• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 270 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Vi guider: Den perfekte nytårsmakeup

Se med, når vi lægger den perfekte nytårsmakeup, der holder hele aftenen og ser godt ud på billeder! Vi lover tips, der er nemme at følge og masser af glimmer, så du kan se fantastisk ud til årets sidste fest. Du kan som altid stille spørgsmål undervejs, og vi glæder os til at inspirere dig!

Vi sendte LIVE mandag d. 14/12

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Se og shop alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN

I dagens Matas LIVE lægger vi en smuk makeup, der især egner sig til nytår. For selvom vi i år desværre ikke kan samles til et kæmpe brag af en fest, så kan vi stadig se brand godt ud! Vi har derfor hentet vores helt egen makeup-ekspert ind, Zita Gaston, der i step-by-step viser dig, hvordan du kan skabe et smukt look med fantastiske produkter, der holder hele natten.

Nedenfor kan du shoppe alle de produkter, Zita benytter. Du kan også shoppe direkte fra LIVEN og få vores gode tips og tricks til, hvordan du lægger den perfekte nytårsmakeup med produkterne.

Prep og prime huden inden makeuppen

(15)
Shiseido Generic Skincare Oil-Control Blotting Paper 100 Stk
Medlemspris 153,71
Ikke medlem 204,95
Du optjener 16 point
(363)
Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe 30 ml
399,95
Du optjener 40 point

Skab skygger, farver og dimensioner

(18)
Tromborg Baked Minerals Bronze
439,95
Du optjener 44 point
MAC Extra Dimension Skinfinish Beaming Blush
274,95
Du optjener 28 point
MAC Extra Dimension Skinfinish Whisper of Gilt
274,95
Du optjener 28 point

Giv dine bryn lidt ekstra kærlighed

(43)
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Micro Brow Pencil Espresso
89,95
Du optjener 9 point
Anastasia Beverly Hills Brow Powder Ash Brown
229,95
Du optjener 23 point
Anastasia Beverly Hills Brow Pen Dark Brown
224,95
Du optjener 23 point
(26)
Anastasia Beverly Hills Brow Gel Clear
224,95
Du optjener 23 point
Anastasia Beverly Hills Brow Primer Clear
219,95
Du optjener 22 point

Masser af glitter og wow-faktor til øjnene

MAC Pigment Vanilla
119,97
Førpris 199,95
Du optjener 12 point
(159)
Max Factor Mascara Masterpiece Max 01 Black
129,95
Du optjener 13 point

Snyd dig til støre læber og fiksér makeuppen

(29)
Filorga Nutri-Filler Lips 4 G
187,95
Førpris 234,95
Du optjener 19 point
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Make-Up Setting Spray Tbc03 Tbc03
99,95
Du optjener 10 point

Shop alle de makeup-børster som Zita bruger

(52)
BEAUTYBLENDER Beautyblender Svamp
129,95
Du optjener 13 point
(6)
Tromborg Pudderpensel Brush #5
279,95
Du optjener 28 point
Real Techniques 2 in 1 Set & Bake
169,95
Du optjener 17 point
(13)
Real Techniques Setting Brush
124,95
Du optjener 13 point
MAC Blending Brush 217s
184,95
Du optjener 19 point
MAC Synthetic Pencil Brush 219S
184,95
Du optjener 19 point
(7)
Anastasia Beverly Hills Brow Brush Nr. 7B
194,95
Du optjener 20 point

Nem, men smuk makeup til den travle kvinde

Som nybagt mor kan det være svært at finde tiden til at pleje huden ordentlig og få lagt en lækker makeup samtidig med, at man skal være der for sin lille nye. De fleste ønsker få, men gode produkter, der ikke tager alverdens tid at påføre, men som samtidig gør noget godt for huden.


I dagen Matas LIVE vil den danske sangerinde og musicalskuespiller, Maria Lucia, dele sin morgenrutine som nybagt mor. Maria er en kvinde, der altid har haft fart på sin karriere, men selvom hun til tider har spurtet rundt, så lader hun ikke sit udseende gå på kompromis – heller ikke som nybagt mor. Maria elsker nemlig følelsen af en smuk og velplejet hud, og hun fortæller, at hendes overskud i hverdagen automatisk stiger, hvis hun gør sig præsentable og klar om morgenen.

