Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
LIVE-redaktionen samler de vildeste påsketilbud
Vi har ventet fra jul til påsken, og nu er den her endelig! Her på LIVE fejrer vi forårets store højtid med et helt særligt program, der indeholder vilde tilbud, masser af beauty-nørderi og giveaways! Vi har selvfølgelig sikret en masse lækre præmier, som du kan være med til at udvælge undervejs og blive den heldige vinder af. Se med, og benyt de gode tilbud til at købe en gave til dig selv, eller en du holder af.
Makeup
Vi sendte LIVE torsdag d. 07/04

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Shop de vilde hudplejetilbud

Shop det smukke makeup-look

Shop de vidunderlige produkter til krop & negle

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Cecilie Haugaard: Opskriften til mit sunde hår

Matas LIVE

Cecilie Haugaard: Opskriften til mit sunde hår

Af Matas

Du kender måske bedst model og influencer Cecilie Haugaard fra hendes Instagram-profil, @cillemouse, hvor hun deler små øjeblikke fra sit liv – men måske du særligt har sukket efter hendes smukke mørkebrune lokker, der emmer af sundhed? Så er denne live til dig! Som ambassadør for Kerastase får vi nemlig Cecilie Haugaard i studiet for at fortælle om sine yndlingsprodukter, og undervejs vil hun dele alle sine hårpleje-hemmeligheder med jer. Se med, og stil hende dine spørgsmål!

Læs Mere
Redaktionen guider: Must-have makeupprodukter

Matas LIVE

Redaktionen guider: Must-have makeupprodukter

Af Matas

Her hos Matas LIVE er vi vilde med makeup, og vi elsker at shoppe nyt efter sæson – men vi er om muligt endnu gladere for de musthave-produkter, vi bliver ved med at købe igen og igen. Se med i denne LIVE, hvor Matas LIVE-værterne Ida Hinchely og Natalie Khayat hjælper dig gennem kosmetik-junglen og deler deres personlige musthave-makeup med jer allesammen og selvfølgelig deres allerbedste tips til et flawless makeup-look!

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.