dig!

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek