Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Frisøren guider: Her er produkterne, du skal kende

I denne LIVE dykker vi ned i en række skønne produkter fra danske ZENZ. ZENZ er luksuriøs og lækker hårpleje, hvor størstedelen af produkterne er Svanemærket og AllergyCertified. Sammen med founder Anne-Sophie Villumsen, gør vi dig klogere på, hvordan du bedst plejer og styler dit hår med deres unikke hårprodukter. Vær med, når vi sender fra ZENZ’ salon på Frederiksberg, og få masser af gode tips og tricks til den perfekte styling.

Vi sendte LIVE tirsdag d. 07/02

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

ZENZ forkæler med produkter og en oplevelse med naturlig forkælelse i fokus

Når du træder ind i en ZENZ frisørsalon, er du ikke tvivl. Her er der fokus på kvalitet, naturlige plejeprodukter og selvforkælelse, der forenes i en treengihed, både du og dit hår vil elske.

Og nu har du muligheden for at vinde lidt af det, ZENZ-salonen byder på. ZENZ forkæler nemlig fem heldige vindere med noget af det bedste, ZENZ står for: Naturlig hårpleje.

To vindere får tilsendt de lækreste ZENZ produkter og tre vindere bliver forkælet med et gavekort til ZENZ-salonen.


Du kan deltage i konkurrencen her.

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Sådan sætter du dit lange og tynde hår op

Hairstudio

Sådan sætter du dit lange og tynde hår op

Af Nanna Hein

Har du langt og tyndt hår, og er du træt af altid at sætte det op i en kedelig hestehale, så findes der heldigvis nogle fine alternativer, som er nemme at lave, og som får dit hår til at ligne en million.

Læs Mere
Frisørens 10 favoritter fra professionel hårpleje

Hairstudio

Frisørens 10 favoritter fra professionel hårpleje

Af Amalie Kaaris Lund

Der er nærmest ikke noget bedre end at sidde hos frisøren og blive forkælet med de lækreste produkter, som lige kan dét ekstra. Heldigvis kan du få samme luksus hjemme! Du kan finde et stort udvalg af hårplejeheltene fra frisøren her hos Matas. I denne artikel får du Matas’ egen frisør Marie Louises favoritter fra professionel hårpleje.

Læs Mere