Første step: Rens

Det første og vigtigste step i Marias morgenrutine er at rense ansigtet for snavs. Dette gør hun både morgen og aften, og hun fortæller, at dette er alfa og omega for at opnå en velplejet hud.


Først bruger Maria Confidence In Your Cleanser, som er en sulfat og sæbefri ansigtsrens. Rensen er udviklet i samarbejde med plastikkirurger og renser skånsomt huden fri for makeup og snavs, samtidig med, at den fugter huden. Rensen er beriget med Anti-Aging Armour Rejuvenating Concentrate, som mindsker fine linjer og rynker, samt andre effektive ingredienser, der efterlader huden blød og med en ensartet hudtone.


Efter at have renset huden, så bruger Maria Miracle Water, som er en 3-i-1 toner. Toneren kombinerer Skin-Brightening Radinance Booster for at rense, afbalancere og booste gløden i ansigtet, Anti-Aging Treatment Essence for at mindske rynker og fine linjer samt Skin-Softening Micellar Cleanser, der renser huden fri for olie, urenheder og rester af makeup. Toneren er altså et vidunderprodukt, og har været en fast del af Marias hudplejerutine i en længere periode.

Andet step: Fugt

Når Maria har renset sin hud godt og grundigt er det tid til at fugte den. Her bruger hun to produkter både morgen og aften.


Om aftenen bruger Maria Confidence In Your Beauty Sleep Night Cream, som er en fugtighedscreme, der virker i løbet af natten, hvor hudcelleomsætningen arbejder på at forbedre overfladecellefornyelsen vha. eksfoliering. Derudover indeholder cremen også anti-age ingredienser, der effektivt forebygger ældning af huden.


Om morgenen benytter Maria sig af Confidence In A Cream, som er en blødgørende og superabsorberende fugtighedscreme med anti-age effekt, der egner sig til alle hudtyper. Cremen hjælper dig med at få huden til at fremstå fastere, samtidig med, at den reducerer synligheden af porer og misfarvninger. Derudover fungerer den som en sand fugtbombe, der får din hud til at føles fløjlsblød, glat og med en glødende udstråling.


Både morgen og aften bruger Maria Confidence In An Eye Cream, som er en ultra-fugtgivende øjencreme med et strejf af abrikosfarve, der er med til at farvekorrigere og lysne huden omkring øjet, så du opnår et friskt udtryk.

Tredje step: En god base

Nu er det blevet tid for Maria til en lækker en dejlig let og smuk makeup. For Maria er det vigtigt at makeuppen er hurtig og nem, men samtidig giver et resultat der får hende til at føle sig smuk og præsentable.


Først så lægger Maria en base med Your Skin But Better CC+ SPF 50+, som er en fuldt dækkende foundation, der korrigerer hudtonen og mindsker synligheden af fine linjer. Herefter bruger hun Bye Bye Under Eye Concealer, der er en fuldt dækkende concealer, som holder hele dagen uden at lave striber eller sætte sig i de fine linjer i huden.

Fjerde step: Hold makeuppen på plads

Efter, at Maria har lagt sin foundation og concealer, så sætter hun makeuppen med Bye Bye Pores Pressed i ansigtet. Pudderen reducerer synligheden af porer og ujævnheder samtidig med, at den holder makeuppen på plads hele dagen.


Under øjnene bruger Maria Bye Bye Pores, som er en løs pudder der ligeledes hjælper med at reducere synligheden af porer og ujævnheder i huden. Den sikrer desuden, at concealeren holdes på plads hele dagen og at mascaraen på undervipperne ikke smudger på huden

(29)
IT Cosmetics Bye Bye Pores Pressed Translucent
249,95
Du optjener 25 point
(29)
IT Cosmetics Bye Bye Pores - Translucent 6,8 g
234,95
Du optjener 24 point

Femte step: Tid til at bringe farven tilbage

Nu er det blevet tid for Maria til at bringe farve og korrektur tilbage til ansigtet. Her bruger hun Your Most Beautiful You, som er en ansigtspalette, der indeholder blush, highlighter og bronzer.


Den matte bronzer giver varme til din hud, mens den lysreflekterende highlighter skaber en naturlig glød, og blushen giver dig en frisk farve til kinderne.

Sjette step: Brows on fleek

Bryn er vigtige for Maria, men ligesom alt andet makeup, så ønsker hun ikke at bruge alverdens tid på det. Derfor benytter hun sig af Brow Power Universal Eyebrow Pencil, som er en smart, let anvendelig øjenbrynsblyant, der hjælper dig med at skabe veldefinerede, voluminøse bryn på et split-sekund.

Syvende step: Forførende vipper

Efter, at Maria har tegnet sine bryn op, så bruger hun Superhero Mascara til at definere sine vipper med.


Mascaraen indeholder plejende ingredienser og supersorte pigmenter, der adskiller, løfter og gør øjenvipperne voluminøse. Mascaraen er opbyggelig, så du til hverdag kan have et naturligt look og til fest bygge den op til en sand wow-effekt!

Ottende step: Smukke læber

Det sidste step i Maria Lucias morgenrutine er læbestift. Dette er noget Maria bruger hver dag, og det får hende til at føle sig ekstra feminin.


Maria bruger Pillow Lips Lipstick, som er en kollagenberiget læbestift, der både fås i en mat og cremet finish. Læbestiften er specielt udviklet til at komplementere forskellige hudtoner og læbetyper, og den er beriget med kollagen, der effektivt mindsker synligheden af læbelinjer og bidrager til et mere fyldigt udseende.  

Look 1: Birgitte Bardot

Den franske skuespillerinde Birgitte Bardot var kendt for sit ikoniske mørke look. Her er mat hud essentielt, men det skal ikke være for tung en ansigtsmakeup. Man kommer langt med blot en let solkysset kulør. Til gengæld skal der være fuld fokus og knald på øjnene. Definér globelinjen og tegn en blød eyeliner rundt om hele øjet. Sørg for en god mængde mascara, så du får voluminøse vipper. Læberne skal holdes i en neutral farve såsom nude eller ferskenfarvet.

Look 2: No makeup-makeup

Et no makeup-makeup look ses også tit blandt Parisiske kvinder. Her skal de naturlige, smukke træk i ansigtet fremhæves. Påfør en farvet dagcreme, da det giver let farve til huden. Brug kun pudder i T-zonen og dup blotting papers på huden i løbet af dagen for at fjerne fedtet i huden. Tæm brynene med en god browgel. Den kan evt. indeholde en smule farve, og ellers kan den være helt transparent. Definér dit ansigt med contour og highlighter og tilføj en smule mascara, hvis dine vipper er lyse. Slut af med en lip balm med plumping effekt. TIP: Ønsker du en smule mere farve til ansigtet, kan du med fordel have røde læber. Den røde farve går rigtig godt med en neutral ansigtsmakeup.

No makeup-makeup look

(265)
L'Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara Black
139,95
Du optjener 14 point
(8)
Sisley BLUR Expert
639,95
Du optjener 64 point
(6)
Clarins Pore Perfecting Perfect Skin Kit
349,95
Du optjener 35 point
Sisley Tinted Moisturizer SPF15 2 Medium
759,95
Du optjener 76 point
Sisley Le Phyto Rouge 42 Rouge Rio
379,95
Du optjener 38 point

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Gør kroppen nytårsklar: Glød, glitter og stram op

Matas LIVE

Gør kroppen nytårsklar: Glød, glitter og stram op

Af Matas

Se med, når helserådgiveren og kosmetikeren guider dig til at blive nytårsklar med smuk, glødende hud, tips til at fremhæve dine bedste træk - og øvelser, der hurtigt strammer lidt op og hjælper dig med at undgå at blive oppustet i nytårskjolen.

Læs mere
Har din hud ikke den glød alle taler om? Se med!

Matas LIVE

Har din hud ikke den glød alle taler om? Se med!

Af Matas

Ser din hud ofte mat, trist og kedelig ud? Det kan være tegn på alt fra tørhed til at du bruger de forkerte produkter. I dag guider vi dig til med få, nemme trin at opnå en frisk, strålende og glødende hud. Vi har besøg af en hudplejeekspert som også vil dele nogle overraskende teknikker du kan tage i brug derhjemme for at booste huden.

Læs mere