• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

6 uundværlige tips, der forlænger din festmakeup

De fleste af os drømmer at lægge en festmakeup, der er on point. Men vi drømmer også om, at det er nemt at lægge sådan en makeup - og så skal den også gerne holde til en tur (eller to) på dansegulvet. I denne LIVE deler redaktionens de bedste tips til at lægge en festmakeup, der holder - og som selvfølgelig emmer af glam og glitter, så du kan shine i selskab med discokuglen!

Se med mandag d. 12/12 kl. 20:00

Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herunder

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

3 små mirakler, der gør dig festklar i en fart

Vi guider

3 små mirakler, der gør dig festklar i en fart

Af Sara Madsen

Sommeren banker på døren, og verdenen åbner – forhåbentlig – snart mere op. Derfor har vi fundet tre små vidundere frem, der kan gøre dig klar til fest og lange lyse nætter på ingen tid. Måske har du som jeg tilbragt en stor del af tiden de sidste mange måneder på ”hjemmekontoret” iført all-day-pyjamas og ingen makeup. Men i takt med, at hverdagslivet er ved at vende tilbage, og sommeren står for døren, ser jeg frem til at pynte mig lidt igen. Med andre ord: Jeg er klar til fest!

Læs Mere
Bananpudder: Makeupartisternes vidundermiddel

Vi guider

Bananpudder: Makeupartisternes vidundermiddel

Af Nanna Skousbøll

Mange makeuptrends starter hos makeupartisterne – naturligvis, og det gælder i særdeleshed også makeupartisternes vidundermiddel bananpudder. Men hvad er bananpudder for en størrelse? Hvilke mirakler gør det for din hud? Og hvad har Ole Henriksen med bananpudder at gøre? Læs med her og bliv klogere – og glæd dig til at få opskriften på en hud med masser af glød og en fejlfri finish.

Læs Mere