Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Marianne Tromborg guide til tør vintertør hud

I denne LIVE guider Marianne Tromborg dig til, hvordan du sammensætter den bedste hudplejerutine med de skønne produkter fra Tromborg. Få historien bag, hvordan produkterne er blevet til, og vær med, når vi dykker ned i de spændende og ikke mindst lækre (!) produkter fra Tromborg. Vi skal nørde en masse hudpleje til en vintertør hud - og gøre dig meget klogere på genistregerne fra Tromborg. Og så har vi selvfølgelig også lidt makeup med, som Marianne guider dig i til et dewy makeuplook.
Hudpleje
Vi sendte LIVE tirsdag d. 05/12

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Marianne Tromborgs guide til hudpleje i vinteren

I liven fortæller Marianne, hvordan du bedst sammensætter en fugtgivende hudplejerutine. Her kan du få hendes ultimative rutine til vintermånederne.

Step 1: Rens

Første step i din hudplejerutine er rens. Det gælder både morgen og aften.

Mariane anbefaler, at du fjerner makeup, skidt og snavs med Herbal Cleansing Water. Det er en let rens, som hverken indeholder olie eller alkohol, og som gør huden klar til ansigtscreme og serum. Den indeholder urter som humle, kamille, melisse, røllike og fennikel, som beroliger huden og renser den effektivt.

Efterfølgende kan du gå ind med Tromborg Cleansin Foam, som er en mild og lækker skum, der nænsomt renser huden. Det gode ved denne rens er, at den ikke stripper huden for fugt, så huden vil ikke føles tør efter brug. Den perfekte rens til de kolde vintermåneder, hvor huden kan føles ekstra tør. Marianne anbefaler, at du har den stående i badet, så du nemt kan rense ansigtet om morgenen.

160 ml
TromborgHerbal Cleasing Water
259,95 kr.
(11)
150 ml
TromborgCleansing Foam
289,95 kr.
(53)

Step 2: Mist

Som Marianne så enkelt siger det: Mist er et must! Og denne sag især, da den indeholder en lang række lækre ingredienser til din hud.

Biomolecular Destress Peptide Mist indeholder blandt andet økologisk mos, som øger effekten af de produkter, du kommer på huden efterfølgende. Det er et multifunktionels produkt, som du kan komme på lige efter din rens, så huden beroliges og gøres klar til resten af din rutine. Men du kan også spraye lidt på i løbet af dagen, hvis huden føles tør og stram. Den kan sagtens påføres over makeup, som Marianne også viser i liven. Den er derudover genial som aftersun på solbrændt hud, da den føles dejlig frisk og kølende på huden.

Den indeholder også peptider, som blandt andet er med til at reducere aldringen af huden.

100 ml
TromborgBiomolecular Destress Peptide Mist
479,95 kr.
(11)

Step 3: Serum

Efter et par pift med din mist er det tid til serum. Her anbefaler Marianne to sera til en vintertør hud, som du kan vælge alt efter behov.

Til en tør og sensitiv hud anbefaler Marianne Tromborg Vitamin Serum. Det er et serum, der har været 6 år undervejs, og derfor indeholder de bedste af de bedste ingredienser. Serummet har et højt indhold af hyaluronsyre, som fugter huden i dybden, samt 20 aktive ingredienser som giver glød og udstråling til din hud.

Til dig, der er på udkig efter et effektivt serum mod de fine linjer, anbefaler Marianne Tromborgs Peptide Serum. Den indeholder 6 peptider, som blandt andet får muskulaturen til at slappe af, så de fine linjer om munden og mellem øjenbrynene slapper af og fremstår mindre synlige. Huden vil fremstå mere styrket, opstrammet og jævn.

30 ml
TromborgAdvanced Energizing Vitamin Serum
1.290 kr.
30 ml
TromborgPeptide Anti-Aging Wrinkle Serum
959,95 kr.
(3)
Tromborg guider: 7 effektive hudplejeingredienser

Vi guider

Tromborg guider: 7 effektive hudplejeingredienser

Niacinamid, kollagen, peptider… Du har muligvis hørt de ingredienser blive nævnt før, når der er tale om hudpleje. Men hvad er det helt præcis, ingredienserne gør godt for din hud, og hvorfor er de kommet for at blive? Vi tog en snak med Marianne Tromborg om, hvad det er, de forskellige ingredienser kan i deres produkter, og hvorfor hun elsker dem.

