Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
Skønhedsrutiner med omtanke for miljøet
Tænker du over, hvordan dine skønheds- og plejevaner påvirker miljøet, og prøver du at spare i det store regnskab, hvor det er muligt? Så er dette en live for dig. For selvom det kan være svært at holde tanken på miljø i den store beautyverden, er der mærkninger, du kan kigge efter, brands, der gør et grønnere arbejde for kloden – og ikke mindst smarte opfindelser, man kan bruge i stedet for engangsvat. Se med i denne live, og bliv klogere på, hvor du kan give din rutine en upgrade.
Hudpleje
Vi sendte LIVE mandag d. 04/04

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Sådan kan du opnå skønhedsrutiner med omtanke for miljøet

Elbiler, genbrugstøj og affaldssortering er alle blevet en naturlig del af vores hverdag, og det bliver heldigvis kun lettere og lettere at træffe nogle mere miljørigtige valg i vores forbrugsvaner. Der findes også masser af skønhedsprodukter, der er blevet produceret med særlig omtanke for miljøet. I denne Matas LIVE deler vi nogle af vores favoritter på markedet og guider til, hvordan du kan blive mere miljøbevidst i dine skønhedsrutiner.

LUMENE: Den ideelle hudplejerutine med omtanke for miljøet

LUMENE er Finlands bedst sælgende hudplejemærke, og det er der en god grund til. LUMENE producerer veganske hudplejeprodukter med håndplukkede ingredienser fra den nordiske natur, og de har et særligt øje for at være miljøbevidste. Vi har sammensat en anti-age hudplejerutine fra LUMENE med nogle af vores favoritter, så du let kan komme i gang med at prøve deres fantastiske og effektive produkter.


Start med at bruge Waterproof Eye & Lip Makeup Remover, som er en to-faset makeupfjerner, der effektivt fjerne selv den kraftigste makeup fra øjne og læber. Påfør derefter Anti-Wrinkle & Firm Moisturizing V-Shape Serum, der virker opstrammende og udglattende i huden. Benyt herefter Anti-Wrinkle & Firm Moisturizing Eye Cream, som fugter, opstrammer og reducerer synligheden af linjer omkring øjnene. Afslut med Anti-Wrinkle & Firm Day eller Night Moisturizer, alt afhængig af din morgen eller aftenrutine. Cremerne er hurtigt absorberende og bidrager med masser af fugt og glød til huden.

Green Manucurist: Opnå smukke negle med omtanke for miljøet

Neglespecialisterne Manucurist Paris har med linjen 'Green' skabt en farverig og chic serie af plejende og miljøvenlige neglelakker, baseret på en plejende formel med op til 84% naturligt indhold. Neglelakkerne indeholder veganske og økologisk dyrkede ingredienser, såsom kartoffel, hvede, maniok, majs, kokos og bambusekstrakt. De bio-baserede ingredienser er ikke fremstillet af petroleum men fra vedvarende ressourcer, der begrænser indvirkningen på miljøet.


Vi har udvalgt nogle af vores yndlingsfarver fra Green-linjen, som både går til hverdags- og aftenbrug. Alle farverne kræver en 2-3 lag for maksimal farve, og de holder i ca. 7 dage. De er desuden meget smukke at have stående fremme på makeupbordet.

Matas Natur: Hår- og kropspleje med omtanke for miljøet

Matas Natur er en serie fra Matas med økologisk indhold og naturlige, skånsomme ingredienser med en lækker konsistens og veldokumenteret effekt. Alle produkter er veganske og uden farvestoffer. Alle Matas Naturs serier er Svanemærket og udviklet med ingredienser, der tager særligt hensyn til dig og miljøet. Matas Natur laver nogle fantastiske produkter til hår og krop, her er nogle af vores favoritter:


Hampefrøolie & Betaine Shampoo og Balsam er en velduftende serie til tørt hår. De to hårplejeprodukter indeholder bl.a. økologiske hampefrøolie, som er rig på essentielle fedtsyrer samt E-vitamin, der en atioxidant, som beskytter hår og hovedbund. Indholdet af betaine sikrer, at håret bliver tilført masser af fugt og modvirker desuden irritation i hovedbunden.


Når du kommer ud af badet, kan du bruge Hampefrø. & Mandelolie Bodylotion på kroppen. Denne velduftende lotion indeholder ligeledes økologisk hampefrøolie og E-vitamin, der sammen med økologisk mandelolie plejer og fugter huden i dybden.

8 beauty hacks, du skal kende

Vi guider

8 beauty hacks, du skal kende

Beauty hacks kan ikke kun spare dig tid foran spejlet, men også gøre dit liv meget nemmere og sjovere! De sociale medier bugner af smarte (og lidt skøre!) beauty hacks, og der kommer hele tiden nye teknikker og tricks til. Har du dog svært ved at finde rundt i junglen af hacks, så har vi her samlet otte geniale hacks, som, vi tror, du vil få mest ud af derhjemme.

Læs også

Shop flere produkter, der har særlig omtanke for miljøet

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Vivag guider: Alt du skal vide om din menstruation

Matas LIVE

Vivag guider: Alt du skal vide om din menstruation

Af Matas

Hvordan bruger man en menstruationskop, og hvordan ser den optimale rutine til intimpleje ud? I denne LIVE gæster Vivag studiet og giver dig svar på alle de spørgsmål, du måtte have. Det kan være alt lige fra intim-hygiejne til foldeteknikker til din menstruationskop til intime usikkerheder eller andet, du er nysgerrig på. I løbet af liven afliver vi gængse myter om den kvindelige anatomi, guider til brug af menstruationskoppen og fortæller om intimpleje. Vi ses!

Læs Mere
Nilens Jord: Allergivenlig hudpleje

Matas LIVE

Nilens Jord: Allergivenlig hudpleje

Af Matas

Er du vild med Nilens Jords milde, men effektive hudplejeprodukter, er dette liven for dig! Det danske brand, som specialiserer sig i allergivenlig kosmetik, går nemlig live med os for at guide til, hvordan man vælger den helt rigtige hudpleje til netop sin hudtype – selvfølgelig på den allergivenlige og parfumefri måde. Se med, og få 20% rabat på alle de produkter, som vi gennemgår i liven.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.