• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Gør kroppen nytårsklar: Glød, glitter og stram op

Se med, når helserådgiveren og kosmetikeren guider dig til at blive nytårsklar med smuk, glødende hud, tips til at fremhæve dine bedste træk - og øvelser, der hurtigt strammer lidt op og hjælper dig med at undgå at blive oppustet i nytårskjolen.

Vi sendte LIVE mandag d. 07/12

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vi sendte LIVE mandag d. 07/12 - men du kan altid se videoen her:

KUN på Matas.dk: Ole Henriksen går LIVE Ole Henriksen gæster Matas LIVE til et eksklusivt interview, hvor du kan stille ham spørgsmål undervejs! Tirsdag d. 07.07 kl. 09.30
Gør kroppen nytårsklar: Glød, glitter og stram op Se med, når helserådgiveren og kosmetikeren guider dig til at blive nytårsklar med smuk, glødende hud, tips til at fremhæve dine bedste træk - og øvelser, der hurtigt strammer lidt op og hjælper dig med at undgå at blive oppustet i nytårskjolen. Mandag d. 07.12 kl. 20.00

Se med mandag d. 7/12 kl. 20:00
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Se og shop alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN

I dagens Matas LIVE skal de handle om, at gøre kroppen klar til nytår, med både farve, glød, glimmer, kropsmakeup og ikke mindst, hvordan du undgår at være oppustet i din nytårskjole.


Nedenfor kan du shoppe alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN. Du kan også shoppe direkte fra LIVEN og få vores gode tips og tricks til, hvordan du opnår en glødende og festklar hud med vores udvalgte produkter.

De bedste selvbrunere til en naturlig, dyb og hurtig tan

Vil du se flere LIVES? Kig med her

DUFFLashes: Den store guide til kunstige vipper

Matas LIVE

DUFFLashes: Den store guide til kunstige vipper

Af Matas

I dagens Matas LIVE får vi besøg af Nadia Jun, som er grundlægger af danske DUFFLashes, der er en af Skandinaviens førende virksomheder inden for falske vipper. I dag vil Nadia dele alt, hvad hun ved om at påføre falske vipper, lægge den perfekte eyeliner, samt hvordan man bedst passer på sine vipper. Se med og bliv inspireret til, hvordan du derhjemme kan give dit makeup-look et ekstra pift med et par smukke, kunstige vipper.

Læs mere
Sådan laver du en professionel manicure hjemme

Matas LIVE

Sådan laver du en professionel manicure hjemme

Af Matas

Se med, når vores helt egen negletekniker Zita guider dig til at lave en professionel manicure hjemme. I samarbejde med Depend gennemgår vi alt du skal vide om at forlænge holdbarheden af din manicure, pleje neglene, så de holder sig sunde samt vælge den helt rigtige form til dine egne negle.

Læs mere