Læs også

Step 4: Øjencreme

Efter dit serum, er du klar til øjencreme. Her anbefaler Marianne Anti-Aging Eye Cream, som er lidt af et mirakelprodukt, der kan lidt af det hele.

Den er både god til at mindske ’puffy eyes’ og poser under øjnene. Men den indeholder også en masse aktive ingredienser, som mindsker de fine linjer. Derudover får du masser af lækker fugt, og så hjælper den med at minimere de mørke rande under øjnene.

Dup din øjencreme under øjet og ud på siderne, hvor man kan have tendens til lidt fine, tørre linjer. Du kan også sagtens komme din øjencreme på øjenlåg og op under brynet.

30 ml
TromborgAnti-Aging Eye Cream
719,95 kr.
(36)

Step 5: Ansigtscreme

Sidste step i din rutine er ansigtscreme. Her har Marianne skabt den perfekte creme til de kolde vintermåneder, hvor kulden kan være ekstra hård mod huden.  

Tromborg Below 10 Degrees Cream beskytter huden mod udtørring, når de kolde temperaturer rammer. Den øger mængden af kollagen og elastin i huden og virker genopbyggende, samtidig med at den beroliger en irriteret hud. Har du tendens til rødme, er den også det perfekte valg. En rigtig god creme at beskytte sin hud med, når vintermånederne rammer.

50 ml
TromborgBelow 10 Degrees Cream
619,95 kr.
(52)
Redaktionens musthaves fra Tromborg

Vi guider

Redaktionens musthaves fra Tromborg

Indrømmet: der er et helt særligt dansk brand, der får mit beauty-hjerte til at banke ekstra hurtigt. Et brand, der med sine virksomme produkter med naturlige og økologiske ingredienser er ren velvære pakket i de smukkeste flakoner, som pynter så fint på badeværelset. Jeg refererer naturligvis til Tromborg, og i indslaget her viser jeg mine absolut favoritter fra selv samme brand.

Læs også

Mariannes 3 trin til glødende makeup i vintermånederne


1. Tromborg Mineral foundation. Denne lille sag giver en lækker og effortless glød, som får din hud til at stråle hele vinteren! Den påføres i cirkulære bevægelser med en kabukibørste i hele ansigtet. Brug gerne en kabukibørste, da det giver det bedste og mest ensartede resultat.

2. Creamy Lip Cheek Eye Powder. Marianne anbefaler farven Misty Brown, som giver en let og lækker glød til ansigtet. Påfør den på kinder, øjne og læberne for et ekstra skud energi til huden i vintermånederne.

3. Baked Mineral Silk. Efterhånden lidt af en klassiker, der med sin silkebløde tekstur giver huden fornyet liv. Brug den under brynet, på kindben og på amorbuen. Den kan bruges af alle hudtoner og giver dejlig meget glød, uden at overdøve. Marianne bruger den også i øjenkrogene, så den lysner dine øjenomgivelser.

TromborgMineral Foundation
379,95 kr.
(366)
TromborgCreamy Lip Cheek Eye Powder
219,95 kr.
(65)
TromborgBaked Minerals
439,95 kr.
(139)

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Redaktionens musthaves fra Tromborg

Vi guider

Redaktionens musthaves fra Tromborg

Af Amalie Schiller

Indrømmet: der er et helt særligt dansk brand, der får mit beauty-hjerte til at banke ekstra hurtigt. Et brand, der med sine virksomme produkter med naturlige og økologiske ingredienser er ren velvære pakket i de smukkeste flakoner, som pynter så fint på badeværelset. Jeg refererer naturligvis til Tromborg, og i indslaget her viser jeg mine absolut favoritter fra selv samme brand.

Læs Mere
Derfor skal du huske C-vitamin i din hudpleje

Matas LIVE

Derfor skal du huske C-vitamin i din hudpleje

Vi kender Caroline Hannibal som en skarp beauty-nørd, der på TikTok deler ud af tips, tricks, produkter - og alt hvad der rører sig indenfor den store beauty-verden. Caroline er dygtig, og vi er flere på redaktionen, der troligt følger med og afprøver det, Caroline foreslår. Derfor har vi inviteret hende i studiet, hvor hun afslører nogle af hendes favoritter, når det kommer til både hud og hår. Hun har blandt andet en helt særlig vitamin C-serum fra Revitalift med. Den vil du prøve!

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek