Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

De bedste tilbud i marts

Det er igen tid til en omgang Matas LIVE spothylden. Amalie har besøg af Raz, der har bladret Matas' tilbudsavis godt igennem og fundet de bedste tilbud, der er på hudpleje, makeup, hårpleje, dufte og sundhed, så du kan opgradere din rutine. De giver dig som altid god rådgivning i de forskellige produkter, så du ikke kun får et godt tilbud i kurven, men også grundig vejledning til at få det bedste ud af det, du klikker hjem.
Matas LIVE spothylden
Vi sendte LIVE torsdag d. 07/03

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Marianne Tromborg guide til tør vintertør hud

Matas LIVE

Marianne Tromborg guide til tør vintertør hud

Af Ida Hinchely Kyhn

I denne LIVE guider Marianne Tromborg dig til, hvordan du sammensætter den bedste hudplejerutine med de skønne produkter fra Tromborg. Få historien bag, hvordan produkterne er blevet til, og vær med, når vi dykker ned i de spændende og ikke mindst lækre (!) produkter fra Tromborg. Vi skal nørde en masse hudpleje til en vintertør hud - og gøre dig meget klogere på genistregerne fra Tromborg. Og så har vi selvfølgelig også lidt makeup med, som Marianne guider dig i til et dewy makeuplook.

Læs Mere
Kosmetikerens bedste tips: Makeup til moden hud

Matas LIVE

Kosmetikerens bedste tips: Makeup til moden hud

Af Matas

I denne LIVE deler vores kosmetiker, Zita, ud af sine absolut bedste makeuptips til dig, der har moden hud og som gerne vil lægge en makeup, der komplimenterer den. Vi har alle brug for forskellige teknikker, tips og produkter alt efter hudtype og præferencer - og i denne LIVE sætter vi altså fokus på makeup til den modne og ældre hud, så du kan få det smukkeste og skønneste frem i dig!

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek