Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Tutorial: Sådan laver du perfekte smokey eyes

Lad os tage dig i hånden og guide dig trin-for-trin til at skabe perfekte, dramatiske og smukke smokey eyes. Salli giver dig grundig vejledning i at skabe det flotteste look med mørke øjne og giver dig selvfølgelig tips og tricks til makeuppen, der gør det nemmere for dig at sætte den - og holde på den hele aftenen.
Makeup
Vi sendte LIVE torsdag d. 09/11

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Spørg eksperten om serum: Hvorfor og hvordan?

Matas LIVE

Spørg eksperten om serum: Hvorfor og hvordan?

Serum. Du kan ikke undgå at høre om serum til ansigtet, når du hører om hudpleje. Det er et vigtigt lille (vidunder)middel, men hvordan får man de bedste resultater med serum? Som det er med meget indenfor hudpleje, kan det virke lidt svært med serum: Hvorfor skal man bruge det? Hvilken skal man bruge? Hvor ofte skal man bruge serum? Der er mange spørgsmål, og i denne LIVE svarer vores hudpleje-ekspert på de mest stillede af slagsen.

Læs Mere
Kosmetikerens bedste tips: Makeup til moden hud

Matas LIVE

Kosmetikerens bedste tips: Makeup til moden hud

Af Matas

I denne LIVE deler vores kosmetiker, Zita, ud af sine absolut bedste makeuptips til dig, der har moden hud og som gerne vil lægge en makeup, der komplimenterer den. Vi har alle brug for forskellige teknikker, tips og produkter alt efter hudtype og præferencer - og i denne LIVE sætter vi altså fokus på makeup til den modne og ældre hud, så du kan få det smukkeste og skønneste frem i dig!

Læs Mere